Pau Arenós: "Ha d'entrar aire nou en els 50 Best, i que no torni a ser número 1 en Massimo Bottura"
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

Pau Arenós: "Ha d'entrar aire nou en els 50 Best, i que no torni a ser número 1 en Massimo Bottura"

Pau Arenós: "Ha d'entrar aire nou en els 50 Best, i que no torni a ser número 1 en Massimo Bottura"

Parlem del rànquing dels millors restaurants del món del 2019, de gent que cuina, com el xef brasiler Alex Atala, i de gent que explica les històries dels que cuinen, com Cristina Jolonch, que acaba de publicar "De carne y hueso". En bona companyia, com sempre, amb els nostres periodistes gastronòmics preferits: Paula Molés, realitzadora del programa "Un restaurant caníbal a Berlín", de Catalunya Ràdio, i Pau Arenós.