TOTS ELS ÀUDIOS

 • Especial Sónar amb Titi Calor
  Escolta àudio

  Especial Sónar amb Titi Calor

  Primer dels dos programes especials dedicats al Sónar 2019 en directe des de Fira Barcelona. Avui, entrevistes amb MANS O, Nistra i Titi Calor.

 • Independents - 12/07/2019
  Escolta àudio

  Independents - 12/07/2019

  Tot a punt per al Sónar 2019. Entrevistem Ricard Robles, codirector del festival Sónar, per saber els detalls de l'edició d'enguany, segurament la més calorosa de la història perquè es fa a mitjans de juliol. Nosaltres hi afegirem una mica més de temperatura amb la mixtape que ens ha preparat Titi Calor, una de les DJ del festival.

 • Mixtape #11: Titi Calor (Sonarmix)
  Escolta àudio

  Mixtape #11: Titi Calor (Sonarmix)

  La DJ barcelonina Anna Baqués punxarà aquest any al Sónar amb el nom de Titi Calor i ens ha preparat una sessió exclusiva amb alguns dels artistes de l'edició 2019 del festival.

 • Guia del Sónar 2019
  Escolta àudio

  Guia del Sónar 2019

  Amb l'ajuda del codirector del festival, Ricard Robles, comentem i escoltem els artistes més destacats del Sónar 2019. Un viatge per la música urbana, l'africana i les noves tendències de l'electrònica.

 • Independents - 11/07/2019
  Escolta àudio

  Independents - 11/07/2019

  DL Blando, rap des de Galícia El trap i les noves tendències de la música urbana no són cosa només de Madrid i Barcelona. La prova és el nostre convidat d'avui, DL Blando, raper i productor de la Corunya que acaba de reunir bona part del material publicat fins ara en una mixtape, "Mad world"

 • DL Blando, el rap que ve de Galícia
  Escolta àudio

  DL Blando, el rap que ve de Galícia

  Entrevistem el raper DL Blando i el productor Wax.Dee, que han publicat una mixtape molt recomanable, "Mad world". Una bona mostra de la vitalitat de l'escena de música urbana gallega.

 • Steve Gunn, el secret més ben guardat del folk nord-americà
  Escolta àudio

  Steve Gunn, el secret més ben guardat del folk nord-americà

  Entrevistem el cantautor nord-americà Steve Gunn, un veterà que encara no ha aconseguit triomfar a Catalunya. I això que el seu últim disc, "The unseen in between", combina a la perfecció rock, folk i cançó d'autor.

 • Independents - 10/07/2019
  Escolta àudio

  Independents - 10/07/2019

  "Sonido mosca", el so del rock dels 60. "Sonido mosca" és el títol del documental de Nando Caballero sobre el pedal de distorsió que portaven Los Salvajes la dècada dels 60. A partir d'aquesta cinta, estirem el fil i reconstruïm els inicis del rock a Catalunya en plena dictadura franquista, i ho fem amb alguns dels protagonistes.

 • Música i gastronomia al Festival Tempo de Girona
  Escolta àudio

  Música i gastronomia al Festival Tempo de Girona

  Del 18 de juliol a l'11 d'agost el Barri Vell de Girona acull una nova edició del Festival Tempo, que es caracteritza per maridar música i gastronomia amb altres activitats. En parlem amb el seu director.

 • Independents - 09/07/2019
  Escolta àudio

  Independents - 09/07/2019

  Sonarà... Maurice Gene. Us descobrim la música del cantautor de Reus Maurice Gene, músic de llarg recorregut amb altres bandes que acaba de publicar el seu primer disc, "Golden days". L'entrevistem perquè ens en doni detalls.

 • "Sonido mosca", els pioners del rock als 60 a Catalunya
  Escolta àudio

  "Sonido mosca", els pioners del rock als 60 a Catalunya

  Encara en plena dictadura franquista, un grapat de músics es van llançar a l'aventura de fer rock per tot el territori català, especialment a Barcelona. Aquests pioners són els protagonistes del documental "Sonido mosca". En parlem amb el seu director, Nando Caballero, i altres testimonis essencials de l'època.

 • Sonarà... Maurice Gene
  Escolta àudio

  Sonarà... Maurice Gene

  Ja fa temps que fa música amb bandes diverses, però aquest any el músic de Reus Maurice Gene ha publicat el seu disc de debut, "Golden days". Ell mateix ens el presenta.

 • Independents - 08/07/2019
  Escolta àudio

  Independents - 08/07/2019

  És el moment per descobrir l'actualitat musical. Els discos, les entrevistes, les novetats, les versions, les llistes, els referents... Tot el que passa al món de la música en seixanta minuts. De dilluns a divendres, de 19 a 20 h, a iCat.cat

 • Els millors concerts i festivals de la setmana
  Escolta àudio

  Els millors concerts i festivals de la setmana

  Molts concerts i molts noms interessants coincideixen aquesta setmana a diferents ciutats la geografia catalana. I és que en aquesta època de l'any es disparen espectacularment els concerts i els festivals.

 • Independents - 05/07/2019
  Escolta àudio

  Independents - 05/07/2019

  Especial Vida Festival + Cruïlla Barcelona. Dijous i divendres, l'equip del programa es desdobla per informar en directe des de dos festivals: el Vida de Vilanova i la Geltrú i el Cruïlla Barcelona. Entrevistarem els artistes i l'organització i us donarem tota la informació perquè gaudiu intensament de totes dues cites.