Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Santi Palacios, fotoperiodisme amb esperit crític

Santi Palacios, fotoperiodisme amb esperit crític

Santi Palacios és fotoperiodista, director i fundador de SONDA Internacional, un mitjà de comunicació especialitzat en la crisi climàtica. Amb la seva càmera ha retratat més de 50 països. Especialitzat en migracions, conflictes i ecologia humana, interessos que li venen, en part, per la seva formació com a sociòleg.
Les seves imatges s'han exhibit a desenes de ciutats i ha rebut diversos premis i reconeixements, com el World Press Photo, l'Overseas Press Club of America, el Pictures of the Year o el Premi Nacional de Fotoperiodisme d'Espanya dos anys consecutius. És col·laborador habitual d'Associated Press i de la revista 5W, també ha treballat en diverses ocasions per a The New York Times, TIME Magazine, CNN, The Sunday Times o El País.
Amb Santi Palacios parlem del poder de la fotografia però també de la complexitat i el repte d'explicar la crisi climàtica en imatges.

Anar al contingut