TOTS ELS ÀUDIOS

 • Mapa Musical de Catalunya: Mataró
  Escolta àudio

  Mapa Musical de Catalunya: Mataró

  Mataró és, sens dubte, la capital de la rumba. Però també de la música d'arrel i tradicional gràcies a Les Santes. I quan s'hi posa la lupa és fàcil adonar-se que hi ha una escena musical molt rica i variada. En parlem amb els principals protagonistes.

 • Sonarà... Minova
  Escolta àudio

  Sonarà... Minova

  Si us agrada el tecno-pop clàssic, segur que us interessa la música dels catalans Minova. Els entrevistem ara que han publicat disc nou, "La inèrcia del Big Bang", que presenten dissabte a la sala Barts de Barcelona.

 • Independents - 05/06/2019
  Escolta àudio

  Independents - 05/06/2019

  Sonarà... Minova. Entrevistem el grup de pop electrònic del Vallès Minova, que acaba de publicar el segon disc, "La inèrcia del big bang". Aquest cap de setmana el presenten a Barcelona. A més, aprofitem l'estrena de "Rocketman", el biopic d'Elton John, per emportar-nos a la nostra illa deserta el clàssic del cantant britànic "Goodbye Yellow Brick Road".

 • Discos per a una illa deserta: "Goodbye yellow brick road" d'Elton John
  Escolta àudio

  Discos per a una illa deserta: "Goodbye yellow brick road" d'Elton John

  Elton John no ha desaparegut mai de l'actualitat musical, però ara hi és més present que mai gràcies al biopic "Rocketman". El reivindiquem emportant-nos a la nostra illa deserta un exemplar de "Goodbye yellow brick road".

 • Les 10 cançons catalanes del mes de juny
  Escolta àudio

  Les 10 cançons catalanes del mes de juny

  El mes de juny, amb tot el que comporta, ha inspirat moltes cançons. Nosaltres n'hem seleccionat 10 d'artistes tan diversos com ara La Iaia, Ferran Palau, Judit Neddermann, Pol Cruells, Da Souza, Oques Grasses, Bonobos, Buhos, Homes Llúdriga i Crab Apples

 • Ladytron: el retorn d'un clàssic del tecno-pop
  Escolta àudio

  Ladytron: el retorn d'un clàssic del tecno-pop

  Entrevistem Reuben Wu, un dels músics del quartet anglès de pop electrònic Ladytron. Després de vuit anys de silenci, el grup ha tornat amb un disc titulat simplement "Ladytron".

 • Independents - 04/06/2019
  Escolta àudio

  Independents - 04/06/2019

  Ladytron, clàssic techno-pop. Fa vint anys que el grup anglès Ladytron és sinònim de techno-pop de qualitat. Després de gairebé una dècada de silenci, tornen amb el disc "Far for home", un bon moment per parlar amb una de les seves ànimes, Reuben Wu. A més, expliquem la història de la cançó "I will always love you": tot i que molta gent l'atribueix a Whitney Houston, no era seva.

 • Cançó amb història: "I will always love you", de Dolly Parton
  Escolta àudio

  Cançó amb història: "I will always love you", de Dolly Parton

  Molts són els que algun cop a la vida s'han atrevit a versionar "I will always love you". Aprofitem que fa 45 anys de la seva publicació per explicar la història d'aquest original de Dolly Parton.

 • Mariola Membrives: "Lorca m'ha acompanyat tota la vida"
  Escolta àudio

  Mariola Membrives: "Lorca m'ha acompanyat tota la vida"

  La cantant andalusa acaba de publicar un disc excel·lent, "Lorca. Spanish songs", al costat del guitarrista nord-americà Marc Ribot. Ens el presenta ara que comença a portar-lo als escenaris.

 • Independents - 03/06/2019
  Escolta àudio

  Independents - 03/06/2019

  Mariola Membrives recupera les cançons de Lorca. Federico García Lorca també era músic i el 1931 va publicar unes quantes cançons. Gairebé 80 anys després, la cantant andalusa Mariola Membrives les ha tornat a gravar amb el guitarrista nord-americà Marc Ribot, col·laborador habitual de Tom Waits i Elvis Costello. El disc de Membrives es titula "Lorca. Spanish songs" i l'entrevistem ara que comença a presentar-lo en directe. A més, repàs dels concerts més destacats de la setmana i connexió amb Mariola Dinarès, que ens parla de temes d'actualitat de les xarxes socials.

 • Concerts setmana: d'Ed Sheeran i 31 Fam al Ferrish Fest i Rodautors
  Escolta àudio

  Concerts setmana: d'Ed Sheeran i 31 Fam al Ferrish Fest i Rodautors

  Aquesta primera setmana del mes de juny també es mostra molt activa pel que fa a música en directe. Com sempre, destaquem alguns dels concerts i festivals més llaminers.

 • En directe des del Primavera Sound
  Escolta àudio

  En directe des del Primavera Sound

  Us continuem explicant tot el que passa aquests dies al recinte del Parc del Fòrum de Barcelona. Entrevistem la cantautora neozelandesa Aldous Harding i les catalanes Museless i La Tiguerita, entre altres.

 • En directe des del Primavera Sound
  Escolta àudio

  En directe des del Primavera Sound

  Marxem fins al Parc del Fòrum de Barcelona per seguir en directe el festival Primavera Sound. Entrevistes amb la cantautora basca Elena Setién, l'asturiana Lorena Álvarez i les uruguaianes Eli Amic i Phoro. A més, també parlarem del Primavera Pro, la part professional del festival.

 • Independents - 29/05/2019
  Escolta àudio

  Independents - 29/05/2019

  Nou disc de les catalanes Rombo. El trio femení té nou disc, "Clara Montse Núria", ple de cançons urgents i sense perfeccionar. Hem convidat aquestes tres noies per parlar-ne ara que comencen a presentar-lo en directe. També ens enduem a l'illa deserta "El mal querer" de Rosalía, una de les caps de cartell del Primavera Sound.

 • Primavera Sound (III): Les novetats, el Bits i la jornada inaugural
  Escolta àudio

  Primavera Sound (III): Les novetats, el Bits i la jornada inaugural

  Tercera i última part de la conversa amb Abel González i Joan Pons, programador i cap de premsa del Primavera Sound. Aprofitem la jornada inaugural del Parc del Fòrum per saber les novetats d'aquesta edició i parlar del Primavera Bits