TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 3330 resultats.

 • Eth maitin d'Aran 22/01/19
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 22/01/19

  Aué, en "Eth maitin d'Aran" auem parlat dera Marca de Garantia dera Val d'Aran e per tant des diuèrsi productes qu'en formen part coma son es coquilhons, era òlha, eth caviar, era mèu, er hormatge, es patès, o era langoissa seca damb era tecnica de torisme deth Conselh Generau d'Aran, Montse Viló e tamb es productors Montse Solà, Carlos Pedarrós, Mònica Sanmartí e Carmen Casasnovas. Coma tostemp, eth Mot horaviat, es espòrts e era agenda. Avui, a "Eth maitin d'Aran" hem parlat de la marca de garantia de la Vall d'Aran i per tant dels diversos productes que en formen part, com són els coquilhons, l'olla, el caviar, la mel, el formatge, els patés, o la llonganissa seca, amb la tècnica de Turisme del Conselh Generau d'Aran, Montse Viló, i amb els productors Montse Solà, Carlos Pedarrós, Mònica Sanmartí i Carmen Casasnovas. Com sempre, el "Mot horaviat", els esports i l'agenda.

 • Montse Viló: " Era marca de garantia garantís qu'es productes siguen artesans e dera Val d'Aran"
  Escolta àudio

  Montse Viló: " Era marca de garantia garantís qu'es productes siguen artesans e dera Val d'Aran"

  Aué, en collòqui d'"Eth maitin d'Aran" auem parlat dera Marca de Garantia dera Val d'Aran e per tant des diuèrsi productes qu'en formen part coma son es coquilhons, era òlha, eth caviar, era mèu, er hormatge, es patès, o era langoissa seca damb era tecnica de torisme deth Conselh Generau d'Aran, Montse Viló e tamb es productors Montse Solà, Carlos Pedarrós, Mònica Sanmartí e Carmen Casasnovas. Avui, al col·loqui d'"Eth maitin d'Aran" hem parlat de la marca de garantia de la Vall d'Aran i per tant dels diversos productes que en formen part, com són els coquilhons, l'olla, el caviar, la mel, el formatge, els patés, o la llonganissa seca, amb la tècnica de Turisme del Conselh Generau d'Aran, Montse Viló, i amb els productors Montse Solà, Carlos Pedarrós, Mònica Sanmartí i Carmen Casasnovas.

 • Eth maitin d'Aran 21/01/19
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 21/01/19

  Aué, en "Eth maitin d'Aran", auem avalorat es ahèrs d'actualitat deth territòri ara qu'auem començat er an 2019 e ac auem hèt a nivèu institocionau damb eth Conselh Generau d'Aran e per tant, damb era maxima autoritat, eth síndic d'Aran, Carlos Barrera. Ath delà tanben an participat Santi Gimeno e Amparo Serrano. Coma tostemp, un nau "Mot horaviat", es espòrts e era agenda. Avui, a "Eth maitin d'Aran", hem valorat els afers d'actualitat del territori ara que hem començat l'any 2019 i ho hem fet a nivell institucional amb el Consell General d'Aran i, per tant, amb la màxima autoritat, el síndic d'Aran, Carlos Barrera. Apart també hi han participat Santi Gimeno i Amparo Serrano. Com sempre, un nou "Mot horaviat", els esports i l'agenda.

 • Carlos Barrera: "Era residéncia Sant Joan de Les entrara en foncionament en gèr de 2020"
  Escolta àudio

  Carlos Barrera: "Era residéncia Sant Joan de Les entrara en foncionament en gèr de 2020"

  Aué, en collòqui d'"Eth maitin d'Aran", auem avalorat es ahèrs d'actualitat deth territòri ara qu'auem començat er an 2019 e ac auem hèt a nivèu institocionau damb eth Conselh Generau d'Aran e per tant, damb era maxima autoritat, eth síndic d'Aran, Carlos Barrera. Tanben an participat en programa Santi Gimeno e Amparo Serrano. Avui, al col.loqui d'"Eth maitin d'Aran", hem valorat els afers d'actualitat del territori ara que hem començat l'any 2019 i ho hem fet a nivell institucional amb el Consell General d'Aran i, per tant, amb la màxima autoritat, el síndic d'Aran, Carlos Barrera. També han participat al programa Santi Gimeno i Amparo Serrano.

 • Eth maitin d'Aran 18/01/19
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 18/01/19

  Aué, en "Eth maitin d'Aran", auem parlat des equipaments museistics mès petiti qu'i a en territòri e que tanben an eth sòn interés, com son eth Corrau de Bagergue, eth Pyrenmusèu de Salardú e eth Musèu dera Nhèu d'Unha damb Felipe Moga, Olga Besolí e Manel Rocher, respectivament. Coma tostemp, eth "Mot horaviat", es espòrts e era agenda. Avui, a "Eth maitin d'Aran", hem parlat dels equipaments museístics més petits que hi ha al territori i que també tenen el seu interès, com són el Corrau de Bagergue, el Pyrenmusèu de Salardú i el Museu de la Neu d'Unha amb Felipe Moga, Olga Besolí i Manel Rocher, respectivament. Com sempre, el "Mot horaviat", els esports i l'agenda.

 • Felipe Moga: "Es petiti musèus aranesi tanben an eth sòn encant"
  Escolta àudio

  Felipe Moga: "Es petiti musèus aranesi tanben an eth sòn encant"

  Aué, en collòqui d'"Eth maitin d'Aran", auem parlat des equipaments museistics mès petiti qu'i a en territòri e que tanben an eth sòn interés, com son eth Corrau de Bagergue, eth Pyrenmusèu de Salardú e eth Musèu dera Nhèu d'Unha, damb Felipe Moga, Olga Besolí e Manel Rocher, respectivament. Avui, al col·loqui d'"Eth maitin d'Aran", hem parlat dels equipaments museístics més petits que hi ha al territori i que també tenen el seu interès, com són el Corrau de Bagergue, el Pyrenmusèu de Salardú i el Museu de la Neu d'Unha, amb Felipe Moga, Olga Besolí i Manel Rocher, respectivament.

 • Ángel Mateo: "Dempús de 35 ans de karate en Aran mantiem eth madeish esperit e renauim practicants"
  Escolta àudio

  Ángel Mateo: "Dempús de 35 ans de karate en Aran mantiem eth madeish esperit e renauim practicants"

  Aué, en collòqui d'"Eth maitin d'Aran", auem sabut qu'eth Karate estil kyokushin complís engoan 35 ans ena Val d'Aran e n'auem parlat deth passat mès sustot deth futur damb es practicants d'arts marciaus ena disciplina karate estil kyokushin Angel Mateo, Beltran Bascone e Irene Delcuete. Avui, al col·loqui d'"Eth maitin d'Aran", hem sabut que el karate estil kyokushin compleix enguany 35 ans a la Vall d'Aran i n'hem parlat del passat mes sobretot del futur amb els practicants d'arts marcials a la disciplina karate estil kyokushin Angel Mateo, Beltran Bascone i Irene Delcuete.

 • Eth maitin d'Aran 17/01/19
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 17/01/19

  Aué, en "Eth maitin d'Aran", auem sabut qu'eth Karate estil kyokushin complís engoan 35 ans ena Val d'Aran e en programa n'auem parlat deth passat mès sustot deth futur damb es practicants d'arts marciaus ena disciplina karate estil kyokushin Angel Mateo, Beltran Bascone e Irene Delcuete. Coma tostemp, eth Mot horaviat, es espòrts e era agenda. Avui, a "Eth maitin d'Aran", hem sabut que el karate estil kyokushin compleix enguany 35 ans a la Vall d'Aran i al programa n'hem parlat del passat mes sobretot del futur amb els practicants d'arts marcials a la disciplina Karate estil kyokushin Angel Mateo, Beltran Bascone i Irene Delcuete. Com sempre, el "Mot horaviat", els esports i l'agenda.

 • Eth maitin d'Aran 16/01/19
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 16/01/19

  Aué, en "Eth maitin d'Aran", auem parlat dera organizacion sense ànim de lucre Caritas Val d'Aran e en concret auem detalhat es diuèrsi corsi, talhèrs, o activitats a prètz zero que se hèn des d'aguest organisme damb era directora de Caritas Val d'Aran, Susana Argelich e tanben damb es volentaris d'aguesta entitat Pedro Moreno e Lourdes Santacruz. Coma tostemp, eth Mot horaviat, es espòrts e era agenda. Avui, a "Eth maitin d'Aran", hem parlat de l'organització sense ànim de lucre Caritas Val d'Aran i en concret hem detallat els diversos cursos, tallers, o activitats a preu zero que es fan des d'aquests organisme amb la directora de Caritas Val d'Aran, Susana Argelich, i també amb els voluntaris d'aquesta entitat Pedro Moreno i Lourdes Santacruz. Com sempre, el "Mot horaviat", els esports i l'agenda.

 • Susana Argelich: "Auem de besonh mès volentaris en Caritas Val d'Aran"
  Escolta àudio

  Susana Argelich: "Auem de besonh mès volentaris en Caritas Val d'Aran"

  Aué, en collòqui d'"Eth maitin d'Aran", auem parlat dera organizacion sense ànim de lucre Caritas Val d'Aran e en concret auem detalhat es diuèrsi corsi, talhèrs, o activitats a prètz zero que se hèn des d'aguest organisme damb era directora de Caritas Val d'Aran, Susana Argelich e tanben damb es volentaris d'aguesta entitat Pedro Moreno e Lourdes Santacruz. Avui, al col·loqui d'"Eth maitin d'Aran", hem parlat de l'organització sense ànim de lucre Caritas Val d'Aran i en concret hem detallat els diversos cursos, tallers, o activitats a preu zero que es fan des d'aquests organisme amb la directora de Caritas Val d'Aran, Susana Argelich, i també amb els voluntaris d'aquesta entitat Pedro Moreno i Lourdes Santacruz.

 • Andreu Cortés: "Era recuperacion dera passarèlla de Les a estat era òbra mès destacable d'enguan"
  Escolta àudio

  Andreu Cortés: "Era recuperacion dera passarèlla de Les a estat era òbra mès destacable d'enguan"

  Aué, en collòqui d'"Eth maitin d'Aran", auem parlat de quines actuacions s'an amiat a tèrme en an 2018 en pòble de Les e quines se van a hèr enguan damb eth tinent d'alcalde dera poblacion de Les, Andreu Cortés e tanben damb es collaboradors deth programa Jose Luís Boya e Hug de la Rosa. Avui, al col·loqui d'"Eth maitin d'Aran", hem parlat de quines actuacions s'han portat a terme l'any 2018 al poble de Les i quines es faran enguany amb el tinent d'alcalde de la població de Les, Andreu Cortés i també amb els col·laboradors del programa Jose Luís Boya i Hug de la Rosa.

 • Eth maitin d'Aran 15/01/19
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 15/01/19

  Aué, en "Eth maitin d'Aran", auem parlat de quines actuacions s'an amiat a tèrme en an 2018 en pòble de Les e quines se van a hèr enguan damb eth tinent d'alcalde dera poblacion de Les, Andreu Cortés. Ath delà tanben an participat en programa Jose Luís Boya e Hug de la Rosa. Coma tostemp, eth "Mot horaviat", es espòrts e era agenda. Avui, a "Eth maitin d'Aran", hem parlat de quines actuacions s'han portat a terme l'any 2018 al poble de Les i quines es faran enguany amb el tinent d'alcalde de la població de Les, Andreu Cortés. A part també han participat al programa Jose Luís Boya i Hug de la Rosa. Com sempre, el "Mot horaviat", els esports i l'agenda.

 • Eth maitin d'Aran 14/01/19
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 14/01/19

  Aué, en "Eth maitin d'Aran", auem parlat der Institut d'Estudis Aranesi-Acadèmia Aranesa dera Lengua Occitana e en concret des 4 naui libres que s'an presentat sus es vèrbs en aranés, eth vocabulari ortografic, vocabulari fonetic basic, e un dedicat as espòrts d'iuèrn. E, n'auem sabut mès detalhs damb es membres dera Acadèmia Aranesa dera Lengua Occitana Jusèp Loís Sans, Rosa Mari Salgueiro, Angelina Cases e Jèp de Montòya. Coma cada deluns, un nau Mot horaviat, es espòrts e era agenda. Avui, a "Eth maitin d'Aran", hem parlat de l'Institut d'Estudis Aranesi-Acadèmia Aranesa dera Lengua Occitana i en concret de quatre nous llibres que s'han presentat sobre els verbs en aranès, el vocabulari ortogràfic, vocabulari fonètic bàsic, i un dedicat als esports d'hivern. I, n'hem sabut més detalls amb els membres de l'Acadèmia Aranesa de la Lengua Occitana Jusèp Loís Sans, Rosa Mari Salgueiro, Angelina Cases i Jèp de Montòya. Com cada dilluns, un nou "Mot horaviat", els esports i l'agenda.

 • Jusèp Loís Sans: "Demoram que ben lèu era Constitucion sigue revirada ar aranés".
  Escolta àudio

  Jusèp Loís Sans: "Demoram que ben lèu era Constitucion sigue revirada ar aranés".

  Aué, en collòqui d'"Eth maitin d'Aran", auem parlat der Institut d'Estudis Aranesi-Acadèmia Aranesa dera Lengua Occitana e en concret des 4 naui libres que s'an presentat sus es vèrbs en aranés, eth vocabulari ortografic, vocabulari fonetic basic, e un dedicat as espòrts d'iuèrn. E, entà hèc auem compdat damb es membres dera Acadèmia Aranesa dera Lengua Jusèp Loís Sans, Rosa Mari Salgueiro, Angelina Cases e Jèp de Montòya. Avui, al col·loqui d'"Eth maitin d'Aran", hem parlat de l'Institut d'Estudis Aranesi-Acadèmia Aranesa dera Lengua Occitana i en concret de quatre nous llibres que s'han presentat sobre els verbs en aranès, el vocabulari ortogràfic, vocabulari fonètic bàsic, i un dedicat als esports d'hivern. I, per fer-ho hem comptat amb els membres de l'Acadèmia Aranesa de la Lengua Jusèp Loís Sans, Rosa Mari Salgueiro, Angelina Cases i Jèp de Montòya.

 • Eth maitin d'Aran 11/01/19
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 11/01/19

  Aué, en "Eth maitin d'Aran", auem parlat damb es impulsors deth prumèr "room escape" aranés, Mikel Molano e Ana Tenor. Ath delà, auem coneishut es experiencies de diuèrsi participants coma son Sandra Martínez e Mònica Huguet. Coma tostemp, eth "Mot horaviat", es espòrts, e era agenda entath fin de setmana. Avui, a "Eth maitin d'Aran", hem parlat amb els impulsors del primer "room escape" aranès, Mikel Molano i Ana Tenor, i també ens han explicat les seves experiències diversos participants, com ara Sandra Martínez i Mònica Huguet. Com sempre, el "Mot horaviat", els esports, i l'agenda per al cap de setmana.