TOTS ELS ÀUDIOS

 • Ja hem jugat a l'última aventura de Minecraft: Minecraft Dungeons
  Escolta àudio

  Ja hem jugat a l'última aventura de Minecraft: Minecraft Dungeons

  Benvinguts al "Generació digital", el programa d'iCat que parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Albert Murillo ens explica la seva experiència amb el videojoc Lonely Mountain: Downhill. Elisabet Sánchez ens fa la crítica del videojoc Super Phantom Cat 2. Recuperem la primera videoconsola de la història: Magnavox Odyssey. Christian Vilchez fa un resum d'una xerrada sobre videojocs de Barcelona Tech City que s'ha fet en xarxa aquesta setmana. Coneixem de la mà d'Albert Garcia l'última aventura de Minecraft: Minecraft Dungeons. Tot el que rebem al correu electrònic és real? L'Star ho sap.

 • PlayStation 5, Xbox Series X: quin és l'estat de les noves consoles?
  Escolta àudio

  PlayStation 5, Xbox Series X: quin és l'estat de les noves consoles?

  En el programa d'avui us parlarem de les darreres notícies sobre les noves consoles de videojocs que, en teoria, han de venir d'aquí pocs mesos. Recordarem els Lemmings i els millors videojocs de mòbil. Sabrem a què juguen els Adolescents d'iCat, de propostes innovadores de terror i, entre molts altres continguts, recuperarem una fantàstica conversa amb David Cuartielles, un dels fundadors i inventors d'Arduino.

 • Coneixem l'edició online de Gamelab i fem arts marcials de forma virtual
  Escolta àudio

  Coneixem l'edició online de Gamelab i fem arts marcials de forma virtual

  Parlem amb Iván Fernández-Lobo, director de l'esdeveniment Gamelab, dedicat al món del videojoc i que se celebra a Barcelona. Amb ell parlem de com serà aquesta nova edició online. A més, fem un repàs dels videojocs d'arts marcials, juguem a l'Street of Rage 4, coneixem quins són els videojocs gratis en aquest mes de Maig i, entre molts altres continguts, ens instal·lem al mòbil el videojoc Mekorama.

 • Els videojocs més desconeguts de "Star Wars"
  Escolta àudio

  Els videojocs més desconeguts de "Star Wars"

  En aquest programa coneixerem un artista de les impressores 3D; connectarem amb una sèrie de Netflix amb moltes referències sobre videojocs; farem crítica sobre el nou MotoGP, i, entre molts altres continguts, descobrirem els videojocs desconeguts de "Star Wars".

 • Generació digital, edició confinada #06
  Escolta àudio

  Generació digital, edició confinada #06

  Benvinguts al "Generació digital", el programa que parla de creativitat digital i videojocs. En aquesta edició coneixem el videojoc Valorant, de Riot Games; els paisatges sonors que podem trobar a YouTube; les novetats de l'estudi barceloní Abylight; més novetats relacionades amb Atari, i entre altres continguts, l'anunci d'una novetat vinculada al nostre programa.

 • Generació digital, edició confinada #05
  Escolta àudio

  Generació digital, edició confinada #05

  Benvinguts al "Generació digital", el programa d'iCat que parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Parlem de Blade Runner, del darrer videojoc de l'estudi That Game Company (els creadors del Journey), coneixerem -ara que s'acosta el Sant Jordi confinat- un videojoc perquè els nens i nenes aprenguin a llegir, l'Eli jugarà al seu videojoc de la setmana i aprendrem a fer realitzacions cinematogràfiques amb Destiny 2.

 • "Generació digital", edició confinada #04
  Escolta àudio

  "Generació digital", edició confinada #04

  Benvinguts al "Generació digital", el programa d'iCat que parla de videojocs, creativitat i cultura digital. Avui parlem de l'educació amb Minecraft, de Final Fantasy, de Deep fake o del darrer videojoc llençat per l'estudi català Digital Legends.

 • "Generació digital", edició confinada #03
  Escolta àudio

  "Generació digital", edició confinada #03

  Els estudis continuen fent videojocs en aquests moments tan dramàtics? Sabrem com s'ho fa la desenvolupadora igualadina Cubus Games. Us descobrirem propostes per passar por, jugarem al "Resident evil 3 remake", al "Total party kill" i farem un repàs de les revistes de l'abril sobre videojocs de fa un munt d'anys.

 • "Generació digital", edició confinada #02
  Escolta àudio

  "Generació digital", edició confinada #02

  Aquests dies els videojocs de lògica i reptes són més populars que mai, la Gina Tost ens en fa un repàs. A més, entre molts altres continguts, sabrem l'opinió de l'Oriol Dalmau amb la nova aventura d'"Animal Crosing". Continuem confinats a casa, però amb ganes d'explicar-vos tot l'univers de l'entreteniment digital disponible.

 • "Generació digital", edició confinada #01
  Escolta àudio

  "Generació digital", edició confinada #01

  L'equip sencer de "Generació digital" estem bé i amb ganes de comunicar-nos amb vosaltres, per això us expliquem notícies com la presentació de la PlayStation 5, la sortida del nou títol de l'Animal Crossing o tot el que passa a les nostres xarxes. Ho fem des de casa i amb ganes de no faltar a la vostra cita. Molta salut!!

 • Sergi Brosa, la il·lustració feta videojoc
  Escolta àudio

  Sergi Brosa, la il·lustració feta videojoc

  Coneixem un ofici relacionat amb l'univers dels videojocs: el disseny de personatges. Per fer-ho, ens acompanya Sergi Brosa, un artista que ha treballat en videojocs com "Borderlands 3". I entre molts altres continguts, l'Oriol Dalmau jugarà i criticarà el videojoc "Snack World" per la Nintendo Switch.

 • "Nerfeadas", converses sobre masclisme i videojocs
  Escolta àudio

  "Nerfeadas", converses sobre masclisme i videojocs

  Parlem amb la comunicadora Marina Amores sobre la sèrie documental "Nerfeadas", i el masclisme que es pot trobar als estudis de videojocs; l'Albert Garcia ens acostarà dues coses diferents: el Brexit i els videojocs; Francesc Xavier Blasco ens explicarà la història del codi Konami, i entre altres continguts, l'Elisabet Sánchez ha jugat a Alphabear.

 • Nape Games, l'estudi i els videojocs més sorprenents
  Escolta àudio

  Nape Games, l'estudi i els videojocs més sorprenents

  Dediquem el programa a Nape Games, un estudi independent de videojocs que els desenvolupa per a plataformes tan modernes com la Nintendo Switch i tan antigues com la NES de Nintendo dels anys 80. Ens acompanyen dos dels seus integrants, Napoleón Malpica i Clàudia Raventós. A més, parlem de LEGO i la tecnologia i de l'experiència de l'Oriol Dalmau amb Dreams.

 • Animac, 24 anys amb la millor animació mundial a Lleida
  Escolta àudio

  Animac, 24 anys amb la millor animació mundial a Lleida

  El programa està dedicat en bona part a l'animació, perquè arriba una nova edició d'Animac a Lleida. Tenim la seva directora, Carolina López, per descobrir-ne els detalls. L'Albert Garcia ha jugat al mode història de "Dreams", l'Oriol Dalmau ha jugat a una remasterització d'un joc de fa més de 10 anys i l'Eli s'ha descarregat "Evoland" al mòbil.

 • De treballar a l'Agència Espacial Europea a desenvolupar videojocs
  Escolta àudio

  De treballar a l'Agència Espacial Europea a desenvolupar videojocs

  Coneixem un estudi de videojocs independent a mig camí de Catalunya i els Països Baixos amb una història molt curiosa. Repassem les interessantíssimes conferències que s'han fet fins ara al CCCB relacionades amb els videojocs i l'exposició GamePlay i sabem en quin punt està la relació entre Linux i el videojoc.

Anar al contingut