Pau Arenós, gastrònom: "Ferran Adrià és, per a la cuina, pólvora, pistola i bala"
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

Pau Arenós, gastrònom: "Ferran Adrià és, per a la cuina, pólvora, pistola i bala"

"La cocina de los valientes", del Pau Arenós, està considerat un dels millors llibres de la gastronomia moderna. L'escriptor i periodista gastronòmic l'ha ampliat i ens presenta les novetats de l'edició renovada: les dones xef, el paper de les xarxes socials en com mengem i consumim el coneixement gastronòmic, i el present i futur de la gastronomia. En Pau Arenós ens visita cada dimarts a la secció "El plat combinat", amb la Paula Molés, realitzadora del programa de Catalunya Ràdio "Un restaurant caníbal a Berlín".

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS

VÍDEOS DEL PROGRAMA