TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 443 resultats.

 • Interferències, de 22 a 23 h - 26/12/2018
  Escolta àudio

  Interferències, de 22 a 23 h - 26/12/2018

  Entrevistem el titellaire Joan Baixas, ànima del Teatre La Claca, amb motiu de l'exposició "L'enemic viu al sofà", que es pot veure al CaixaForum de Barcelona fins al 3 de febrer del 2019. Xavi Sánchez Pons ens descobreix l'obessió de molts cantants italians per versionar els seus temes més coneguts al castellà. Ens endinsem en el muntatge "Rhumans", que aquests dies es representa al Teatre Lliure de Gràcia, i reflexionem sobre la figura dels pallassos en l'actualitat amb Jordi Aspa, director de l'espectacle.

 • Quan els cantants italians van parlar en castellà
  Escolta àudio

  Quan els cantants italians van parlar en castellà

  En Xavi Sánchez Pons, el nostre crític de capçalera, ens fa un repàs per aquells músics italians que van versionar els seus èxits en castellà, buscant nous oients. Aquest costum s'ha perdut, per què?

 • "RHUMANS": pallassos sense nas vermell
  Escolta àudio

  "RHUMANS": pallassos sense nas vermell

  El pallasso no té edat ni gènere; mestres del mim, el clown de to reflexiu, el qui prefereix l'humor de l'absurd, pallasses i pallassos clàssics, trencadors, innovadors, tots ells amb un denominador comú: arrencar somriures i remoure consciències. Fins a final d'any podeu veure al Teatre Lliure de Gràcia de Barcelona l'espectacle "RHUMANS", sota la direcció de Jordi Aspa. Un muntatge que reflexiona sobre la figura del pallasso actual.

 • Joan Baixas: "Tot artista ha de viure dins un caos"
  Escolta àudio

  Joan Baixas: "Tot artista ha de viure dins un caos"

  L'artista Joan Baixas celebra 50 anys del naixement de La Claca, una de les companyies més importants del país. Per celebrar-ho, fa una retrospectiva de la seva vida al Caixaforum, i l'Institut del Teatre acaba de publicar una biografia amb el títol de "Desordre general".

 • Interferències, de 22 a 23 h - 06/12/2018
  Escolta àudio

  Interferències, de 22 a 23 h - 06/12/2018

  Entrevistem Francesc Capdevila Max, Premi Nacional de Còmic, pel seu últim treball, "Rey Carbón", tot un volum sense paraules a partir de la història de Plini el Vell. Com ha reflectit el cinema el món de la màgia? Farem un viatge pel temps des dels clàssics de la gran pantalla fins a les sèries de TV. També ens visiten els Hidrogenesse, acompanyats del crític musical Xavi Sánchez Pons, per parlar-nos de la llegenda negra darrere del glam anglès

 • La màgia del cinema
  Escolta àudio

  La màgia del cinema

  La màgia ha estat històricament un tema recurrent al cinema. Què en pensen, els mags? La seva professió ha estat ben representada a la gran pantalla? Fem un viatge des de clàssics com George Meliès fins a Orson Welles, passant per sèries de televisió com ara "Big Bang Theory" o "How I met your mother" i ens aturem a El Rei de la Màgia de Barcelona.

 • Abusos de menors i pedofília: els delictes del glam dels 70, sota la moqueta
  Escolta àudio

  Abusos de menors i pedofília: els delictes del glam dels 70, sota la moqueta

  Programa de luxe. Ens acompanya la banda barcelonina Hidrogenesse i el crític musical Xavi Sánchez Pons per parlar-nos de la història poc coneguda que hi ha al darrere de la música glam britànica dels 70. Els protagonistes d'aquestes històries són tan tèrbols com exitosos: Gary Glitter, Simon Tuner i Ricky Wilde, entre d'altres.

 • Max, dibuixant: "El dibuix s'explica molt malament a les escoles"
  Escolta àudio

  Max, dibuixant: "El dibuix s'explica molt malament a les escoles"

  Max, que el 2007 va rebre el Premi Nacional de Còmic que concedeix el Ministeri de Cultura espanyol, i un dels nostres artistes més internacionals, ens parla del seu últim llibre, "Rey Carbón", editat per Cúpula Ediciones, el seu volum més silenciós.

 • "Los asquerosos", una novel·la sobre com es pot viure al marge del consumisme
  Escolta àudio

  "Los asquerosos", una novel·la sobre com es pot viure al marge del consumisme

  Santiago Lorenzo publica nova novel·la, "Los asquerosos", editada per Blackie Books. El protagonista, per un incident fortuït, es veu obligat a marxar de la ciutat i anar-se'n a viure en un poble. El que sembla, al principi, un inconvenient, s'acaba convertint en una experiència que el posarà a prova.

 • Interferències, de 22h a 23h - 01/11/2018
  Escolta àudio

  Interferències, de 22h a 23h - 01/11/2018

  Entrevistem l'escriptor Santiago Lorenzo, autor de "Los asquerosos" (Blackie Books), una novel·la que explica com viure al marge de tot i amb ben poca cosa. Els danesos tenen la recepta secreta de la felicitat; us expliquem en què consisteix el Hygge i també escoltarem la música que més ens va fer ballar als 90, una selecció musical de Xavi Sánchez Pons.

 • "Hygge": la recepta danesa de la felicitat
  Escolta àudio

  "Hygge": la recepta danesa de la felicitat

  Dinamarca és un dels països més feliços del món, segons els informes mundials elaborats per les Nacions Unides. Això és possible gràcies a un concepte molt arrelat entre la societat danesa, el "hygge", que s'aplica a tots els àmbits de la vida (a la feina, a casa, amb els amics...). Però no cal que aneu a Dinamarca per experimentar què és, us donem totes les claus per practicar-lo a qualsevol lloc!

 • Aquells hits dels 90 que van passar a la història!
  Escolta àudio

  Aquells hits dels 90 que van passar a la història!

  Xavi Sánchez Pons, el nostre crític musical de capçalera, ens parla d'alguns grups dels 90 que es van donar a conèixer per un únic hit, que els va fer milionaris. Trenta anys després, els escoltem i ens adonem que continuen fent-nos aixecar de la cadira!

 • Interferències, de 22 a 23 h - 12/10/2018
  Escolta àudio

  Interferències, de 22 a 23 h - 12/10/2018

  Estrenem horari. Descobrim l'artista Fito Conesa, parlem de les noves traduccions de Stephen King i ens sorprenem amb les bandes sonores de pel·lícules de terror més pop.

 • Les bandes sonores de terror més pop!
  Escolta àudio

  Les bandes sonores de terror més pop!

  En Xavi Sánchez Pons ens fa un repàs d'aquelles pel·lícules de terror dels 80 amb bandes sonores delicioses. Entre elles: "Divendres 13" i "Joves ocults".

 • Stephen King, més enllà del terror
  Escolta àudio

  Stephen King, més enllà del terror

  Les editorials catalanes Males Herbes i l'Altra s'han unit per reivindicar la figura de l'escriptor Stephen King. Descobrim l'escriptor americà més enllà de les etiquetes!