TOTS ELS ÀUDIOS

 • "Generació digital", edició confinada #04
  Escolta àudio

  "Generació digital", edició confinada #04

  Benvinguts al "Generació digital", el programa d'iCat que parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Avui parlem de l'educació amb Minecraft, de Final Fantasy, de Deep fake o del darrer videojoc llençat per l'estudi català Digital Legends.

 • "Generació digital", edició confinada #03
  Escolta àudio

  "Generació digital", edició confinada #03

  Els estudis continuen fent videojocs en aquests moments tan dramàtics? Sabrem com s'ho fa la desenvolupadora igualadina Cubus Games. Us descobrirem propostes per passar por, jugarem al "Resident evil 3 remake", al "Total party kill" i farem un repàs de les revistes de l'abril sobre videojocs de fa un munt d'anys.

 • "Generació digital", edició confinada #02
  Escolta àudio

  "Generació digital", edició confinada #02

  Aquests dies els videojocs de lògica i reptes són més populars que mai, la Gina Tost ens en fa un repàs. A més, entre molts altres continguts, sabrem l'opinió de l'Oriol Dalmau amb la nova aventura d'"Animal Crosing". Continuem confinats a casa, però amb ganes d'explicar-vos tot l'univers de l'entreteniment digital disponible.

 • "Generació digital", edició confinada #01
  Escolta àudio

  "Generació digital", edició confinada #01

  L'equip sencer de "Generació digital" estem bé i amb ganes de comunicar-nos amb vosaltres, per això us expliquem notícies com la presentació de la PlayStation 5, la sortida del nou títol de l'Animal Crossing o tot el que passa a les nostres xarxes. Ho fem des de casa i amb ganes de no faltar a la vostra cita. Molta salut!!

 • Sergi Brosa, la il·lustració feta videojoc
  Escolta àudio

  Sergi Brosa, la il·lustració feta videojoc

  Coneixem un ofici relacionat amb l'univers dels videojocs: el disseny de personatges. Per fer-ho, ens acompanya Sergi Brosa, un artista que ha treballat en videojocs com "Borderlands 3". I entre molts altres continguts, l'Oriol Dalmau jugarà i criticarà el videojoc "Snack World" per la Nintendo Switch.

 • "Nerfeadas", converses sobre masclisme i videojocs
  Escolta àudio

  "Nerfeadas", converses sobre masclisme i videojocs

  Parlem amb la comunicadora Marina Amores sobre la sèrie documental "Nerfeadas", i el masclisme que es pot trobar als estudis de videojocs; l'Albert Garcia ens acostarà dues coses diferents: el Brexit i els videojocs; Francesc Xavier Blasco ens explicarà la història del codi Konami, i entre altres continguts, l'Elisabet Sánchez ha jugat a Alphabear.

 • Nape Games, l'estudi i els videojocs més sorprenents
  Escolta àudio

  Nape Games, l'estudi i els videojocs més sorprenents

  Dediquem el programa a Nape Games, un estudi independent de videojocs que els desenvolupa per a plataformes tan modernes com la Nintendo Switch i tan antigues com la NES de Nintendo dels anys 80. Ens acompanyen dos dels seus integrants, Napoleón Malpica i Clàudia Raventós. A més, parlem de LEGO i la tecnologia i de l'experiència de l'Oriol Dalmau amb Dreams.

 • Animac, 24 anys amb la millor animació mundial a Lleida
  Escolta àudio

  Animac, 24 anys amb la millor animació mundial a Lleida

  El programa està dedicat en bona part a l'animació, perquè arriba una nova edició d'Animac a Lleida. Tenim la seva directora, Carolina López, per descobrir-ne els detalls. L'Albert Garcia ha jugat al mode història de "Dreams", l'Oriol Dalmau ha jugat a una remasterització d'un joc de fa més de 10 anys i l'Eli s'ha descarregat "Evoland" al mòbil.

 • De treballar a l'Agència Espacial Europea a desenvolupar videojocs
  Escolta àudio

  De treballar a l'Agència Espacial Europea a desenvolupar videojocs

  Coneixem un estudi de videojocs independent a mig camí de Catalunya i els Països Baixos amb una història molt curiosa. Repassem les interessantíssimes conferències que s'han fet fins ara al CCCB relacionades amb els videojocs i l'exposició GamePlay i sabem en quin punt està la relació entre Linux i el videojoc.

 • Abylight: apassionats, creadors i editors de videojocs
  Escolta àudio

  Abylight: apassionats, creadors i editors de videojocs

  Rebem un dels estudis amb més experiència de casa nostra: Abylight. Coneixerem els millors documentals sobre videojocs que podem veure ara mateix, descobrirem què és fer un port, us parlarem d'una actualització que s'acaba de fer d'un videojoc del 1998!, i entre molts altres continguts connectarem, com cada quinze dies, amb l'Star.

 • Ana Oliveras, la pionera dels e-sports
  Escolta àudio

  Ana Oliveras, la pionera dels e-sports

  Ens visita l'Ana Oliveras, una de les pioneres dels e-sports i amb una experiència en el món del videojoc que ens ve molt de gust repassar. A més, la Gina Tost ens explicarà quines són les tendències en el món del videojocs aquestes últimes setmanes i l'Oriol Dalmau ha hagut de jugar a un videojoc que no li ha posat gens fàcil l'idioma.

 • Torna el mític videojoc Doom i ara es fa etern!
  Escolta àudio

  Torna el mític videojoc Doom i ara es fa etern!

  Descobrim l'experiència de l'Albert Garcia amb el nou videojoc Doom, que s'ha convertit en etern. Coneixem des de dins l'exposició "Gameplay, cultura del videojoc", que es pot veure al CCCB, i entre molts altres continguts ens endinsem en els videojocs de Walking Dead.

 • Digital Legends, dels videojocs de mòbil de qualitat a la realitat virtual de qualitat
  Escolta àudio

  Digital Legends, dels videojocs de mòbil de qualitat a la realitat virtual de qualitat

  Ens retrobem amb l'estudi barceloní Digital Legends i amb el seu CEO i fundador, Xavier Carrillo, per parlar del seu salt a la RV en sinergia amb l'estudi Neo Coliseum. A més, ens endinsarem en un videojoc que avui, divendres, surt a la venda, Dragon Ball Z: Kakarot. Aprofitarem aquesta sortida per fer un repàs dels videojocs imprescindibles de Dragon Ball.

 • 2020, torna la guerra de les consoles: PS5 vs Xbox
  Escolta àudio

  2020, torna la guerra de les consoles: PS5 vs Xbox

  A finals d'aquest 2020 apareixen les noves apostes de Sony i Microsoft. Debatem sobre la PlayStation 5 i la nova Xbox. I a més, Star Wars Jedi: Fallen Order, Syd Mead, i Bad North, els videojocs més venuts del 2019.

 • Especial Shenmue
  Escolta àudio

  Especial Shenmue

  Dediquem el programa a parlar d'una trilogia molt estimada per molts jugadors: "Shenmue". L'espera de la sortida de la tercera part ha estat llarga, però... ha valgut la pena? Avui, tres experts de la saga ens ho explicaran.