Catalunya Ràdio - Tarragona i Ebre

 • Catalunya Ràdio Tarragona 14.25 h
  Escolta àudio
 • Catalunya al dia - Tarragona i l'Ebre
  Escolta àudio

  Catalunya al dia - Tarragona i l'Ebre

  Les notícies de proximitat d'aquest dimecres les encapçalem amb Tarragona, que acollirà l'estrena mundial de l'exposició de la maqueta més gran que s'ha fet mai del Titànic. Es podrà veure la primavera del 2016 i després recorrerà una vintena de ciutats de tot el món. També us parlem de dues infraestructures, doncs el Ministeri de Foment assegura que ja ha iniciat els treballs per instal·lar el tercer rail entre Tarragona i Castellbisbal i la Generalitat fa un pas més en la construcció de la carretera que ha d'enllaçar la Ribera d'Ebre amb Lleida i presenta el projecte.

 • Tarragona acollirà l'estrena mundial de la maqueta més gran feta mai del "Titanic"
  Escolta àudio

  Tarragona acollirà l'estrena mundial de la maqueta més gran feta mai del "Titanic"

  Aquesta maqueta que ja s'està fent a Girona, s'acabarà de muntar a Granada durant l'any que ve. Tindrà 12 metres de llarg i tres i mig d'alt. Reproduirà a escala 1:30 tot el vaixell. Jesús Ferreiro, president de Fundació Titanic, explica que totes les exposicions sobre el "Titanic" han tractat fins ara de vivències de passatgers i tripulants i cal que ara es faci un homenatge al vaixell. A Tarragona es podrà veure a la Tarraco Arena Plaça, després recorrerà una vintena de ciutats de tot el món, entre les quals hi ha Barcelona, Londres, París o Nova York.

 • Tarragona acollirà l'estrena mundial de la maqueta més gran feta mai del "Titanic"
  Escolta àudio

  Tarragona acollirà l'estrena mundial de la maqueta més gran feta mai del "Titanic"

  Aquesta maqueta que ja s'està fent a Girona, s'acabarà de muntar a Granada durant l'any que ve. Tindrà 12 metres de llarg i tres i mig d'alt. Reproduirà a escala 1:30 tot el vaixell. Jesús Ferreiro, president de Fundació Titanic, explica que totes les exposicions sobre el "Titanic" han tractat fins ara de vivències de passatgers i tripulants i cal que ara es faci un homenatge al vaixell. A Tarragona es podrà veure a la Tarraco Arena Plaça, després recorrerà una vintena de ciutats de tot el món, entre les quals hi ha Barcelona, Londres, París o Nova York.

 • Foment inicia les obres del tercer rail, però diu que ningú ha demanat transportar mercaderies
  Escolta àudio

  Foment inicia les obres del tercer rail, però diu que ningú ha demanat transportar mercaderies

  El Ministeri de Foment assegura que ja ha començat les feines prèvies per instal·lar el tercer rail entre Tarragona i Castellbisbal. No n'ha concretat un període d'execució però ha avançat que cap de les companyies que operen al corredor mediterrani té previst utilitzar l'ample internacional l'any 2015. També us expliquem que la comarca de la Ribera d'Ebre ha fet un pas més en una de les seves reivindicacions històriques: una carretera que ha d'enllaçar Riba-roja amb Almatret i la Granja d'Escarp, al Segrià. El projecte es va iniciar ara fa 17 anys amb la construcció d'un pont que no va enlloc.

 • Foment inicia els treballs del tercer rail, però diu que ningú ha demanat transportar mercaderies
  Escolta àudio

  Foment inicia els treballs del tercer rail, però diu que ningú ha demanat transportar mercaderies

  El Ministeri de Foment assegura que ja ha iniciat els treballs previs per instal·lar el tercer rail entre Tarragona i Castellbisbal. No ha concretat un període d'execució però ha avançat que cap de les companyies que operen al corredor mediterrani té previst utilitzar l'ample internacional l'any 2015. També us expliquem que la comarca de la Ribera d?Ebre ha fet un pas més en una de les seves reivindicacions històriques: una carretera que ha d?enllaçar Riba-roja amb Almatret i la Granja d?Escarp, al Segrià. El projecte es va iniciar ara fa 17 anys amb la construcció d'un pont que no va enlloc.

 • Dues infraestructures molt esperades: El tercer rail i la carretera de Riba-roja
  Escolta àudio

  Dues infraestructures molt esperades: El tercer rail i la carretera de Riba-roja

  El Ministeri de Foment assegura que ja ha iniciat els treballs previs per instal·lar el tercer rail entre Tarragona i Castellbisbal. El secretari general d'Infraestructures, Manuel Niño, no ha volgut donar un calendari d'obres. També us parlem de la reivindicada carretera que ha d'unir Riba-roja amb la Granja d'Escarp, al Segrià. El projecte va començar ara fa 17 anys amb la construcció d'un pont que no va enlloc.

 • Una nova carretera donarà utilitat al pont de Riba-roja sobre l'Ebre que ara no du enlloc
  Escolta àudio

  Una nova carretera donarà utilitat al pont de Riba-roja sobre l'Ebre que ara no du enlloc

  La comarca de la Ribera d'Ebre ha fet un pas més en una de les seves reivindicacions històriques: la carretera que ha d'enllaçar Riba-roja amb Almatret i la Granja d'Escarp, al Segrià. El projecte es va iniciar ara fa disset anys amb la construcció d'un pont que no va enlloc. Avui se n'ha presentat el traçat, de 27 quilòmetres, amb un pressupost de 50 milions d'euros. Si tot va bé, la carretera es podria començar a construir d'aquí a tres o quatre anys. En aquest espai de notícies de proximitat també us parlem de la desimputació d'una regidora de Torredembarra i d'una exposició pionera sobre el "Titanic".

 • Catalunya al dia Tarragona i l'Ebre. Notícies de l'àmbit judicial
  Escolta àudio

  Catalunya al dia Tarragona i l'Ebre. Notícies de l'àmbit judicial

  Destaquem els càrrecs que li imputen al jove acusat d'haver matat la montblanquina Sara Lozano, passarem per Reus per saber les novetats del "cas Innova" pel que fa a la branca d'investigació de Vila-seca i ens farem ressò que la Fiscalia demana 37 anys de presó per als nou individus acusats d'haver matat una veïna de 71 anys d'Ulldecona, al Montsià. Després del 9-N, avui us parlem del 10-N: resultats definitius de la jornada de participació al camp de Tarragona i a l'Ebre, i ens acostarem a Flix per saber els greus problemes de cobertura telefònica. En esports, els jugadors del Reus Deportiu reconeixen que no han aconseguit recuperar el bon nivell de joc i, pel que fa al Tennis Tarragona, no va poder aconseguir, en el primer intent, pujar a la màxima categoria del tenis espanyol.

 • El matí de Catalunya Ràdio amb Carme Casañas. Fets judicials
  Escolta àudio

  El matí de Catalunya Ràdio amb Carme Casañas. Fets judicials

  La jutge que investiga el cas de la mort de Sara Lozano, a Montblanc, imputa a l'únic sospitós el delicte d'homicidi o assassinat i un altre d'agressió sexual; el jutge de Reus que porta el "cas Innova" assegura que és competent per jutjar la peça separada de Vila-seca per la contractació de l'arquitecte Jorge Batesteza; la fiscalia demana 37 anys de presó per als nou individus acusats d'haver matat una veïna de 71 anys d'Ulldecona.

 • El detingut per la mort d'una jove a Montblanc ingressa a la presó
  Escolta àudio

  El detingut per la mort d'una jove a Montblanc ingressa a la presó

  La jutge que investiga el cas de la mort de Sara Lozano, a Montblanc, ha imputat a l'únic sospitós un delicte d'homicidi o assassinat i un altre d'agressió sexual. A més, us expliquem un nou capítol del cas Innova, xifres turístiques de l'Ajuntament de Salou i la inversió que els Serveis Funeraris de Tarragona volen fer al tanatoti.

 • "Catalunya Ràdio Tarragona"- El 10-N porta més cues per votar
  Escolta àudio

  "Catalunya Ràdio Tarragona"- El 10-N porta més cues per votar

  El 10-N s'ha llevat amb la formació de més cues per votar, aquest cop a la delegació de la Generalitat. Els serveis funeraris de Tarragona remodelarà les seves instal·lacions per primer cop després de 20 ays de funcionament. També podreu trobar una àmplia crònica judicial amb l'ingrés a presó del jove acusat de la mort de Montblanc, noves dades del cas Innova i l'inici del judici a dos homes acusats de la mort d'una àvia a Ulldecona.

 • 9-N, entrevistem Xavier Pallarés, delegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre
  Escolta àudio
 • Catalunya al dia - Tarragona i l'Ebre. El "sí-sí" s'imposa a les comarques de Tarragona i l'Ebre
  Escolta àudio

  Catalunya al dia - Tarragona i l'Ebre. El "sí-sí" s'imposa a les comarques de Tarragona i l'Ebre

  Més de 220.000 persones han participat al 9-N al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Amb gairebé el 97% escrutat, el 'sí-sí' s'imposa al Camp de Tarragona amb gairebé el 82%. Al Priorat gairebé arriba al 92 per cent. A les Terres de l'Ebre el sí-sí supera el 85% de vots. A totes les comarques passa del 80 per cent. Donem els resultats per comarques i sentim testimonis de persones que ahir van participar al 9-N. I en esports, el Reus Deportiu es torna a acostar a la zona de "play-off" d'ascens a Segona A després de la victòria d'ahir contra l'Hospitalet; segon partit sense marcar cap gol per al Nàstic de Tarragona, i el derbi de les nostres comarques a Tercera Divisió se'l va empotar ahir l'Ascó, que es va imposar al camp de la Pobla de Mafumet per 1 a 2.

 • El 9-N a les comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre s'ha celebrat amb un civisme exemplar.
  Escolta àudio

  El 9-N a les comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre s'ha celebrat amb un civisme exemplar.

  El 9-N s'ha celebrat a les comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre amb un civisme exemplar, amb una participació altíssima (més de 220.300 persones) i sense incidents. Amb un 96% dels vots escrutats, el "sí-sí" s'imposa amb gairebé un 82% al Camp i un 85% a l'Ebre.

Anar al contingut