TOTS ELS ÀUDIOS

 • Aquests seran els videojocs de la PlayStation 5
  Escolta àudio

  Aquests seran els videojocs de la PlayStation 5

  Aquesta setmana volem parlar de la Playstation 5, de la qual fa uns dies es va fer la presentació, i ens volem centrar en els videojocs que s'hi van poder veure. Connectarem amb dos desenvolupadors catalans que opinaran sobre aquesta presentació.
  L'Elisabet Sánchez jugarà a Runaway Toad, un joc on el protagonista és un gripau que s'ha d'escapar d'una princesa que li vol fer un petó.
  Agafarem el Delorean per escotar una entrevista que vam fer de forma exclusiva al creador d'Atari Nolan Bushnell.
  La Gemma Manzanero ens parlarà de Twitch Sings i el Chris Vilchez ens descobrirà el fruit d'una sinergia espectacular entre Lego i Nintendo.
  Escoltarem música de videojocs seleccionada per Albert Garcia, i Francesc Xavier Blasco ens parlarà a la versió de vídeo i podcast de manga i videojocs.
  A més, connectarem, com ho fem cada setmana, amb l'Star i coneixerem els gustos en videojocs dels responsables de Casa Babylon d'iCat.

  Aquesta setmana volem parlar de la Playstation 5, de la qual fa uns dies es va fer la presentació, i ens volem centrar en els videojocs que s'hi van poder veure. Connectarem amb dos desenvolupadors catalans que opinaran sobre aquesta presentació. L'Elisabet Sánchez jugarà a Runaway Toad, un joc on el protagonista és un gripau que s'ha d'escapar d'una princesa que li vol fer un petó. Agafarem el Delorean per escotar una entrevista que vam fer de forma exclusiva al creador d'Atari Nolan Bushnell. La Gemma Manzanero ens parlarà de Twitch Sings i el Chris Vilchez ens descobrirà el fruit d'una sinergia espectacular entre Lego i Nintendo. Escoltarem música de videojocs seleccionada per Albert Garcia, i Francesc Xavier Blasco ens parlarà a la versió de vídeo i podcast de manga i videojocs. A més, connectarem, com ho fem cada setmana, amb l'Star i coneixerem els gustos en videojocs dels responsables de Casa Babylon d'iCat.

 • Tots els detalls de The Last of Us: part 2
  Escolta àudio

  Tots els detalls de The Last of Us: part 2

  Benvinguts al Generació digital, el programa d'iCat que parla de videojocs, creativitat i cultura digital. En el programa d'avui fem la crítica del que ens ha semblat el videojoc culminant de la PlayStation 4: The Last of Us: part 2. Chris Vilchez, Oriol Dalmau i Albert Garcia ens ho expliquen.
  L'Elisabet Sánchez té ganes d'anar a "escape rooms", però fins que no hi pugui anar es descarrega videojocs de dinàmiques semblants.
  La Gemma Manzanero ens explica tot l'enrenou d'aquesta setmana de Twitch i la música sense llicència.
  Francesc Xavier Blasco ens recorda la Turbografx i l'Star ens explica la miniconsola de l'aniversari de Sega.
  A més, sabrem les darreres novetats del videojoc Unmemory, descobrim videojocs mai editats i escoltem música de videojocs.

  Benvinguts al Generació digital, el programa d'iCat que parla de videojocs, creativitat i cultura digital. En el programa d'avui fem la crítica del que ens ha semblat el videojoc culminant de la PlayStation 4: The Last of Us: part 2. Chris Vilchez, Oriol Dalmau i Albert Garcia ens ho expliquen. L'Elisabet Sánchez té ganes d'anar a "escape rooms", però fins que no hi pugui anar es descarrega videojocs de dinàmiques semblants. La Gemma Manzanero ens explica tot l'enrenou d'aquesta setmana de Twitch i la música sense llicència. Francesc Xavier Blasco ens recorda la Turbografx i l'Star ens explica la miniconsola de l'aniversari de Sega. A més, sabrem les darreres novetats del videojoc Unmemory, descobrim videojocs mai editats i escoltem música de videojocs.

 • Els secrets dels personatges del Valorant
  Escolta àudio

  Els secrets dels personatges del Valorant

  Aquesta setmana ha aparegut el Valorant, el videojoc de Riot Games que vol entrar per quedar-se dins dels esports electrònics. Farem un repàs dels seus personatges i de quins són els seus "power ups".

  Entrarem dins de l'univers de les anècdotes més curioses i divertides del món de l'oci electrònic amb un videojoc mític d'Atari.

  Fa uns 12 anys parlàvem de la indústria del pinball al "Generació digital" i de quin era el seu futur. Amb el temps moltes de les coses que vam dir prenen més sentit. Ho escoltarem en el marc del nostre DeLorean i per celebrar els 18 anys que estem a punt de fer.

  Ja podem parlar de les primeres impressions de The Last of Us part 2.

  Ens endinsarem dins del món de la Xbox.

  Explicarem de forma detallada que és el que hem de fer per jugar roleplay amb el GTA V i entre molts altres continguts saludarem els amics de Catcom, la comunitat catalana de Star Citizen.

  Aquesta setmana ha aparegut el Valorant, el videojoc de Riot Games que vol entrar per quedar-se dins dels esports electrònics. Farem un repàs dels seus personatges i de quins són els seus "power ups". Entrarem dins de l'univers de les anècdotes més curioses i divertides del món de l'oci electrònic amb un videojoc mític d'Atari. Fa uns 12 anys parlàvem de la indústria del pinball al "Generació digital" i de quin era el seu futur. Amb el temps moltes de les coses que vam dir prenen més sentit. Ho escoltarem en el marc del nostre DeLorean i per celebrar els 18 anys que estem a punt de fer. Ja podem parlar de les primeres impressions de The Last of Us part 2. Ens endinsarem dins del món de la Xbox. Explicarem de forma detallada que és el que hem de fer per jugar roleplay amb el GTA V i entre molts altres continguts saludarem els amics de Catcom, la comunitat catalana de Star Citizen.

 • La doble vida al GTA V
  Escolta àudio

  La doble vida al GTA V

  Benvinguts al "Generació digital", el programa d'iCat que parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Al programa d'avui:

  Aprofundim en els videojocs fets amb una tècnica anomenada "full motion picture".
  Recordeu el joc de taula de Los Juegos Reunidos? Doncs aquesta idea continua en el món dels videojocs.
  Avui s'estrena al "Generació digital" una nova col·laboradora, la Gemma Manzanero, Gemmatheway a Twitch. Ens parlarà del roleplay amb el GTA V. Què es necessita i com ens hem de preparar per entrar en la nostra segona vida al videojoc de RockStar Games?
  L'Oriol Dalmau torna amb la crítica d'un videojoc de por: Song of Horror.
  L'Star ens parlarà del temps i dels universos paral·lels. I, a més, sabrem a quins videojocs juguen els "iCatKids" i sentirem una entrevista històrica amb un expert amb escacs.

  Benvinguts al "Generació digital", el programa d'iCat que parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Al programa d'avui: Aprofundim en els videojocs fets amb una tècnica anomenada "full motion picture". Recordeu el joc de taula de Los Juegos Reunidos? Doncs aquesta idea continua en el món dels videojocs. Avui s'estrena al "Generació digital" una nova col·laboradora, la Gemma Manzanero, Gemmatheway a Twitch. Ens parlarà del roleplay amb el GTA V. Què es necessita i com ens hem de preparar per entrar en la nostra segona vida al videojoc de RockStar Games? L'Oriol Dalmau torna amb la crítica d'un videojoc de por: Song of Horror. L'Star ens parlarà del temps i dels universos paral·lels. I, a més, sabrem a quins videojocs juguen els "iCatKids" i sentirem una entrevista històrica amb un expert amb escacs.

 • Ja hem jugat a l'última aventura de Minecraft: Minecraft Dungeons
  Escolta àudio

  Ja hem jugat a l'última aventura de Minecraft: Minecraft Dungeons

  Benvinguts al "Generació digital", el programa d'iCat que parla de videojocs, creativitat i cultura digital.

  Albert Murillo ens explica la seva experiència amb el videojoc
  Lonely Mountain: Downhill.

  Elisabet Sánchez ens fa la crítica del videojoc
  Super Phantom Cat 2.

  Recuperem la primera videoconsola de la història:
  Magnavox Odyssey.

  Christian Vilchez fa un resum d'una xerrada sobre videojocs de Barcelona Tech City que s'ha fet en xarxa aquesta setmana.

  Coneixem de la mà d'Albert Garcia l'última aventura de Minecraft: Minecraft Dungeons.

  Tot el que rebem al correu electrònic és real? L'Star ho sap.

  Benvinguts al "Generació digital", el programa d'iCat que parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Albert Murillo ens explica la seva experiència amb el videojoc Lonely Mountain: Downhill. Elisabet Sánchez ens fa la crítica del videojoc Super Phantom Cat 2. Recuperem la primera videoconsola de la història: Magnavox Odyssey. Christian Vilchez fa un resum d'una xerrada sobre videojocs de Barcelona Tech City que s'ha fet en xarxa aquesta setmana. Coneixem de la mà d'Albert Garcia l'última aventura de Minecraft: Minecraft Dungeons. Tot el que rebem al correu electrònic és real? L'Star ho sap.

 • PlayStation 5, Xbox Series X: quin és l'estat de les noves consoles?
  Escolta àudio

  PlayStation 5, Xbox Series X: quin és l'estat de les noves consoles?

  En el programa d'avui us parlarem de les darreres notícies sobre les noves consoles de videojocs que, en teoria, han de venir d'aquí pocs mesos. Recordarem els Lemmings i els millors videojocs de mòbil.
  Sabrem a què juguen els Adolescents d'iCat, de propostes innovadores de terror i, entre molts altres continguts, recuperarem una fantàstica conversa amb David Cuartielles, un dels fundadors i inventors d'Arduino.

  En el programa d'avui us parlarem de les darreres notícies sobre les noves consoles de videojocs que, en teoria, han de venir d'aquí pocs mesos. Recordarem els Lemmings i els millors videojocs de mòbil. Sabrem a què juguen els Adolescents d'iCat, de propostes innovadores de terror i, entre molts altres continguts, recuperarem una fantàstica conversa amb David Cuartielles, un dels fundadors i inventors d'Arduino.

 • Coneixem l'edició online de Gamelab i fem arts marcials de forma virtual
  Escolta àudio

  Coneixem l'edició online de Gamelab i fem arts marcials de forma virtual

  Parlem amb Iván Fernández-Lobo, director de l'esdeveniment Gamelab, dedicat al món del videojoc i que se celebra a Barcelona.
  Amb ell parlem de com serà aquesta nova edició online. A més, fem un repàs dels videojocs d'arts marcials, juguem a l'Street of Rage 4, coneixem quins són els videojocs gratis en aquest mes de Maig i, entre molts altres continguts, ens instal·lem al mòbil el videojoc Mekorama.

  Parlem amb Iván Fernández-Lobo, director de l'esdeveniment Gamelab, dedicat al món del videojoc i que se celebra a Barcelona. Amb ell parlem de com serà aquesta nova edició online. A més, fem un repàs dels videojocs d'arts marcials, juguem a l'Street of Rage 4, coneixem quins són els videojocs gratis en aquest mes de Maig i, entre molts altres continguts, ens instal·lem al mòbil el videojoc Mekorama.

 • Els videojocs més desconeguts de "Star Wars"
  Escolta àudio

  Els videojocs més desconeguts de "Star Wars"

  En aquest programa coneixerem un artista de les impressores 3D; connectarem amb una sèrie de Netflix amb moltes referències sobre videojocs; farem crítica sobre el nou MotoGP, i, entre molts altres continguts, descobrirem els videojocs desconeguts de "Star Wars".

  En aquest programa coneixerem un artista de les impressores 3D; connectarem amb una sèrie de Netflix amb moltes referències sobre videojocs; farem crítica sobre el nou MotoGP, i, entre molts altres continguts, descobrirem els videojocs desconeguts de "Star Wars".

 • Generació digital, edició confinada #06
  Escolta àudio

  Generació digital, edició confinada #06

  Benvinguts al "Generació digital", el programa que parla de creativitat digital i videojocs. En aquesta edició coneixem el videojoc Valorant, de Riot Games; els paisatges sonors que podem trobar a YouTube; les novetats de l'estudi barceloní Abylight; més novetats relacionades amb Atari, i entre altres continguts, l'anunci d'una novetat vinculada al nostre programa.

  Benvinguts al "Generació digital", el programa que parla de creativitat digital i videojocs. En aquesta edició coneixem el videojoc Valorant, de Riot Games; els paisatges sonors que podem trobar a YouTube; les novetats de l'estudi barceloní Abylight; més novetats relacionades amb Atari, i entre altres continguts, l'anunci d'una novetat vinculada al nostre programa.

 • Generació digital, edició confinada #05
  Escolta àudio

  Generació digital, edició confinada #05

  Benvinguts al "Generació digital", el programa d'iCat que parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Parlem de Blade Runner, del darrer videojoc de l'estudi That Game Company (els creadors del Journey), coneixerem -ara que s'acosta el Sant Jordi confinat- un videojoc perquè els nens i nenes aprenguin a llegir, l'Eli jugarà al seu videojoc de la setmana i aprendrem a fer realitzacions cinematogràfiques amb Destiny 2.

  Benvinguts al "Generació digital", el programa d'iCat que parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Parlem de Blade Runner, del darrer videojoc de l'estudi That Game Company (els creadors del Journey), coneixerem -ara que s'acosta el Sant Jordi confinat- un videojoc perquè els nens i nenes aprenguin a llegir, l'Eli jugarà al seu videojoc de la setmana i aprendrem a fer realitzacions cinematogràfiques amb Destiny 2.

 • "Generació digital", edició confinada #04
  Escolta àudio

  "Generació digital", edició confinada #04

  Benvinguts al "Generació digital", el programa d'iCat que parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Avui parlem de l'educació amb Minecraft, de Final Fantasy, de Deep fake o del darrer videojoc llençat per l'estudi català Digital Legends.

  Benvinguts al "Generació digital", el programa d'iCat que parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Avui parlem de l'educació amb Minecraft, de Final Fantasy, de Deep fake o del darrer videojoc llençat per l'estudi català Digital Legends.

 • "Generació digital", edició confinada #03
  Escolta àudio

  "Generació digital", edició confinada #03

  Els estudis continuen fent videojocs en aquests moments tan dramàtics? Sabrem com s'ho fa la desenvolupadora igualadina Cubus Games. Us descobrirem propostes per passar por, jugarem al "Resident evil 3 remake", al "Total party kill" i farem un repàs de les revistes de l'abril sobre videojocs de fa un munt d'anys.

  Els estudis continuen fent videojocs en aquests moments tan dramàtics? Sabrem com s'ho fa la desenvolupadora igualadina Cubus Games. Us descobrirem propostes per passar por, jugarem al "Resident evil 3 remake", al "Total party kill" i farem un repàs de les revistes de l'abril sobre videojocs de fa un munt d'anys.

 • "Generació digital", edició confinada #02
  Escolta àudio

  "Generació digital", edició confinada #02

  Aquests dies els videojocs de lògica i reptes són més populars que mai, la Gina Tost ens en fa un repàs. A més, entre molts altres continguts, sabrem l'opinió de l'Oriol Dalmau amb la nova aventura d'"Animal Crosing". Continuem confinats a casa, però amb ganes d'explicar-vos tot l'univers de l'entreteniment digital disponible.

  Aquests dies els videojocs de lògica i reptes són més populars que mai, la Gina Tost ens en fa un repàs. A més, entre molts altres continguts, sabrem l'opinió de l'Oriol Dalmau amb la nova aventura d'"Animal Crosing". Continuem confinats a casa, però amb ganes d'explicar-vos tot l'univers de l'entreteniment digital disponible.

 • "Generació digital", edició confinada #01
  Escolta àudio

  "Generació digital", edició confinada #01

  L'equip sencer de "Generació digital" estem bé i amb ganes de comunicar-nos amb vosaltres, per això us expliquem notícies com la presentació de la PlayStation 5, la sortida del nou títol de l'Animal Crossing o tot el que passa a les nostres xarxes. Ho fem des de casa i amb ganes de no faltar a la vostra cita. Molta salut!!

  L'equip sencer de "Generació digital" estem bé i amb ganes de comunicar-nos amb vosaltres, per això us expliquem notícies com la presentació de la PlayStation 5, la sortida del nou títol de l'Animal Crossing o tot el que passa a les nostres xarxes. Ho fem des de casa i amb ganes de no faltar a la vostra cita. Molta salut!!

 • Sergi Brosa, la il·lustració feta videojoc
  Escolta àudio

  Sergi Brosa, la il·lustració feta videojoc

  Coneixem un ofici relacionat amb l'univers dels videojocs: el disseny de personatges. Per fer-ho, ens acompanya Sergi Brosa, un artista que ha treballat en videojocs com "Borderlands 3". I entre molts altres continguts, l'Oriol Dalmau jugarà i criticarà el videojoc "Snack World" per la Nintendo Switch.

  Coneixem un ofici relacionat amb l'univers dels videojocs: el disseny de personatges. Per fer-ho, ens acompanya Sergi Brosa, un artista que ha treballat en videojocs com "Borderlands 3". I entre molts altres continguts, l'Oriol Dalmau jugarà i criticarà el videojoc "Snack World" per la Nintendo Switch.

Anar al contingut