TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 1700 resultats.

 • Sonarà... Albert Freixas
  Escolta àudio

  Sonarà... Albert Freixas

  Albert Freixas és un artesà de la música. Ho va demostrar durant la seva etapa al grup Ix! i també amb els dos discos que ha publicat com a solista. El més recent es "Oopalana", un treball dedicat a la seva àvia i on col·labora el seu fill, i que s'ha gravat només amb guitarra i veu.

 • "Independents", divendres 07/12/2018
  Escolta àudio

  "Independents", divendres 07/12/2018

  Albert Freixas és un artesà de la música. Ho va demostrar durant la seva etapa al grup Ix! i també amb els dos discos que ha publicat com a solista. El més recent es "Oopalana", un treball dedicat a la seva àvia i on col·labora el seu fill, i que s'ha gravat només amb guitarra i veu.

 • "Independents", dimecres 05/12/2018
  Escolta àudio

  "Independents", dimecres 05/12/2018

  El DJ resident de la sala Razzmatazz de Barcelona, l'històric Amable, ha preparat una sessió exclusiva per als oients d'iCat. Hi sonen algunes dels artistes que han actuat o actuaran al 18è aniversari de la sala.

 • Mixtape #8: DJ Amable (Razzmatazz)
  Escolta àudio

  Mixtape #8: DJ Amable (Razzmatazz)

  El veterà DJ Amable ha preparat una sessió on sonen els artistes que actuen a la celebració del 18è aniversari de la sala Razzmatazz. Una combinació de rock, pop i electrònica punxada pel DJ resident d'aquests clubs de referència de la ciutat de Barcelona.

 • Discos per a una illa deserta: "Incunabula" d'Autechre
  Escolta àudio

  Discos per a una illa deserta: "Incunabula" d'Autechre

  El disc de debut del duet anglès de música electrònica Autechre ja és un clàssic. El duet acaba de fer 25 anys i conserva intacte el seu encant, una combinació excitant de tecno, electro i molta abstracció.

 • "Independents", dimarts 04/12/2018
  Escolta àudio

  "Independents", dimarts 04/12/2018

  Aquesta setmana es fa a Sant Pere de Ribes la primera edició del Secret Vida. El festival ha exhaurit les entrades sense haver revelat cap artista del cartell. Parlem d'aquesta i altres iniciatives a cegues. A més, hem entrevistat el grup anglès The Vaccines.

 • The Vaccines: "El Brexit és un pas enrere"
  Escolta àudio

  The Vaccines: "El Brexit és un pas enrere"

  Entrevistem Freddie Cowan i Justin Hayward Young, del grup anglès The Vaccines, moments abans del concert a la sala Razzmatazz de Barcelona. Presenten el seu nou disc, "Combat sports", que defineixen com una batalla entre cap i cor.

 • Concerts a cegues
  Escolta àudio

  Concerts a cegues

  Aquesta setmana (divendres i dissabte) es fa la primera edició del Secret Vida, un festival que no anuncia el cartell. D'això i d'altres iniciatives similars us en parlem en aquest reportatge.

 • "Independents", dilluns 03/12/2018
  Escolta àudio

  "Independents", dilluns 03/12/2018

  A Tarragona hi ha una banda que és tot un fenomen nacional i internacional del punk: Crim. Ens presenten un nou disc, "Pare nostre que esteu a l'infern", que segur que tornarà a ser un èxit.

 • Crim: "El secret de l'èxit és no tenir expectatives"
  Escolta àudio

  Crim: "El secret de l'èxit és no tenir expectatives"

  El punk català actual té un nom propi: el grup de Tarragona Crim. Tenen una autèntica legió de seguidors que els segueix arreu de Catalunya, l'Estat i l'estranger. Ens presenten el seu nou disc, "Pare nostre que esteu a l'infern".

 • Els tres concerts de la setmana que no et pots perdre
  Escolta àudio

  Els tres concerts de la setmana que no et pots perdre

  Primera setmana de desembre amb propostes llamineres per a tots els dies festius. Ens fixem en les d'UB40, The Vaccines, Ken Stringfellow i Albert Freixas.

 • "Independents", divendres 30/11/2018
  Escolta àudio

  "Independents", divendres 30/11/2018

  Ara fa un any, el difunt Ronnie James Dio va ressuscitar en forma d'holograma a la sala Bikini de Barcelona. Tupac Shakur, Elvis Presley, Michael Jackson i recentment Roy Orbison són altres artistes que continuen als escenaris en format 3D. Parlem amb gent vinculada al sector per esbrinar si aquest és el nou negoci de la indústria musical.

 • Hologrames, el nou negoci de la indústria musical
  Escolta àudio

  Hologrames, el nou negoci de la indústria musical

  Tot i que els hologrames fa temps que es fan servir al món del cinema, és una tecnologia encara molt recent quan es parla de música. Tot i això, des de fa una dècada se n'han pogut veure d'Elvis Presley, Michael Jackson, Tupac Shakur o Roy Orbison. Parlem amb gent vinculada al sector per esbrinar si els hologrames són el nou negoci de la indústria musical.

 • "Independents", dijous 29/11/2018
  Escolta àudio

  "Independents", dijous 29/11/2018

  A Cerdanyola del Vallès hi ha un quartet de rock alternatiu que, en homenatge als secundaris, es va batejar amb el nom d'Aldrin y Collins, els astronautes que gairebé van ser els primers a trepitjar la Lluna. Els entrevistem abans que divendres presentin a Barcelona el seu cinquè disc, "Odisea en el espacio de confort".

 • Aldrin y Collins: "Tenim vides de luxe i problemes del primer món"
  Escolta àudio

  Aldrin y Collins: "Tenim vides de luxe i problemes del primer món"

  El grup de Cerdanyola del Vallès diu que amb el temps han après a simplificar la música, el "hardcore" melòdic que tornen a mostrar al cinquè disc, "Odisea en el espacio de confort", publicat pel segell BCore. Aldrin y Collins és una banda que homenatja els eterns secundaris, com els dos astronautes a qui prenen el nom.