Tir al plat, amb Pau Arenós
Els millors formatges del món
El Pau Arenós ha tastat alguns dels millors formatges del món i ens ha explicat on els podem trobar. Alguns els tenim ben a l'abast, a un preu assequible.
"Plat combinat", amb Paula Molés i Pau Arenós: arròs, galeres i iniciatives contra el malbaratament
El plat combinat que ens serveixen el periodista gastronòmic Pau Arenós i la realitzadora d'"Un restaurant caníbal a Berlín" ens porta les propostes gastronòmiques de la setmana.
Pau Arenós: "L' Enigma d'Albert Adrià és un espai singular, un pèl fred, amb menjar excel·lent"
Pau Arenós ha anat al restaurant Enigma d'Albert Adrià. Tota una experiència perquè la distribució dels espais fa que els clients no coincideixin al mateix menjador. Arenós parla d'un espai singular i un menjar excel·lent. I la realitzadora d'"Un restaurant caníbal a Berlín" prepara un reportatge sobre les dones pageses de Catalunya: una de cada tres explotacions agràries la porta una dona. La tendència és a l'alça, tot i que encara pesa la tradició i continua viva la figura de l'hereu. També parlarem dels restaurants urbanites que més han agradat aquestes setmanes al Pau Arenós.
Cuina medieval, el formatge suís que es fa a l'estiu i calçotades, amb Pau Arenós i Paula Molés
La reedició revisada del primer llibre de cuina de la península Ibèrica, el formatge suís que omple cinemes, calçotades a peu dret i que embruten, publicitat enganyosa i bars que no enganyen, amb Pau Arenós i Paula Molés.
Paula Molés i Pau Arenós: tirabecs, garoines i cuiners que rebutgen estrelles Michelin
La Paula Molés i el Pau Arenós defensen aferrissadament els productes de temporada, com els tirabecs o les garoines, però no tot són flors i violes. També ens diuen què hem de mantenir ben lluny de l'estómac.