Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Meddia Aranés

Meddia Aranés

Aué ei eth dia que se cèlèbre era manifestacion pera lengua en Tolosa "Anem ÒC pera lenga Occitana", e ei per aquerò que aué dedicam eth programa SONS d'OCCITANIA ara nòsta lengua e as lengües minoritàries e meteram cançons de Nadau e Lo còr de la Plana qu' aué tòquen aquiu. Mès, recentament eth pòble occitan e catalan an creat eth grop OK.Brigada Internacionau. Parlaram damb dus des sòns membres: Carles Belda e Stefanno de Gioanni des Lou Seriol e escotaram cançons des membres dera brigada coma de La Troba Kung Fu o Nux Vomica de Gigi de Nissa-Luis Pastorelli.

Avui és el dia que es celèbra la manifestació per la llengua a Tolosa "Anem ÒC per la llengua Occitana". Recentment el poble occità i català han creat el grup OK.Brigada Internacional. Parlarem amb dos dels seus membres: Carles Belda i Stefanno de Gioanni dels Lou Seriol i escoltarem cançons d'altres membres de la brigada com La Troba Kung Fu o els Nux Vomica de Gigi de Nissa-Luis Pastorelli.

Anar al contingut