Eth maitin d'Aran 13/03/19
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

Eth maitin d'Aran 13/03/19

Eth maitin d'Aran 13/03/19

Aué, en "Eth maitin d'Aran" auem parlat d'ua naua edicion deth mes deth caviar tamb era responsable ena Val d'Aran de Caviar Nacarii, Lorea Estala. Ath delà an participat es codinèrs deth restaurant Era Coquèla, Marc Nus e Es Arraïtzes, Cesar Mory e Ivan Tort dera Borda Benjamin. Coma tostemp, eth Mot horaviat, er espaci "Tastets de cultura", es espòrts e era agenda. Avui, a "Eth maitin d'Aran" hem parlat d'una nova edició del mes del caviar amb la responsable a la Vall d'Aran de Caviar Nacarii, Lorea Estala. A part hi han participat els cuiners del restaurant Era Coquèla, Marc Nus, i Es Arraïtzes, Cesar Mory, i Ivan Tort de la Borda Benjamin. Com sempre, el "Mot horaviat", l'espai "Tastets de cultura", els esports i l'agenda.