TOTS ELS ÀUDIOS

 • Chris Sharma, l'home aranya
  Escolta àudio

  Chris Sharma, l'home aranya

  Chris Sharma és capaç d'enganxar-se a qualsevol paret i és el millor escalador de l'actualitat. Especialista en psicoblog, ha anat de Califòrnia a Catalunya passant per tot el món i donant imatges espectaculars.

 • Mohamed El Shorbagy, el faraó de l'esquaix
  Escolta àudio

  Mohamed El Shorbagy, el faraó de l'esquaix

  Vigent campió mundial, als 27 anys, Mohamed El Shorbagy lidera el grup de jugadors del seu país, Egipte, que s'ha convertit en el gran dominador del rànquing mundial de l'esquaix. Amb tres World Series ja a la butxaca i també diverses competicions destacades, El Shorbagy vol fer història en aquest esport.

 • Katie Ledecky, braçades a ritme de rècord
  Escolta àudio

  Katie Ledecky, braçades a ritme de rècord

  La jove nedadora nord-americana ha estat, és i serà la gran dominadora en els grans escenaris de la natació mundial. De la mà d'en David Ubach ens acostem una mica més a la figura de Ledecky, que vol fer possible l'impossible i regnar en les distàncies que van des de l'esprint fins al fons.

 • Artur Aleksanyan, l'os blanc d'Armènia
  Escolta àudio

  Artur Aleksanyan, l'os blanc d'Armènia

  La lluita grecorromana és ara la protagonista del "Fora de sèrie". La Marta Garcia ens presenta el gran dominador d'aquest esport els últims anys, Artur Aleksanyan. Aquest jove armeni conegut com a "os blanc" ho ha guanyat tot, però, a més a més, és un autèntic ídol mediàtic per les seves accions fora del tapís.

 • Katinka Hoszzu, "Iron Lady" de la piscina
  Escolta àudio

  Katinka Hoszzu, "Iron Lady" de la piscina

  Al "Fora de sèrie" d'aquesta setmana, el Ricard Isidro ens presenta Katinka Hosszu. L'hongaresa, filla d'un reconegut jugador de bàsquet, va preferir llançar-se a la piscina per entrenar-se amb el seu avi fins als 13 anys. Ja suma 23 medalles i 2 rècords del món, i aquest estiu aspira a tornar a ser la reina de la piscina a l'europeu de Glasgow.

 • Jonathan Sexton, el trèvol de quatre fulles d'Irlanda
  Escolta àudio

  Jonathan Sexton, el trèvol de quatre fulles d'Irlanda

  El mig d'obertura és un dels millors jugadors de rugbi de l'hemisferi nord. L'Eudald Serra ens acosta la figura de Sexton, el gran artífex dels èxits de la Irlanda guanyadora de tres edicions del "Sis Nacions" en els últims anys.

 • Marianne Vos, la ciclista total que regna per terra, mar i aire
  Escolta àudio

  Marianne Vos, la ciclista total que regna per terra, mar i aire

  Aquesta holandesa de 31 anys ha estat pionera a l'hora de professionalitzar el ciclisme femení, en part gràcies a un palmarès que espanta, amb victòries en totes les modalitats. De la mà d'en David Ubach, coneixem una mica millor l'esportista del pedal més gran de tots els temps.

 • Caeleb Dressel, el més religiós de la piscina
  Escolta àudio

  Caeleb Dressel, el més religiós de la piscina

  El nord-americà Caeleb Dressel ha tornat a fer miques el crono. Molt creient i apassionat lector de la Bíblia, el jove nedador nord-americà va saltar a la primera línia mediàtica aquest estiu al Mundial de Budapest, on va guanyar 7 medalles d'or. És l'home del moment, i també del futur, en la natació mundial.

 • Delfina Merino, la reina de "les lleones"
  Escolta àudio

  Delfina Merino, la reina de "les lleones"

  Delfina Merino és la successora de la mítica Luciana Aymar en el món de l'hoquei herba. Acaba de ser designada com la millor jugadora de l'any. Amb en Ricard Isidro fem un repàs a la seva carrera.

 • Timo Boll, un alemany en territori xinès
  Escolta àudio

  Timo Boll, un alemany en territori xinès

  Als seus 37 anys, l'alemany Timo Boll torna a ser el número u del rànquing mundial del tennis taula. L'Eudald Serra ens explica en aquest "Fora de sèrie" les virtuts d'aquest campió.

 • Jon Rahm, tota una vida sota el par
  Escolta àudio

  Jon Rahm, tota una vida sota el par

  Qui li havia de dir a aquest jove jugador basc que es trobaria instal·lat en l'elit del golf sense ni tan sols temps d'adonar-se'n. En David Ubach ens acosta les passes vitals d'un Rahm que s'ha fet gran a Arizona, als Estats Units, i que aspira a guanyar el seu primer torneig de Grand Slam a curt termini.

 • Chloe Kim, la reina de les neus
  Escolta àudio

  Chloe Kim, la reina de les neus

  La nord-americana Chloe Kim, amb 17 anys, s'ha convertit en l'esquiadora més jove a guanyar una medalla en Snowboard (Half Pipe). Amb la Marta Garcia analitzem el pas de Kim pels Jocs de Pyeongchang.

 • Marcel Hirscher, l'home de les neus
  Escolta àudio

  Marcel Hirscher, l'home de les neus

  Aquest esquiador austríac, dominador de l'esquí alpí, només havia pogut guanyar una medalla de plata als Jocs de Sotxi. Segons Ricard Isidro, una decepció per a un professional que està a punt de guanyar el seu setè Mundial consecutiu. A Pyeongchang va passar del gairebé res a entrar a la història.

 • Noriaki Kasai, el saltador dels 8 Jocs
  Escolta àudio

  Noriaki Kasai, el saltador dels 8 Jocs

  Noriaki Kasai no ha guanyat cap medalla als Jocs d'hivern de Pyeongchang, però ha estat una de les estrelles mediàtiques de la competició tal com ens explica l'Eudald Serra. Als 45 anys ha fet història: s'ha convertit en l'esportista que més Jocs Olímpics d'hivern ha disputat, amb un total de vuit!

 • Dusan Mandic, el torpede emergent dels Balcans
  Escolta àudio

  Dusan Mandic, el torpede emergent dels Balcans

  David Ubach ens acosta la figura d'aquest jove waterpolista serbi; amb només 23 anys, Mandic acumula el palmarès d'un veterà i és l'estrella del present i del futur.

Anar al contingut