TOTS ELS ÀUDIOS

 • Gertrudis i reggaeton per Xics?
  Escolta àudio

  Gertrudis i reggaeton per Xics?

  Gertrudis tenen nou disc, "No em dóna la gana", i ens regalen una versió canalla de "Si tothom calla", la seva bomba de single amb la Suu. A "Les Mogudes del David", el nostre jove "influencer" ens porta la seva nova secció, avui és "Recital de reggaeton"; és realment el reggaeton una tendència entre els més joves?

 • Digital Legends, dels videojocs de mòbil de qualitat a la realitat virtual de qualitat
  Escolta àudio

  Digital Legends, dels videojocs de mòbil de qualitat a la realitat virtual de qualitat

  Ens retrobem amb l'estudi barceloní Digital Legends i amb el seu CEO i fundador, Xavier Carrillo, per parlar del seu salt a la RV en sinergia amb l'estudi Neo Coliseum. A més, ens endinsarem en un videojoc que avui, divendres, surt a la venda, Dragon Ball Z: Kakarot. Aprofitarem aquesta sortida per fer un repàs dels videojocs imprescindibles de Dragon Ball.

 • Millors moments
  Escolta àudio

  Millors moments

  Selecció dels moments "top" de la setmana

 • Independents, de 18 a 19 h - 17/01/2020
  Escolta àudio

  Independents, de 18 a 19 h - 17/01/2020

  El NEU! torna a Girona. Girona és terra de grans festivals, i entre els primers de l'any sempre hi ha el NEU!, el Festival No Internacional de Música i Altres Arts. Es fa fins al 26 de gener i en parlem amb els seus organitzadors. A més, i com cada divendres, repassem propostes de cap de setmana.

 • Els 10 anys d'El Genio Equivocado
  Escolta àudio

  Els 10 anys d'El Genio Equivocado

  Desafiant la lògica que des de fa temps ens parla d'una profunda crisi del sector discogràfic, hi ha emprenedors valents que arrisquen i aposten per muntar un segell. Això és el que van fer Joan Casulleres i Rafa Piera, que el 10 de gener del 2010 van crear El Genio Equivocado i que al llarg d'aquesta dècada en actiu han publicat bones joies de l'escena indie. Doncs per celebrar aquest aniversari els seus responsables han muntat tot un seguit d'activitats. En parlem amb ells.

 • El clàssic de "Pista de fusta": "Salsa catalana", de l'Orquestra Mirasol (1974)
  Escolta àudio

  El clàssic de "Pista de fusta": "Salsa catalana", de l'Orquestra Mirasol (1974)

  Ens aturem al 1974, a l'estació de Mirasol de Sant Cugat, d'on va sortir el nom d'aquesta agrupació pionera en la fusió del jazz i molt més. Un clàssic que, com una taca d'oli, aniria impregnant la música catalana durant dècades. 01 Orquestra Mirasol - "Reprise" 02 Catalonia Jazz Quartet - "El cant dels Ocells" 03 Orquestra Mirasol - "Cançó de no entendre res" 04 Mirasol Colores - "Los contrabandistas" 05 Orquestra Mirasol - "To de Re per a mandolina i clarinet" 06 Jarka - "Woody's rag" 07 Orquestra Mirasol - "Hancock" 08 Herbie Hancock - "Watermelon man" 09 Blay Tritono - "La ceba" 10 Orquestra Mirasol - "Molt trist" 11 Maria del Mar Bonet - "Vares venir fins on jo dormia" 12 Orquestra Mirasol - "Circ de l'espai (Part I)" 13 Mayito Fernández y su Salsa Picante - "Lázaro" 14 Pomada - "En Pere Gallerì" 15 Orquestra Mirasol - "No juguis amb set miralls"

 • Playlist: Primavera Sound 2020, els imprescindibles
  Escolta àudio

  Playlist: Primavera Sound 2020, els imprescindibles

  Els nostres destacats. El festival de Barcelona celebra els primers 20 anys del 3 al 7 de juny a Barcelona. 01 The Strokes - "Last nite" 02 Yo La Tengo - "You can have it all" 03 Metronomy - "The look" 04 Beck - "Loser" 05 Fontaines D.C. - "Roy's tune" 06 Núria Graham - "Connemara" 07 Cigarettes After Sex - "Apocalypse" 08 The National - "I need my girl" 09 Mavis Staples - "Hard to leave" 10 Lana del Rey - "Doin' time" 11 Massive Attack - "Teardrop" 12 Manel - "Canvi de paradigma" 13 Bill Callahan - "Jim Cain" 14 Maria del Mar Bonet - "Viure sense tu" 15 Ferran Palau - "Una llum" 16 King Princess - "Ain't together" 17 C. Tangana - "Yelo" 18 Bad Gyal - "Hooka" 19 Bad Bunny - "Vete" 20 Dinosaur Jr. - "Feel the pain"

 • Ibrahim Ferrer, la veu del Buena Vista Social Club
  Escolta àudio

  Ibrahim Ferrer, la veu del Buena Vista Social Club

  No va ser el més popular, perquè el carisma de músics com Compay Segundo i Omara Portuondo el va deixar a l'ombra, però el bo de Ferrer era el que millor cantava i el que amb més saviesa defensava el repertori tradicional de l'illa de Cuba. A punt de publicar-se un nou disc amb material inèdit, recuperem el millor de la seva obra. 01 Ibrahim Ferrer - "De camino a la vereda" 02 Ibrahim Ferrer - "De qué parte de Cuba nació el son" 03 Ibrahim Ferrer - "La chica del granizado" 04 Ibrahim Ferrer - "Ven conmigo guajira" 05 Ibrahim Ferrer - "Quizás, quizás" 06 Ibrahim Ferrer - "Bruca maniguá" 07 Ibrahim Ferrer - "Como fue" 08 Thiago Pethit - "Mal dos trópicos" 09 The Mountain Goats - "An antidote for strychnine" 10 Tindersticks - "The old man gait" 11 La Bien Querida - "La fuerza" 12 Coldplay - "In my place"

 • Depeche Mode, l'època gloriosa
  Escolta àudio

  Depeche Mode, l'època gloriosa

  Dediquem la nostra hora a la segona època dels Depeche Mode, la més exitosa i reeixida, que els va transformar en el grup més popular del pop electrònic i que gairebé acaba amb ells. 01 "Personal Jesus" 02 "Enjoy the silence" 03 "Policy of truth" 04 "I feel you" 05 "Condemnation" 06 "Walking in my shoes" 07 "In your room" 08 "It's not good" 09 "Freelove" 10 "Cover me"

 • Els secrets del gulasch i la porra dels Gaudí
  Escolta àudio

  Els secrets del gulasch i la porra dels Gaudí

  Violeta Kovacsics desvela els seus orígens hongaresos i ens explica com podem fer un autèntic gulasch. Aprofitem per fer una porra dels premis Gaudí. Quins són els vostres guanyadors?

 • Els experts, de 9 a 10 h - 17/01/2020
  Escolta àudio

  Els experts, de 9 a 10 h - 17/01/2020

  x3. Cinema: dels premis Gaudí de cinema només ens faltava entrevistar les responsables de la cinta "Ojos negros", Ivet Castelo, Sandra García, Marta Lallana i Iván Alarcón; els convidem a l'estudi abans de la gala. Cuina: Violeta Kovacsics, especialista en cinema, es transforma en especialista en fogons! Els seus orígens l'han decidit a parlar-nos de cuina hongaresa.

 • Els experts, de 8 a 9 h - 17/01/2020
  Escolta àudio

  Els experts, de 8 a 9 h - 17/01/2020

  x3. Cinema: dels Premis Gaudí de cinema només ens faltava entrevistar els responsables de la cinta "Ojos negros", Ivet Castelo, Sandra García, Marta Lallana i Iván Alarcón; els convidem a l'estudi abans de la gala. Cuina: Violeta Kovacsics, especialista en cinema, es transforma en especialista en fogons! Els seus orígens eslaus l'han decidit a parlar-nos de cuina hongaresa.

 • Els experts, de 7 a 8 h - 17/01/2020
  Escolta àudio

  Els experts, de 7 a 8 h - 17/01/2020

  x3. Cinema: Dels premis Gaudí de cinema només ens faltava entrevistar les responsables de la cinta "Ojos negros", Ivet Castelo, Sandra García, Marta Lallana i Iván Alarcón; els convidem a l'estudi abans de la gala. Cuina: Violeta Kovacsics, especialista en cinema, es transforma en especialista en fogons! Els seus orígens eslaus l'han fet decidir-se a parlar-nos de cuina hongaresa.

 • Suu ens presenta el seu segon àlbum, "Ventura"
  Escolta àudio

  Suu ens presenta el seu segon àlbum, "Ventura"

  Que vingui la Suu al programa sempre és una bona notícia. I més si porta notícies fresques! La cantant acaba de publicar "Ventura", produït pel músic Carlos Sadness. Amb ella parlarem de música, li plantejarem algun joc punyeter i la sotmetrem al nostre interrogatori íntim.

 • Independents, de 18 a 19 h - 16/01/2020
  Escolta àudio

  Independents, de 18 a 19 h - 16/01/2020

  Canet Rock, festival històric. Avui es presenta la nova edició del Canet Rock, un dels grans festivals del país, un bon moment per fer un recorregut per la seva història. I com cada dijous, destaquem les novetats discogràfiques de la setmana.