TOTS ELS ÀUDIOS

 • Independents - 09/07/2019
  Escolta àudio

  Independents - 09/07/2019

  Sonarà... Maurice Gene. Us descobrim la música del cantautor de Reus Maurice Gene, músic de llarg recorregut amb altres bandes que acaba de publicar el seu primer disc, "Golden days". L'entrevistem perquè ens en doni detalls.

 • "Sonido mosca", els pioners del rock als 60 a Catalunya
  Escolta àudio

  "Sonido mosca", els pioners del rock als 60 a Catalunya

  Encara en plena dictadura franquista, un grapat de músics es van llançar a l'aventura de fer rock per tot el territori català, especialment a Barcelona. Aquests pioners són els protagonistes del documental "Sonido mosca". En parlem amb el seu director, Nando Caballero, i altres testimonis essencials de l'època.

 • Sonarà... Maurice Gene
  Escolta àudio

  Sonarà... Maurice Gene

  Ja fa temps que fa música amb bandes diverses, però aquest any el músic de Reus Maurice Gene ha publicat el seu disc de debut, "Golden days". Ell mateix ens el presenta.

 • Independents - 08/07/2019
  Escolta àudio

  Independents - 08/07/2019

  És el moment per descobrir l'actualitat musical. Els discos, les entrevistes, les novetats, les versions, les llistes, els referents... Tot el que passa al món de la música en seixanta minuts. De dilluns a divendres, de 19 a 20 h, a iCat.cat

 • Els millors concerts i festivals de la setmana
  Escolta àudio

  Els millors concerts i festivals de la setmana

  Molts concerts i molts noms interessants coincideixen aquesta setmana a diferents ciutats la geografia catalana. I és que en aquesta època de l'any es disparen espectacularment els concerts i els festivals.

 • Independents - 05/07/2019
  Escolta àudio

  Independents - 05/07/2019

  Especial Vida Festival + Cruïlla Barcelona. Dijous i divendres, l'equip del programa es desdobla per informar en directe des de dos festivals: el Vida de Vilanova i la Geltrú i el Cruïlla Barcelona. Entrevistarem els artistes i l'organització i us donarem tota la informació perquè gaudiu intensament de totes dues cites.

 • Especial Vida Festival + Cruïlla Barcelona
  Escolta àudio

  Especial Vida Festival + Cruïlla Barcelona

  Dijous i divendres l'equip del programa es desdobla per informar en directe des de dos festivals: el Vida de Vilanova i la Geltrú i el Cruïlla Barcelona. Entrevistarem els artistes i l'organització i us donarem tota la informació perquè gaudiu intensament de totes dues cites.

 • Independents - 03/07/2019
  Escolta àudio

  Independents - 03/07/2019

  Compte enrere per al Vida Festival. Aquest cap de setmana se celebra una nova edició del festival Vida de Vilanova i la Geltrú. Ens preparem escoltant els artistes més destacats i parlant amb el seu director, Dani Poveda.

 • Rosalía presenta a iCat la nova cançó en català
  Escolta àudio

  Rosalía presenta a iCat la nova cançó en català

  Rosalía ha publicat avui un parell de cançons noves agrupades sota el senzill "Fucking money man". Ella mateixa presenta a iCat la cançó en català "Milionària".

 • 100 anys del Theremin, l'instrument més marcià de la història
  Escolta àudio

  100 anys del Theremin, l'instrument més marcià de la història

  El rus Léon Theremin va batejar amb el seu cognom un instrument que a través d'una antena creava sons que semblava que vinguessin de l'espai. Carles Pauné ens explica la seva història i parla amb The Pinker Tones, que han dedicat el seu últim disc al seu inventor.

 • 50 anys sense Brian Jones
  Escolta àudio

  50 anys sense Brian Jones

  El 3 de juliol del 1969 Brian Jones va morir amb 27 anys. Membre fundador de The Rolling Stones, va ser el gran innovador de la banda, tot i que no va compondre cap cançó. Recordem la seva aportació i reobrim el vell dilema de si va ser una mort accidental o un assassinat.

 • Tot a punt per al festival Vida de Vilanova i la Geltrú
  Escolta àudio

  Tot a punt per al festival Vida de Vilanova i la Geltrú

  Aquesta setmana arriba una nova edició d'un dels festivals més exquisits i cuidats de Catalunya: el Vida de Vilanova i la Geltrú. Parlem amb el seu director, Dani Poveda, i sentim bona part dels grups que hi actuen, com Beirut, José González, Hot Chip i molts altres.

 • Independents - 02/07/2019
  Escolta àudio

  Independents - 02/07/2019

  Compte enrere per al Vida Festival. Aquest cap de setmana se celebra una nova edició del festival Vida de Vilanova i la Geltrú. Ens preparem escoltant els artistes més destacats i parlant amb el seu director, Dani Poveda.

 • Cançons del mes de juliol
  Escolta àudio

  Cançons del mes de juliol

  Última entrega de la temporada aprofitant que tot just acabem d'encetar el mes de juliol. De totes les cançons que en parlen i el citen, n'hem triat totes aquestes.

 • Independents - 01/07/2019
  Escolta àudio

  Independents - 01/07/2019

  Cruïlla Barcelona, a tocar. Aquesta setmana arriben a Catalunya dos festivals que seguirem molt de prop: el Vida de Vilanova i la Geltrú i el Cruïlla Barcelona. Avui ens fixem en aquest últim: escoltem els artistes que hi actuen i entrevistem el seu director, Jordi Herreruela.