TOTS ELS ÀUDIOS

 • RUST, NBA2K21 Yakuzas i molt més
  Escolta àudio

  RUST, NBA2K21 Yakuzas i molt més

  Benvinguts a "Generació digital", el programa d'iCat que cada divendres a les deu de la nit us parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Comencem l'edició número 777 amb moltes novetats referents al món dels videojocs. Tindrem temps de parlar de l'anunci del nou videojocs d'Indiana Jones que ha fet aquesta setmana Bethesda; però és que, a més, volem parlar de Yakuzas, de l'NBA2021 o del perquè de l'èxit de Rust. Continuem amb mascareta però amb moltes ganes de parlar de videojocs a "Generació digital".

 • Aquestes seran les tendències del 2021 en el món dels videojocs
  Escolta àudio

  Aquestes seran les tendències del 2021 en el món dels videojocs

  Benvinguts al "Generació digital", el programa d'iCat que cada divendres a les 10 del vespre us parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Edició número 776, un programa molt especial perquè és el primer després dels especials musicals que vam fer per Nadal i en aquest volem treure la bola de vidre per parlar del que vindrà aquest any. De fet, de bola de vidre res, ja que tenim dades i tendències del món dels videojocs que volem compartir amb vosaltres. Jugarem també al darrer Spiderman, però no tot seran videojocs: també parlarem de ratolins, estores i teclats.

 • Les millors bandes sonores de videjocs de tots els temps
  Escolta àudio

  Les millors bandes sonores de videjocs de tots els temps

  Benvinguts a "Generació digital", el programa d'iCat que cada divendres a les deu de la nit us parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Aquest és el programa 775 i és una edició molt especial perquè avui també escoltarem música. De fet sentirem les millors bandes sonores de videojocs de tots els temps. Comencem any amb música a la ràdio inquieta. Tot l'equip del programa hi ha participat amb les seves bandes sonores i ens explicarà per què volen que les escoltem. Gaudirem de músiques de videojocs com Snatcher, Gris, Zelda, Led Storm, Hollow Knight, Where the Waters Taste like a Wine, Super Mario 64 o Florence, entre d'altres.

 • Les millors bandes sonores de videojocs del 2020
  Escolta àudio

  Les millors bandes sonores de videojocs del 2020

  Molt bon Nadal, i benvinguts al "Generació digital", el programa d'iCat que cada divendres a les deu del vespre us parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Aquest és el programa 774 i és una edició molt especial perquè escoltarem música. De fet escoltarem les millors bandes sonores dels videojocs publicats aquest 2020. Sempre ens agrada acabar l'any amb aquest especial que ens consta que agrada molt als nostres oients. Tot l'equip del programa ha participat en la tria de les seves bandes sonores preferides i cadascú ens explicarà per què vol que les escoltem. Segurament hi fa molt el fet que el videojoc agradi als nostres col·laboradors, però al final la conjunció de l'aventura amb la música i evidentment la qualitat de la composició i l'execució són les raons de les seves eleccions. Escoltarem música de videojocs com Hades, The Last of Us 2, Animal Crossing, Final Fantasy VII Remake, Paper Mario, Half Life Alyx, Ghost of Tsusima, Marvel's Avengers o Dreams, entre d'altres.

 • El millor desembalatge de la PlayStation 5 el fa Jordi Pota
  Escolta àudio

  El millor desembalatge de la PlayStation 5 el fa Jordi Pota

  Benvinguts al "Generació digital", el programa d'iCat que cada divendres a les 10 del vespre us parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Comencem l'edició número 773, molt especial, perquè al final del programa regalem la nostra digiPanera i avui ens acompanya Jordi Pota, actor, mag, jugador i desembalador de playstations 5. També coneixerem de primera mà el videojoc de moda: "Alba, una aventura mediterránea", per a mòbil descobrirem "Orbia" i parlarem de tot el que ha passat amb la sortida de "Cyberpunk 2077".

 • Els videojocs més difícils de la història
  Escolta àudio

  Els videojocs més difícils de la història

  Avui us portem una edició del programa molt especial i és que volem dedicar-lo a parlar dels videojocs difícils, de la frustració que provoca jugar-los i de les experiències personals i dels nostres oients quan ens hem posat als comandaments de les creacions més exasperants del món de l'oci electrònic. Farem una llista dels videojocs més difícils, parlarem amb experts en jugabilitat i sabrem què en pensen els nostres oients. Avui apareixerà el costat més frustrant de tots nosaltres. Com que hem de passar aquest tràngol, fes el "play".

 • El dilema ha arribat a moltes cases: comprem la PlayStation 5?
  Escolta àudio

  El dilema ha arribat a moltes cases: comprem la PlayStation 5?

  Benvinguts a "Generació digital", el programa d'iCat que cada divendres a les 10 de la nit us parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Edició número 771, un programa força especial en el qual donarem resposta a la pregunta que molts es fan aquests dies: "Els meus fills m'han demanat la PlayStation 5 i sembla que sigui imprescindible per ells. Què faig?". Volem ajudar-vos a decidir posant totes les coses al seu lloc després de la campanya mediàtica imparable que Sony ha enviat als més joves. A més, jugarem al darrer Assassin's Creed, entendrem la darrera expasió del World of Worcraft, escoltarem música preciosa del Victormame i, entre molts altres continguts, jugarem amb robots.

 • Stay, el videojoc d'Appnormals arriba a les 60.000 còpies
  Escolta àudio

  Stay, el videojoc d'Appnormals arriba a les 60.000 còpies

  Benvinguts al "Generació digital", el programa d'iCat que parla de videojocs. Coneixerem estudis catalans de videojocs que a poc a poc es fan un lloc, farem la crítica de Hyrule Warriors, pintarem els comandaments de la Playstation 5, veurem si això dels "unboxings" és tan nou com ens imaginem, jugarem a un videojoc de mòbil que ens transportarà a un univers màgic i entre molts altres continguts us explicarem una nova edició de b'ars, Barcelona International Arts & VFX Fair.

 • Ja estem jugant als nous videojocs de la PS5 i XboxSeries
  Escolta àudio

  Ja estem jugant als nous videojocs de la PS5 i XboxSeries

  Benvinguts al "Generació digital", el programa d'iCat que cada divendres a les deu de la nit us parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Edició número 769, on parlarem de videojocs de la nova generació de consoles, el d'avui és el primer "Generació digital" de la nova normalitat de l'entreteniment digital o almenys és això el que els agradaria a les marques. Aquesta ha estat la setmana del 25 aniversari de l'estrena d'una pel·lícula que ens va marcar a gairebé tots els que la vam veure: "Toy story". Parlarem dels videojocs que va generar. Conduirem boles amb el mòbil, escoltarem la música de victormame i entre molts altres continguts la Gina ens parlarà de tiktokers que fan videojocs i ho expliquen per aquesta xarxa. Els videojocs dels quals parlem són: Dirt 5, Spherify, Yakuza: Like a Dragon, Overcooked: All You Can Eat, Halo 4, Hyrule Warriors, la era del cataclismo.

 • Colossus Down, la nova creació dels barcelonins de Mango Protocol
  Escolta àudio

  Colossus Down, la nova creació dels barcelonins de Mango Protocol

  Benvinguts al "Generació digital", el programa d'iCat que cada divendres a les deu del vespre us parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Aquesta és l'edició número 768 i avui tenim un Oriol Dalmau exultant amb la PlayStation 5. Ell ens parlarà, però, de Watch Dogs Legion jugat amb una XboxOne que ja és antiga. Parlarem també d'un llibre que va de la història de la marca Commodore, del videojoc Snike Rivals, de les ulleres Oculus Quest, del darrer videojoc de l'estudi Mango Protocol i que es diu Colossus Down, del GamePass d'Xbox, de gent important que juga a videojocs, i farem un petit repàs dels videojocs apareguts aquesta setmana, que són molts.

 • Ja hem jugat a la PlayStation 5 i la Xbox Series!
  Escolta àudio

  Ja hem jugat a la PlayStation 5 i la Xbox Series!

  "Generació digital", el programa de la ràdio pública que parla de videojocs, et porta les primeres sensacions que ha tingut l'Albert Garcia amb les dues màquines de Sony i Microsoft, que són la novena generació de consoles. Un dels conceptes amb què ho resumeix l'Albert és la "quality of life" que els seus creadors volen donar als usuaris. A més, jugarem a "Crimenes Ilustrados", escoltarem la primera cançó del Victormame i posarem píxels al record de Sean Connery (la seva imatge també va aparèixer en videojocs). A "Generació digital" també parlarem d'Astrobot, James Bond 007, Desde Rusia con Amor, Los Inmortales, La Abadía del Crimen, Jurassic World Evolution Complete Edition, XIII, Dirt 5, Castlevania...

 • Indie Dev Day, la reinvindicació dels videojocs independents
  Escolta àudio

  Indie Dev Day, la reinvindicació dels videojocs independents

  Benvinguts al "Generació digital", el programa d'iCat que cada divendres a les 10 del vespre us parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Comencem l'edició número 766, on parlarem de la nova aventura de Kirby, de remasteritzacions, de la nova edició de l'Indie Dev Day, d'Apple Arcade o d'impulsos radiomagnètics desconeguts. Tot això entre molts altres continguts. Parlem dels videojocs: Mars: Mars, Kirby Fighters 2, Day of Tentacle Remastered, Full Throttle, Grim Fandango, Pikmin Deluxe, Auto Chess, Watch Dogs: Legion, Pacer.

 • Ets de la nova República o de l'Imperi Galàctic?
  Escolta àudio

  Ets de la nova República o de l'Imperi Galàctic?

  Parlem del videojoc Star Wars Squadrons per saber si realment és el videojoc definitiu de naus de l'univers Star Wars. A més, parlem de tots aquests altres videojocs: Quell, A Tale of Paper, la saga Mario Kart, SuperMarket Shriek, Transformers Battlegrounds, Asterix & Obelix XXL Romastered, el nou videojoc de Carlos Coronado, Gang Busters, Door Kickers, Where is Carmen Sandiego i Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice.

 • Unmemory, el videojoc que es llegeix
  Escolta àudio

  Unmemory, el videojoc que es llegeix

  En el programa d'avui parlarem del videojoc Unmemory, una aposta catalana per a tot el món, de Ride4, de Baldur's Gate, de cintes de casset, de jugar per subscripció i dels videojocs que apareixen aquesta setmana. La llista de videojocs comentats són Gumslinger | Ride 4 | Unmemory | Baldur's Gate| Mario Kart Live: Home Circuit |Raji: An Ancient Epic | Fall Guys

 • El FIFA 21 amb públic... virtual!
  Escolta àudio

  El FIFA 21 amb públic... virtual!

  Benvinguts al "Generació digital", el programa d'iCat que cada divendres a les deu de la nit us parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Avui parlarem del FIFA 21, del videojoc fet a Catalunya BMX The Game, d'un videojoc inspirat en el solitari i, entre molts altres continguts, de l'Among Us, el videojoc social que ho ha petat aquestes darreres setmanes. Aquesta és la llista de tots els videojocs que hem comentat: #FIFA21 #DreamLeagueSoccer | @firsttouchgames @BMXTheGame | @BarspinStudios The Solitaire Conspiracy | Bithell Studios Solitari |@Windows #Ride4 | @MilestoneItaly I am dead | @hllwpnds i Richard Hogg #amongus i #democracy4

Anar al contingut