TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 1479 resultats.

 • Edició especial amb públic a l'estudi
  Escolta àudio

  Edició especial amb públic a l'estudi

  "Generació digital" és el programa de Catalunya Ràdio que parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Aquesta edició és en directe, amb públic i amb la nostra digiPanera. Tindrem temps per parlar amb Conrad Roset, creador de Gris, que tot just aquesta setmana apareix publicat. A més Oriol Dalmau ens farà una crítica del Super Smash Bros Ultimate.

 • Parlem del videojoc més immortal: Animal Crossing!
  Escolta àudio

  Parlem del videojoc més immortal: Animal Crossing!

  Avui dediquem tot el programa a un dels videojocs més particulars de tots els temps: Animal Crossing. Ho fem amb un llibre i el seu autor assegut amb nosaltres: "La Aldea Feliz, un viaje a través de Animal Crossing, de Pablo Algaba". Per aprofundir en aquest univers de Nintendo parlaran uns jugadors empedreïts de fa molt temps: Albert Garcia i Eva Comas.

 • Totes les novetats en directe des de Barcelona Games World!
  Escolta àudio

  Totes les novetats en directe des de Barcelona Games World!

  Programa especial des de Fira Gran Via en la tercera edició de la Barcelona Games World. Expliquem tota la nostra experiència testejant els jocs en realitat virtual que es poden gaudir en un espai on hi juguen 100 persones alhora, les finals dels esports electrònics, els videojocs que encara no s'han publicat i amb els quals podrem jugar de Sony i de Nintendo. No ens perdrem res a la RetroBarcelona, l'espai de videojocs antics de la BGW. A més, conversarem amb Josep Antoni Llopart, director de l'esdeveniment, Pere Pérez de Visyon, empresa experta en realitat virtual i realitat estesa, i Carles Garcia, director de la RetroBarcelona.

 • Jugar als videojocs com als anys vuitanta i noranta és possible. Prepara els cinc duros!
  Escolta àudio

  Jugar als videojocs com als anys vuitanta i noranta és possible. Prepara els cinc duros!

  Coneixem l'associació A.R.C.A.D.E. que és l'acrònim d'Associació per a la Restauració i Conservació d'Arcades i altres Dispositius d'Entreteniment. Fem dos viatges tecnològics immersius. Chris Vilchez visita els Cinemes Filmax Gran Via per viure la tecnologia 4DX, que incorpora efectes sincronitzats com moviment, aire, bombolles, aromes, vents i llamps mentre visiones la pel·lícula i la Gina Tost visita Red Helmet Barcelona, un centre de realitat virtual avançat. I per fi, després de moltes hores de joc, Oriol Dalmau ens explica la seva experiència amb el videojoc Red Dead Redemption 2.

 • Totes les novetats de la Blizzcon i el darrer "Tetris" en realitat virtual
  Escolta àudio

  Totes les novetats de la Blizzcon i el darrer "Tetris" en realitat virtual

  Parlem d'una de les empreses més importants del món dedicada a desenvolupar videojocs, Blizzard. Blizzard és la companyia nord-americana darrere de jocs tan populars com "World of Warcraft", "Diablo", "StarCraft" o "Overwatch" i fan un esdeveniment anual que es fa a Anaheim. Albert Garcia ha tingut la sort d'assistir a Blizzcon i ens explicarà les seves sensacions i les dels qui la van visitar. Acaba de sortir un nou "Tetris" i no hem volgut perdre l'oportunitat de jugar-hi amb les ulleres de realitat virtual. Es diu "Tetris Effect" i hi ha col·laborat Tetsuya Mizuguchi, coneixem el joc i l'autor japonès.

 • Especial Mira Festival i 20 anys de l'estudi d'Ubi Soft a Sant Cugat
  Escolta àudio

  Especial Mira Festival i 20 anys de l'estudi d'Ubi Soft a Sant Cugat

  L'equip del programa entrem als estudis de Ràdio Fabra per fer un programa especial dedicat als continguts de la nova edició del Mira, que s'allargarà fins al dissabte dia 10. El Mira és un festival d'arts digitals basat en tres àrees connectades -exhibició, divulgació i educació-, enfocat a les noves tendències de la cultura digital i la tecnologia. Parlem amb Oriol Pastor, el director del festival, amb l'equip de col·laboradors del programa: Gina Tost, Francesc Xavier Blasco, Christian Vilchez d'El Canal de Chris i STAR, des dels estudis de Catalunya Ràdio a Tarragona. A més, parlem amb dos màxims responsables de l'estudi Ubi Soft a Sant Cugat -Javier Capel, studio manager, i Maria Teresa Cordón, fundadora i que ara és responsable de recursos humans i comunicació. Amb ells celebrem els seus 20 anys d'existència.

 • Els rècords més sonats de l'univers dels videojocs
  Escolta àudio

  Els rècords més sonats de l'univers dels videojocs

  Parlem de rècords en els videojocs. Aquelles dades increïbles amb el videojoc com a protagonista. Si ens escolteu, no estaria malament que agaféssiu paper i boli (o l'evernote), i és que les anècdotes que avui explicaran els nostres especialistes seran espectaculars. També tindrem temps per parlar amb Silithur, un streamer d'Alacant que s'ha acabat jocs en una modalitat molt curiosa: amb ordres de veu.

 • Dracs, bèsties, encanteris, bruixes, gegants, dimonis, gestes i miracles al mòbil
  Escolta àudio

  Dracs, bèsties, encanteris, bruixes, gegants, dimonis, gestes i miracles al mòbil

  Descobrim una nova forma de saber llegendes de Mallorca. L'aplicació gratuïta "L'iIla del tresor" està desenvolupada per Cubus Games sota una idea de la Fundació Mallorca Literària. A més, l'Oriol Dalmau juga i fa la crítica de l'"Assassin's Creed: Odyssey" i Francesc Xavier Blasco ens explica com ha aparegut un videojoc fet a Barcelona als anys 70 i que es donava per desaparegut.

 • Red Dead Redemption II, el millor videojoc de la història?
  Escolta àudio

  Red Dead Redemption II, el millor videojoc de la història?

  Albert Garcia, col·laborador del "Generació digital", és una de les poques persones al món que ha jugat al Red Dead Redemption II, un dels videojocs més esperats en aquests darrers anys i que està a punt d'aparèixer al mercat. Ell ens explicarà els detalls més importants d'aquest grandiós videojoc de l'oest. Coneixem, de la mà dels seus responsables, la Indie Dev Day, una trobada de desenvolupadors independents de videojocs que es celebra el 27 d'octubre al Canòdrom Barcelona. L'Oriol Dalmau ha fet centenars de quilòmetres al darrer títol de la nissaga "Forza Motor Sport".

 • Els videojocs de lluita més enllà del "Hadoken"
  Escolta àudio

  Els videojocs de lluita més enllà del "Hadoken"

  Coneixem l'equip BCNFighters, que es dedica a organitzar tornejos de videojocs de lluita. Aprofitem que ens visiten a l'estudi per fer una competició en directe mentre fem el programa entre la Gina Tost i l'Oriol Dalmau. L'Star ens explica l'aparició d'un documental relacionat amb el cinema i us expliquem les claus de l'èxit del videojoc "Spider-man".

 • Avancem totes les novetats de la pròxima edició de la Barcelona Games World
  Escolta àudio

  Avancem totes les novetats de la pròxima edició de la Barcelona Games World

  Un dels esdeveniments més importants del món del videojoc a Catalunya serà la Barcelona Games World, que aquest any es farà a la Fira Gran Via del 29 de novembre al 2 de desembre. Parlem amb el seu director Josep Antoni Llopart. Francesc Xavier Blasco ha jugat amb els seus fills al nou joc de Nintendo Labo, el kit de vehicles, i ens n'explicarà totes les anècdotes; i l'Oriol Dalmau ens desgranarà el darrer joc de Yokai, una aventura que no passa desaparcebuda a molta gent jove. A més, tindrem temps per comunicar-nos amb Carles Garcia, responsable de la RetroBarcelona, que es fa en el marc de la Barcelona Games World.

 • Eurorack, la bogeria dels mòduls analògics
  Escolta àudio

  Eurorack, la bogeria dels mòduls analògics

  Ens deixem captivar per les ones analògiques amb Julio César Palacio, artista sonor i visual i un dels organitzadors de Modular day, una trobada d'entusiastes dels mòduls analògics que permeten fer una música molt especial. Tindrem temps per conèixer la història de la mà de Francesc Xavier Blasco dels sintetitzadors analògics i ens aturarem en la marca Moog. L'Oriol Dalmau es posa en mode "Lara Croft" i ens farà la crítica del videojoc "Shadow of theTomb Raider" i l'Star farà baixar el volum de la ràdio i del podcast amb un resum dels millors sons analògics dels videojocs.

 • Aquestes són les claus del videojoc amb més audiència mundial: League of Legends
  Escolta àudio

  Aquestes són les claus del videojoc amb més audiència mundial: League of Legends

  Aquesta setmana s'ha presentat una nova competició del videojoc "League of Legends" que es diu "Iberian Cup". Parlem d'aquesta competició amb l'ajuda de Gemma Manzanero, més coneguda com a "Gemmatheway" jugadora del "Lol", amb qui coneixem aquest clàssic de l'entreteniment digital. Coneixerem la darrera consola que acaba d'anunciar Sony, la PlayStation Mini, sabrem què li ha semblat a l'Oriol Dalmau el darrer joc de la nissaga "Dragon Quest" i tindrem temps per parlar del llibre "Un ascensor al espacio" de Kelly i Zach Weinersmith, editat per Blackie Books.

 • Coneix els clubs reals de futbol que participen en competicions digitals
  Escolta àudio

  Coneix els clubs reals de futbol que participen en competicions digitals

  Aquesta és l'edició número 674 del programa i aprofundim en els esports electrònics. Ho veiem des de la perspectiva dels clubs de futbol reals i del lloc Futbol digital català. La Gina s'ha posat la bata blanca i els esclops i ha jugat força hores a un dels videojocs de moda: "Two Point Hospital". El Francesc Xavier Blasco ens explicarà com la Intel·ligència Artificial està tenint un paper important en el camp de la medicina i l'Oriol Dalmau ens farà la crítica del videojoc oficial de la Fórmula 1.

 • De la il·lustració al videojoc, Conrad Roset ens explica la seva nova aventura: Gris
  Escolta àudio

  De la il·lustració al videojoc, Conrad Roset ens explica la seva nova aventura: Gris

  L'il·lustrador terrassenc Conrad Roset, amb la desenvolupadora de videojocs Nomada Studio, està enllestint el seu primer videojoc, Gris. Parlem amb ell per saber-ne tots els detalls. A més, la Gina Tost ens recorda títols que també tenen les aquarel·les com a protagonistes. Aquesta setmana no volíem deixar escapar un autèntic superheroi que apareix en un dels videojocs més sonats de l'any: Marvel's Spiderman. Gràcies a Albert Garcia, que ja hi ha jugat i l'ha acabat, sabrem si val la pena comprar-lo.