Anar a la navegació principalAnar al contingut
Eth maitin d'Aran

Marc Nus: "Eth mes deth caviar mos permet as restauradors promòir un producte deth territòri"

Durada: 32 min
13/03/2019
Aué, en collòqui d'"Eth maitin d'Aran" auem parlat d'ua naua edicion deth mes deth caviar tamb era responsable ena Val d'Aran de Caviar Nacarii, Lorea Estala. Ath delà an participat es codinèrs deth restaurant Era Coquèla, Marc Nus e Es Arraïtzes, Cesar Mory e Ivan Tort dera Borda Benjamin. Avui, al col·loqui d'"Eth maitin d'Aran" hem parlat d'una nova edició del mes del caviar amb la responsable a la Vall d'Aran de Caviar Nacarii, Lorea Estala. A part hi han participat els cuiners del restaurant Era Coquèla, Marc Nus, i Es Arraïtzes, Cesar Mory, i Ivan Tort de la Borda Benjamin.

Àudios