Catalunya Ràdio - Aran

 • Meddia Aranés
  Escolta àudio

  Meddia Aranés

  Aué eth Meddia Aranés informe deth refús deth P.P ara mocion dera Entesa en Senat tara recuperacion deth Camin reiau, dera possibilitat de planificar era jubilacion e dera cartellèra de cine. Avui el Meddia Aranés informa del rebuig del P.P a la moció de l'Entesa al Senat per la millora del "Camin Reiau", de la possibilitat de planificació de la jubilació i de la cartellera de cine.

 • Meddia Aranés
  Escolta àudio

  Meddia Aranés

  Eth programa d'aué informe deth retorn tara glèisa de Bossòst des frontaus d'autar que li panèren en 1999, e dera mocion deth grop dera Entesa en Senat tar apraiament deth Camin Reiau. El programa d'avui informa del retorn a l'església de Bossòst dels frontals d'altar que li van robar el 1999, i de la moció del grup de l'Entesa al Senat per l'arranjament del "Camin Reiau".

 • Meddia Aranés
  Escolta àudio

  Meddia Aranés

  En programa d'aué informacion de desparièrs ahèrs restacadi ath municipi de Vielha e repàs dera documentacion der Archiu Generau d'Aran. Al programa d'avui informació de diversos temes vinculats al municipi de Vielha i repàs a la documentació del Archiu Generau d'Aran.

 • Meddia Aranés
  Escolta àudio

  Meddia Aranés

  En Meddia Aranés aué repàs brac des notícies dera setmana en Aran. Al Meddia Aranés avui resum de les notícies de la setmana al Aran.

 • Meddia Aranés
  Escolta àudio

  Meddia Aranés

  En collòqui d'aguest dissabte, era gent grana deth pòble de Arres. Al col·loqui d'aquest dissabte, la gent gran del poble de Arres.

 • Meddia Aranés
  Escolta àudio

  Meddia Aranés

  Eth Meddia Aranés d'aué remasse era opinion deth partit U.A sus es estudis acadèmics encomanadi peth Conselh sus eth sòn finançament e sus eth modeu electorau aranés, era naua concentracion des trabalhadors de Neoelectra, e ua jornada tècnica sus era conservacion des camins. El Meddia Aranés d'avui recull l'opinió del partit U.A sobre els estudis acadèmics encarregats pel Consell sobre el seu finançament i el model electoral aranés, la nova concentració dels treballadors de Neoelectra, i una jornada sobre el manteniment dels camins.

 • Meddia Aranés
  Escolta àudio

  Meddia Aranés

  En programa repassam era victòria dera UEBossòst que les permet de seguir liders dera 1ª div. de Cominges e es partits dera EFVA e dera AFLes. Parlam dera Behobia-San Sebastian ena que an participat ua trentia d'aranesi. Lydia Iglesias, guanhadora dera dera Behobia Gazte, mos explique com premanis era sason d'esqui de hons. E tanben explicam que dimenge comence era Liga Catalana de Curling. Al programa repassem la victòria de la UEBossòst que els permet de seguir liders de la 1ª *div. de Cominges i els partits de la EFVA i de la AFLes. Parlem de la Behobia-San Sebastian en la que han participat una trentena d'aranesos. Lydia Iglesias, guanyadora de la Behobia Gazte, ens explica com prepara la temporada d'esqui de fons. I també expliquem que diumenge comença la Lliga Catalana de Curling.

 • Meddia Aranés
  Escolta àudio

  Meddia Aranés

  En Meddia Aranés d'aué repàs des darrères activitats deth Conselh Generau d'Aran e dera actualitat cinematogràfica Al Meddia Aranés d'avui repàs de les últimes activitats del Conselh Generau d'Aran i de l'actualitat cinematogràfica

 • Meddia Aranés
  Escolta àudio

  Meddia Aranés

  En Meddia Aranés d'aué eth viatge de promocion dera estacion de Baqueira e es actes d'hestejament deth 50au aniversari , era prepausa deth Bachibac en Institut d'Aran, e er espaci sus eth reciclatge. Al Meddia Aranés avui el viatge de promoció de l'estació de Baqueira i els actes de celebració del seu 50é aniversari, la proposta del Batxibac a l'Institut d'Aran i l'espai sobre el reciclatge.

 • Meddia Aranés
  Escolta àudio

  Meddia Aranés

  Eth programa d'aué repasse es resultats era jornada participatiua deth 9N en Aran, era prepausa de millora des infraestructures de Telefónica en Aran, e era celebracion dera Assemblada der ACNA en país. El programa d'avui repassa els resultats la jornada participativa del 9N a l'Aran, la proposta de millora de les infrastructures de Telefónica a Aran, i la celebració de l'Assemblea de l'ACNA a Vielha.

 • Meddia Aranés
  Escolta àudio

  Meddia Aranés

  En programa d'aué er extracte des notícies mès sobergessentes dera setmana en Aran. Al programa d'avui el extracte de les notícies mes destacades de la setmana al Aran.

 • Meddia Aranés
  Escolta àudio

  Meddia Aranés

  Aguest dissabte en Meddia Aranés musica de cine damb un recorregut pes BSO de pellicules sus Dracula. Aquest dissabte al Meddia Aranés musica de cine amb un recorregut per les BSO de diuèrses pel·licules sobre el Comte Dràcula.

 • Meddia Aranés
  Escolta àudio

  Meddia Aranés

  En Meddia Aranés d'aué tractam eth procés participatiu deth 9N en Aran e repassam eth prumèr libre de Pax Dettoni. Al Meddia Aranés d'avui tractem el procés participatiu del 9N al Aran i repassem el primer llibre de Pax Dettoni.

 • Meddia Aranés
  Escolta àudio

  Meddia Aranés

  Aué dijaus es esportites discapacitats dera Associacion ADDA mos parlen des 13 midalhes guanhades enes jòcs Special Olympics. En fotbòl, era AF Les adie eth partit contra eth Balafia e era UE Bossòst e era EFVA tornen ara competicion. Marc Puig deth Conselh Esportiu d'Aran mos presente deth Cross de Les. E eth rider Aymar Navarro, mos parle dera naua sason d'iuèrn. Avui dijous els esportistes discapacitats de l'Associació ADDA ens parlen de les 13 medalles guanyades als jocs Special Olympics. En futbol, la AF Les ajorna el partit contra el Balafia i la UE Bossòst i la EFVA tornen a la competició. Marc Puig del Consell Esportiu d'Aran ens presenta el Cross de Les. I el rider Aymar Navarro, ens parla de la nova temporada d'hivern.

Anar al contingut