Catalunya Ràdio - Tarragona i Ebre

 • Declara als jutjats de Valls el principal sospitós de la mort d'una noia de 37 anys a Montblanc
  Escolta àudio

  Declara als jutjats de Valls el principal sospitós de la mort d'una noia de 37 anys a Montblanc

  L'únic detingut per l'assassinat d'una noia a Montblanc, declara des de primera hora del matí davant del jutge. Els Mossos, amb passamuntanyes, desallotjaven, aquest matí, la quinzena de membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca a l'oficina de Catalunya Caixa a Amposta. I en Cultura, Pau Vallvé actua a partir de les 10 a la Sala Zero de Tarragona. Miquel Abras, ho farà a les 11, a la Sala Mític de Reus.

 • 9-N a la demarcació de Tarragona i a l'Ebre. Radiografia i agenda
  Escolta àudio

  9-N a la demarcació de Tarragona i a l'Ebre. Radiografia i agenda

  El professor de Dret Internacional Públic de la Universitat Rovira i Virgili Alfonso González assegura que ningú podrà demanar responsabilitats als funcionaris, polítics i ciutadans implicats en l'actual model del 9-N. També explica que el procés participatiu en què s'ha transformat la consulta pot tenir molta importància política i pot obligar el govern espanyol a moure fitxa. Finalment, us presentem una radiografia del territori, per saber com es prepara el 9-N, i repassem propostes per diumenge.

 • Preparatius pel 9N a Tarragona i l'Ebre
  Escolta àudio

  Preparatius pel 9N a Tarragona i l'Ebre

  El professor de dret internacional públic de la URV, Alfonso González, assegura que ningú podrà demanar responsabilitats als funcionaris, polítics i ciutadans implicats en l'actual model del 9N. Gonzàlez, membre de la comissió de control del primer 9N, explica que el procés participatiu en què s'ha transformat la consulta pot tenir molta importància política i obligar a moure fitxa al govern espanyol. També fem una radiografia del territori, per saber com es preparar el 9N per repassem propostes per diumenge. Sobre el Castor. El síndic de greuges demana que es presenti un recurs al Tribunal Constitucional que aturi el pagament de la indemnització.

 • La indemnització del projecte Castor, al Tribunal Constitucional
  Escolta àudio

  La indemnització del projecte Castor, al Tribunal Constitucional

  El síndic de greuges, Rafael Ribó, demana que es presenti un recurs al Tribunal Constitucional que aturi el pagament de la indemnització a l'empresa concessionària de la plataforma Castor. En aquest espai de notícies de proximitat de Tarragona i l'Ebre també us parlem de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, que ocupen una oficina de Catalunya Caixa a Amposta i dels treballadors i sindicalistes que es van concentrar a Amposta a les portes de l'empresa PADESA per protestar contra l'acomiadament de la presidenta del comitè i un delegat sindical.

 • El Nàstic torna a tenir dissabte l'opció de col·locar-se com a líder del grup 2B
  Escolta àudio

  El Nàstic torna a tenir dissabte l'opció de col·locar-se com a líder del grup 2B

  El Nàstic torna a tenir dissabte l'opció de col·locar-se com a líder del grup tercer de la Segona B. El rem de les Terres de l'Ebre tornarà a estar present a la gala de la Federació Espanyola. Està a punt de començar una nova temporada de curses de trineus de gossos i un any més tindrem un representant de les Terres de l'Ebre. Amb molt d'esforç personal, alguns suports, pocs, i moltíssima il·lusió, el múixer de Tortosa Kiko Vallespí.

 • Rafael Ribó demana que es presenti un recurs al TC per les indemnitzacions a Castor
  Escolta àudio

  Rafael Ribó demana que es presenti un recurs al TC per les indemnitzacions a Castor

  El síndic de greuges, Rafael Ribó, demana que es presenti un recurs al Tribunal Constitucional que aturi el pagament de la indemnització a l'empresa concessionària de la plataforma Castor. Fins demà o dissabte no passarà a disposició judicial l'únic detingut fins ara presumptament relacionat amb la mort de Sara Lozano. I avui arrenca el festival internacional de teatre de titelles Guant. A les sis de la tarda, al Teatre Principal de Valls.

 • Avui arrenca el Festival de teatre de titelles GUANT de Valls
  Escolta àudio

  Avui arrenca el Festival de teatre de titelles GUANT de Valls

  És la desena edició d'un certamen dedicat al teatre de titelles que ja s'ha consolidat. Serà fins el proper dissabte dia 8.

 • 9N: Acte central a Tarragona, cassolada i reportatge sobre el paper del voluntariat
  Escolta àudio

  9N: Acte central a Tarragona, cassolada i reportatge sobre el paper del voluntariat

  Més de mil persones van omplir el Palau de Congressos de Tarragona en l'acte central de la campanya Ara és l'Hora, en el qual Carme Forcadell va fer una crida a votar diumenge. Hem fet un recorregut pel territori per sentir els voluntaris que diumenge s'encarregaran de gestionar el 9N. Sabrem quines són les feines que tenen encarregades i com ho faran. En aquest informatiu de proximitat també la resta de notícies de Tarragona i l'Ebre

 • Acte central de la campanya pel 9N a Tarragona
  Escolta àudio

  Acte central de la campanya pel 9N a Tarragona

  Amb una crida a omplir les urnes aquest diumenge es va cloure l'acte central a Tarragona. Amb el Palau de Congressos ple a vessar. Mentrestant a Reus s'inaugura la exposició #artveuivot, una mostra d'arts plàstiques de suport al dret a decidir.

 • Comença el Festival Internacional Tarragona Blues
  Escolta àudio

  Comença el Festival Internacional Tarragona Blues

  Sis espais de la ciutat seran els escenaris d'aquesta edició. Stromboli Jazz Band obrirà el foc dijous al Casino i la seguiran White Boy White i formacions com Blas Picón and the Junk Express, Walking Stick Man, Pascal Mesnier and The Hula Sereneiders i Blue Prisoners. El festival es vol consolidar com un dels referents del gènere a l'estat.

 • Mística, gastronomia i fauna per promocionar el Montsant
  Escolta àudio

  Mística, gastronomia i fauna per promocionar el Montsant

  El Priorat busca l'equilibri entre el creixement turístic i la preservació del paisatge. És una de les principals preocupacions que tenen, mentre esperen que la UNESCO els reconegui el paisatge com a Patrimoni de la Humanitat. El Parc del Montsant ha obert un debat sobre aquesta qüestió i proposa nous paquets turístics per atreure visitants: el Montsant místic, el gastronòmic i el de descoberta de la tortuga mediterrània.

 • Albert Cortés coordinador ANC a Tarragona
  Escolta àudio

  Albert Cortés coordinador ANC a Tarragona

  Albert Cortés, coordinador ANC a Tarragona, explica la situació de la consulta 9N després de la sentència del TC

 • Veredicte de culpabilitat en el cas del doble assassinat de l'Hospitalet
  Escolta àudio

  Veredicte de culpabilitat en el cas del doble assassinat de l'Hospitalet

  La notícia de capçalera de la informació de proximitat l'encapçala el veredicte unànime del tribunal popular, que declara Julio Pombo culpable d'un doble assassinat comès en un bar de l'Hospitalet de l'Infant. També destaquem les reaccions positives a la creació d'un nou jutjat penal a Tortosa i els petits terratrèmols que s'han detectat a la costa del Baix Camp i la Ribera d'Ebre (l'Hospitalet i l'Ametlla).

 • 9-N: Tot preparat Tarragona i l'Ebre. Entrevista a Quim Nin, delegat de la Generalitat
  Escolta àudio

  9-N: Tot preparat Tarragona i l'Ebre. Entrevista a Quim Nin, delegat de la Generalitat

  És dimarts, 4 de novembre del 2014. Falten 5 dies per al 9-N i només unes hores perquè el Tribunal Constitucional es pronunciï sobre aquesta convocatòria popular. Ahir al vespre hi va haver a Reus l'acte central de CDC pel 9-N, en el transcurs del qual el conseller Homs deia que aquest era un procés irreversible i que votar diumenge és una qüestió de dignitat. En aquest espai de notícies de proximitat també us parlem del Parc Natural del Priorat, del malaurat destí dels ous de tortuga babaua, del començament del Festival de Blues de Tarragona i acabem amb el bloc esportiu.

 • Mística, gastronomia i fauna per promocionar el Montsant
  Escolta àudio

  Mística, gastronomia i fauna per promocionar el Montsant

  El Priorat busca l'equilibri entre el creixement turístic i la preservació del paisatge. És una de les principals preocupacions que tenen, mentre esperen que la UNESCO els reconegui el paisatge com a Patrimoni de la Humanitat. El Parc del Montsant ha obert un debat sobre aquesta qüestió i proposa nous paquets turístics per atreure visitants: el Montsant místic, el gastronòmic i el de descoberta de la tortuga mediterrània.

Anar al contingut