TOTS ELS VÍDEOS

 • Un dibuix de Conrad Roset en "timelapse"
  Veure vídeo

  Un dibuix de Conrad Roset en "timelapse"

  L'il·lustrador egarenc Conrad Roset s'estrena en el món dels videojocs amb Gris. Va visitar el "Generació digital" per explicar-nos-ho i ens va regalar una il·lustració. El seu art va quedar recollit en aquest "timelapse".

 • Mira el "timelapse" d'un programa sencer de "Generació digital"
  Veure vídeo

  Mira el "timelapse" d'un programa sencer de "Generació digital"

  Hem fet un "timelapse" mentre fèiem el programa d'aquesta setmana. Una hora en un minut on veuràs els moviments nerviosos d'Albert Garcia, Francesc Xavier Blasco, Oriol Dalmau, Elisabet Sánchez i Albert Murillo.

 • Fem un "unboxing" del BBC Micro:bit just abans del programa
  Veure vídeo

  Fem un "unboxing" del BBC Micro:bit just abans del programa

  Aquesta setmana ens ha arribat l'ordinador que la BBC ha regalat a un munt d'escoles perquè els nens aprenguin programació. Una evolució del BBC Micro dels anys vuitanta que també tenia aquest objectiu.

 • Et mostrem la Nintendo Switch
  Veure vídeo

  Et mostrem la Nintendo Switch

  L'Albert Garcia de l'equip del "Generació digital" ens explica la Nintendo Switch i les seves primeres impressions al tenir-la a les mans.

 • Reaccions de terror jugant al Resident Evil VII (+18)
  Veure vídeo

  Reaccions de terror jugant al Resident Evil VII (+18)

  Això és el que li ha passat a l'Oriol Dalmau amb un dels videojocs que més por fa de la història d'aquest entreteniment. "Generació digital" regala aquest videojoc, però abans ha de passar el vistiplau de l'Oriol, una de les feines més dures del programa.

 • Juguem amb la Nintendo Classic Mini NES
  Veure vídeo

  Juguem amb la Nintendo Classic Mini NES

  L'equip del "Generació digital" de Catalunya Ràdio connecta la Nintendo Classic Mini NES al televisor de l'estudi per parlar-ne en el programa d'aquest dissabte. Albert Garcia i Elisabet Sànchez juguen a un parell de jocs. La consola, amb trenta jocs mítics, surt aquesta setmana, i hem tingut l'oportunitat de jugar-hi abans que arribi a les botigues. "Generació digital", presentat per Albert Murillo, s'emet els dissabtes a les 00.00 de la nit.

 • Connecta't al "Generació digital" abans que ningú
  Veure vídeo

  Connecta't al "Generació digital" abans que ningú

  A partir d'aquest dimecres a les 18.00 podràs escoltar, en directe, com fem el "Generació digital". A través del canal Exclusiu Internet i durant tota una hora, segueix totes les novetats de l'entreteniment i la cultura digital i participa en concursos que només farem durant aquesta emissió. A més, durant el programa d'aquesta setmana, explicarem com es pot aconseguir un Pokémon Go Plus, el giny oficial del joc, que et permet caçar pokémons sense haver de treure el mòbil de la butxaca. "Generació digital" està presentat per Albert Murillo i s'emet en directe els dimecres a les 18.00 i els dissabtes a la mitjanit.

 • El "Generació digital" parla amb un pioner!
  Veure vídeo

  El "Generació digital" parla amb un pioner!

  Vinton Cerf és un dels pares d'internet. Inventor del protocol TCP/IP i el primer a crear un servei de correu electrònic. Aquesta setmana, la Universitat Ramón Llull a petició de La Salle, ha estat investit doctor Honoris Causa i, gràcies a aquesta institució, el programa l'ha pogut entrevistar en exclusiva. Tot això es podrà sentir, aquest dissabte de 17:00 a 18:00 a Catalunya Ràdio

 • Experiència Sónar 2016
  Veure vídeo

  Experiència Sónar 2016

  Així hem viscut l'experiència del Sónar 2016 des d'iCat i el 33: programes en directe, concerts en streaming, sessions de DJs, entrevistes, connexions, música i creativitat a flor de pell

 • Piqué... fora del camp!
  Veure vídeo

  Piqué... fora del camp!

  Albert Murillo repassa els continguts del pròxim programa, en què Gerard Piqué explica la seva relació amb els videojocs i les xarxes

 • "Generació digital", amb tota l'actualitat del Sónar des de Fira de Montjuïc
  Veure vídeo

  "Generació digital", amb tota l'actualitat del Sónar des de Fira de Montjuïc

  L'Albert Murillo i tot l'equip de "Generació Digital" s'han desplaçat al Sónar de dia per compartir les millors novetats del Sónar +D d'aquest any i fer un repàs a la seva programació musical. Albert Garcia, FX Blasco i Gina Tost ens expliquen també la seva experiència de primera mà

 • "Generació digital" fa 500 programes a Catalunya Ràdio
  Veure vídeo

  "Generació digital" fa 500 programes a Catalunya Ràdio

  L'equip de "Generació digital" ha reaccionat així a l'entrada de l'emissora, en saber que aquest dissabte, 21 de març, coincideix amb el programa número 500. Aquesta efemèride és l'excusa perfecta per fer un programa especial obert al públic.

 • Premis Generació Digital 2013
  Veure vídeo

  Premis Generació Digital 2013

  Participa-hi votant la millor iniciativa popular, i premiaràs els creadors i les empreses digitals de Catalunya.

Anar al contingut