TOTS ELS ÀUDIOS

 • Tots els secrets dels viatges a la Lluna
  Escolta àudio

  Tots els secrets dels viatges a la Lluna

  Benvinguts al "Generació digital", el programa d'iCat que cada divendres a les deu de la nit us parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Edició número 792, on parlarem de coets, d'espai, de la lluna i d'un llibre, "Los otros vuelos de la Luna", de Rafael Clemente. Ens posem l'escafandre, mirem que tots els sistemes estiguin correctes i si des de control de l'estudi 2 ens diuen que tot està perfecte comencem!

 • Play Historia, 50 videojocs que han canviat el món de Marc Rollán i també dels videojocs
  Escolta àudio

  Play Historia, 50 videojocs que han canviat el món de Marc Rollán i també dels videojocs

  Benvinguts al "Generació digital", el programa d'iCat que cada divendres a les 10 de la nit us parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Edició número 791, on farem un especial del dia de Sant Jordi. Ens apropem a un llibre escrit des de la passió als videojocs, coneixerem un videojoc que va més enllà de l'entreteniment i entre molts altres continguts victormame ens interpretarà una música de videojocs al seu piano que té molt a veure amb els dracs.

 • Narita Boy, el videojoc sorprenent de Studio Koba
  Escolta àudio

  Narita Boy, el videojoc sorprenent de Studio Koba

  Benvinguts a "Generació digital", el programa d'iCat que cada divendres a les deu de la nit us parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Comencem l'edició número 790, on parlarem extensament del videojoc Narita Boy, de Studio KOBA. Farem un repàs dels premis BAFTA de videojocs que es van celebrar ara fa uns dies, gestionarem recursos amb el mòbil, escoltarem música clàssica i aprendrem sobre psicologia i e-sports.

 • Aquests són els videojocs més potents per mòbil
  Escolta àudio

  Aquests són els videojocs més potents per mòbil

  Benvinguts a "Generació digital", el programa d'iCat que cada divendres a les 10 de la nit us parla de videojocs, creativitat i cultura digital. A l'edició número 789 parlem de videojocs d'Apple Arcade i de museus d'història virtuals, i fem la crítica del videojoc Balan Wonderworld. Parlem d'una placa per aprendre a programar molt especial i, entre moltes altres coses, us expliquem l'actualitat del món del videojoc.

 • La música dels videojocs durant les vacances
  Escolta àudio

  La música dels videojocs durant les vacances

  Benvinguts al "Generació digital", el programa d'iCat que cada divendres a les deu del vespre us parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Aquest és el programa 788 i és una edició molt especial perquè escoltarem música. De fet escoltarem les millors músiques que estan al cap dels qui formem part de l'equip del programa. Les vacances són aquell moment en què podem gaudir més de la família, de la natura i, també, tot s'ha de dir, dels videojocs. Les vacances fan que juguem als videojocs d'una altra manera, ens permeten triar aventures una mica més llargues o fins i tot una mica més profundes.

 • Els 25 anys del Resident Evil + It takes two
  Escolta àudio

  Els 25 anys del Resident Evil + It takes two

  Benvinguts al "Generació digital", el programa d'iCat que cada divendres a les 10 de la nit us parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Edició número 787 on recordarem una gran saga de videojocs: el Resident Evil. Jugarem i farem la crítica del videojocs It takes two i parlarem amb una jugadora professional de videojocs, farem pizzes amb el mòbil i entre molts d'altres continguts coneixerem els videojocs més importants que han aparegut aquesta setmana.

 • Videojocs de plantar patates: són divertits?
  Escolta àudio

  Videojocs de plantar patates: són divertits?

  Benvinguts al "Generació digital", el programa d'iCat que cada divendres a les deu de la nit us parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Comencem l'edició número 786, on parlarem d'aplicacions i jocs de taula, jugarem al ritme de la música de forma relaxada al mòbil, aprendrem com es fa això de traduir videojocs al català i, entre molts altres continguts, coneixerem viatgers en el temps reals i plantarem fruites i verdures i les veurem créixer amb un videojoc.

 • Dones del passat i del present del món dels videojocs
  Escolta àudio

  Dones del passat i del present del món dels videojocs

  Edició número 785, on recordem dones del passat i del present de la indústria del videojoc, parlem de la inauguració del parc temàtic dels nostres somnis, juguem a jocs de mòbil i sabem quins són els videojocs més importants que han aparegut aquesta setmana.

 • Mail Mole, Encounters i Zoom in Barcelona, videojocs fets a Catalunya
  Escolta àudio

  Mail Mole, Encounters i Zoom in Barcelona, videojocs fets a Catalunya

  Benvinguts al "Generació digital", el programa d'iCat que cada divendres a les deu de la nit us parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Comencem l'edició número 784 i ho fem parlant de videojocs fets a Catalunya: Mail Mole, Zoom in Barcelona i Encounters, jugarem al mòbil a minijocs i a propostes de rol. A més, us proposarem activitats força originals que no us creureu.

 • 30 anys de Blizzard i l'adaptació de les sales de realitat virtual
  Escolta àudio

  30 anys de Blizzard i l'adaptació de les sales de realitat virtual

  Edició número 783, on parlem dels 30 anys d'una empresa important: Blizzard, i també de tots els anuncis fets de la seva darrera convenció. Coneixerem Zero Latency, unes sales per poder experimentar la realitat virtual, sabrem com s'ho estan muntant en plena pandèmia. Debatrem sobre el boom de Twitch aquest darrer any, jugarem amb les paraules i entre molts altres continguts Victormame ens interpretarà la música d'un videojoc de Blizzard.

 • Nova edició d'Animac, videojocs pixelats, cabres i l'hiperrealisme en els videojocs
  Escolta àudio

  Nova edició d'Animac, videojocs pixelats, cabres i l'hiperrealisme en els videojocs

  Benvinguts a "Generació digital", el programa d'iCat que cada divendres a les 10 de la nit us parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Comencem l'edició número 782, on jugarem al darrer Mario, ballarem amb cabres, entrarem en el món de l'hiperrealisme, jugarem a Little Nightmares 2, coneixerem els detalls de la darrera edició de l'Animac i descobrirem gent que juga als videojocs amb la idea que cap enemic et toqui.

 • Hitman 3 i videojocs de marcians
  Escolta àudio

  Hitman 3 i videojocs de marcians

  Benvinguts a "Generació digital", el programa d'iCat que cada divendres a les 10 de la nit us parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Edició número 781, on parlarem de videojocs de marcians, d'assassins amb el carnet d'agent 47, de videojocs i educació amb el Minecraft; escoltarem la música de Metal Gear amb Victormame i, entre molts altres continguts, coneixerem puzles i trencaclosques en un videojoc de mòbil.

 • The Medium. Es pot jugar a la nit i a les fosques?
  Escolta àudio

  The Medium. Es pot jugar a la nit i a les fosques?

  Benvinguts al "Generació digital", el programa d'iCat que cada divendres a les 10 del vespre us parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Edició número 780, on parlem del videojoc de por actual per excel·lència i de novetats amb sistemes antics. Ens posarem les ulleres de realitat virtual, descobrirem tres videojocs que surten avui o ben aviat, jugarem a un videojoc de puzle per mòbil i, entre altres continguts, veurem el Chris Vilchez practicant boxa.

 • Videojocs que ens mouen amb trens o motos virtuals
  Escolta àudio

  Videojocs que ens mouen amb trens o motos virtuals

  Benvinguts al "Generació digital", el programa d'iCat que cada divendres a les 10 del vespre us parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Comencem l'edició número 779, on parlarem de motos, de trens, del Sonic, d'agents supersecrets, dels videojocs que surten aquesta setmana i de què està fent la Biblioteca Nacional que ha generat tanta polèmica. Ah! I també parlarem de borsa i de botigues de videojocs a la baixa, que han generat tota una explosió econòmica a Wall Street. "Generació digital" és el programa de videojocs de la ràdio pública.

 • Minut i resultat de la situació del Cyberpunk 2077 i un videojoc de por
  Escolta àudio

  Minut i resultat de la situació del Cyberpunk 2077 i un videojoc de por

  Benvinguts al "Generació digital", el programa d'iCat que cada divendres a les 22 h us parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Edició número 778, on parlarem de l'estat del videojoc Cyberpunk 2077, ens agradarà saber el minut i resultat d'un títol molt esperat i que ha tingut la pitjor sortida possible, parlarem de cadires gaming i auriculars, la nostra segona part sobre els elements imprescindibles que ara acompanyen els videojocs. Matarem monstres amb el mòbil, coneixerem un videojoc de por fet a València i entre moltes altres continguts, sabrem els videojocs que estan sortint aquests darrers dies.

Anar al contingut