Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Parlar er aranés e ajudar a parlar-lo

Parlar er aranés e ajudar a parlar-lo

Eth Conselh Generau a metut en marcha, un an mès, es programes de volontariat pera lengua. D'un costat, es parelhes lingüistiques e, der aute, es grops de convèrsa. S'ès major d'edat e parles aranés, pòs èster parelha lingüistica e ajudar a fomentar er usatge dera nòsta lengua. Ne parlam damb era técnica der Airau de Lengua deth Conselh Generau, Verònica Barés, e damb era nòsta companha Sofia Cabanes, qui a aprenut er aranés gràcies, tanben, a d'aguesti programes.

El Conselh Generau ha posat en marxa, un any més, els programes de voluntariat per la llengua. D'una banda, les parelles lingüístiques i, de l'altra, els grups de conversa. Qualsevol parlant d'aranès major d'edat pot ser parella lingüística i ajudar a fomentar l'ús de la nostra llengua. En parlem amb la tècnica de l'Àrea de Llengua del Conselh Generau, Verònica Barés, i amb la nostra companya, Sofia Cabanes, que ha après l'aranès gràcies, també, a aquests programes.

Anar al contingut