TOTS ELS ÀUDIOS

 • La Lliga Protectora d'Animals denuncia que reben fins a 12 trucades al dia per deixar gossos i gats
  Escolta àudio

  La Lliga Protectora d'Animals denuncia que reben fins a 12 trucades al dia per deixar gossos i gats

  Encara avui en dia s'abandonen massa animals. Durant l'estat d'alarma, la Fiscalia de Medi Ambient va investigar si les adopcions dels gossos estaven augmentant per por que després fossin abandonats. Finalment, això no va passar, tal com explica el cap de l'àrea regional del Cos d'Agents Rurals de Barcelona, Jaume Bosch. Des de la Lliga Protectora d'Animals i Plantes, però, el seu encarregat, Enric Solé, explica que cada dia reben "de 10 a 12 trucades de persones que volen deixar-los el seu animal de companyia".

 • Estat de Gràcia, de 17 a 18 h - 03/07/2020
  Escolta àudio

  Estat de Gràcia, de 17 a 18 h - 03/07/2020

  La millor de les quatre temporades, amb una hora menys. Un programa massa bo i tot. "Estat de Gràcia", una legislatura que promet. Realitza: Roger de Gràcia.

 • El cine destacat de la setmana: l'estrena d'un western australià i la reestrena d'"Apocalypse now"
  Escolta àudio

  El cine destacat de la setmana: l'estrena d'un western australià i la reestrena d'"Apocalypse now"

  L'Alfons Gorina ens ha portat les novetats cinematogràfiques d'aquesta setmana amb el film australià "La verdadera història de la banda de Kelly" com a estrena destacada. A banda d'aquesta revisió violenta i impactant de la llegenda d'un bandit d'Austràlia, també ens ha proposat la reestrena del clàssic de Francis Ford Coppola "Apocalypse now", en la seva versió "Final Cut". Tot plegat, el dia que es compleixen exactament 35 anys de l'estrena de "Retorn al futur".

 • Estat de Gràcia, de 16 a 17 h - 03/07/2020
  Escolta àudio

  Estat de Gràcia, de 16 a 17 h - 03/07/2020

  16.07: AFERS D'ESTAT, amb Juanjo Sáez i David Olivares. Aquest cap de setmana se celebra el "Festival de Llegendes de Catalunya", en parlem amb el company de la casa i realitzador del programa "Mans", Quim Rutllan, i els directors del Festival. 17.08: LES ESTRENES DE LA SETMANA, amb Alfons Gorina. 17.30: SECCIÓ BESTIARI. Tema: L'abandonament dels animals. Entrevista a Jaume Bosch, cap d'àrea regional del cos d'Agents Rurals de Barcelona, i amb Enric Solé, encarregat de la Lliga Protectora d'animals i plantes. 17.45: CONCURS NOTÍCIES BOGES DE LA SETMANA, amb Fermí Fernández.

 • Lolita Bosch: "L'educació dels nostres fills i filles és antiga i incongruent"
  Escolta àudio

  Lolita Bosch: "L'educació dels nostres fills i filles és antiga i incongruent"

  Lolita Bosch reflexiona sobre l'educació: "Estem fallant en les coses bàsiques. El que ensenyem als nostres fills i filles no els servirà de res. No és útil. Són coses molt antigues. Haurien d'estudiar coses com la nutrició, el malbaratament, el masclisme i la pau".

 • Anna Teixidor: "Gent de la comunitat musulmana de Ripoll em diuen que Es-Satty està viu"
  Escolta àudio

  Anna Teixidor: "Gent de la comunitat musulmana de Ripoll em diuen que Es-Satty està viu"

  Gairebé tres anys després dels atemptats de Barcelona i Cambrils encara hi ha massa ombres i silencis sobre el que va passar. La periodista de TV3 Anna Teixidor n'ha resolt alguns al llibre "Sense por de morir. Els silencis del 17-A", un treball periodístic on ha conversat, entre d'altres, amb la dona d'Es-Satty, l'imam de Ripoll. Preguntada sobre la teoria que Es-Satty podria estar viu, Teixidor defensa que "periodísticament no ho pot acreditar", tot i que persones de la comunitat musulmana de Ripoll li asseguren que és així i que és a Bèlgica.

 • Kim Philby, l'espia doble de la guerra freda que va estar a punt de matar Franco
  Escolta àudio

  Kim Philby, l'espia doble de la guerra freda que va estar a punt de matar Franco

  Jordi Creus ens porta la història de Kim Philby, un dels personatges clau de la guerra freda. Va ser un espia doble, treballava pels britànics a favor de l'URSS. Va ser descobert el 1963 i va poder fugir a Moscou, on va viure escrivint llibres i concedint entrevistes fins al dia de la seva mort, el 1988. Està enterrat a Kuntsevo, el cementiri que l'URSS reservava als seus herois.

 • Estat de Gràcia, de 17 a 18 h - 02/07/2020
  Escolta àudio

  Estat de Gràcia, de 17 a 18 h - 02/07/2020

  16.07: AFERS D'ESTAT, amb Juanjo Sáez i David Olivares. Parlem amb Roger Mas per l'estrena d'una edició del Festival Cruïlla atípic. 17.08: HISTÒRIES DE LA HISTÒRIA, amb Jordi Creus. Avui: Kim Philby, el gran espia de la Guerra Freda. 17.30: Tema: "Sense por de morir". Entrevista a Anna Teixidor, periodista. 17.45: Tema: L'educació de les nostres filles i fills, amb Lolita Bosch.

 • Estat de Gràcia, de 16 a 17 h - 02/07/2020
  Escolta àudio

  Estat de Gràcia, de 16 a 17 h - 02/07/2020

  16.07: AFERS D'ESTAT, amb Juanjo Sáez i David Olivares. Parlem amb Roger Mas per l'estrena d'una edició del Festival Cruïlla atípica. 17.08: HISTÒRIES DE LA HISTÒRIA, amb Jordi Creus. Avui: Kim Philby, el gran espia de la Guerra Freda. 17.30: TEMA: Sense por de morir. Entrevista a Anna Teixidor, periodista. 17.45: TEMA: L'educació de les nostres filles i fills, amb Lolita Bosch.

 • El retorn als escenaris de Roger Mas: "Hi havia moltes ganes però més tibantor de l'habitual"
  Escolta àudio

  El retorn als escenaris de Roger Mas: "Hi havia moltes ganes però més tibantor de l'habitual"

  Després de la pausa obligada per la pandèmia de coronavirus, el cantautor Roger Mas ha tornat als escenaris per participar al Cruïlla XXS, la versió postpandèmica del Festival Cruïlla, un dels festivals musicals més importants del país. Roger Mas, que demà tornarà a actuar als Jardins del Teatre Nacional de Catalunya, ha explicat que va notar que en aquest primer concert després del confinament hi havia moltes ganes però més tibantor del que és normal.

 • "S'ha de menjar de tot": no és cert. Adam Martín ens explica per què
  Escolta àudio

  "S'ha de menjar de tot": no és cert. Adam Martín ens explica per què

  Adam Martín ens explica per què no cal menjar de tot: "Per tenir una dieta saludable no cal menjar bròquil. El més important és menjar vegetals. El que és cert és que hi ha nutrients que són essencials. Això sí que és important".

 • Dr. Òscar Sans Capdevila: "Dormir poques hores pot afavorir el desenvolupament de l'Alzheimer"
  Escolta àudio

  Dr. Òscar Sans Capdevila: "Dormir poques hores pot afavorir el desenvolupament de l'Alzheimer"

  Dormir bé és tan important per a la salut com ho pot ser tenir una bona alimentació. Ens ho ha explicat el doctor Òscar Sans Capdevila, especialista en medicina del son i cap de la unitat del son de l'Hospital Sant Joan de Déu: "Dormir poc pot provocar problemes de salut importants".

 • Villarejo i Inda contra Pablo Iglesias. Posem llum a la causa Dina amb Carlos Enrique Bayo
  Escolta àudio

  Villarejo i Inda contra Pablo Iglesias. Posem llum a la causa Dina amb Carlos Enrique Bayo

  El jutge del cas Tàndem ha decidit deixar Pablo Iglesias fora de la causa Dina, que és una peça emmarcada en el macrosumari per l'operació Tàndem, cas pel qual el famós comissari José Manuel Villarejo és a la presó. Tot plegat, un enrevessat exemple de les anomenades clavegueres que també esquitxa el periodista Eduardo Inda i que ens ha explicat el nostre expert en la matèria: el periodista d'investigació del diari Público Carlos Enrique Bayo.

 • Un restaurant singularíssim entre Martorell i Terrassa: la recomanació del gastrònom Pau Arenós
  Escolta àudio

  Un restaurant singularíssim entre Martorell i Terrassa: la recomanació del gastrònom Pau Arenós

  Tomàquets i ceba excel·lents, bons calamars a la romana i bunyols de bacallà i nota molt alta per al mar i muntanya de galtes i tonyina, un guisat amb xocolata i una mica de regalèssia. Són només alguns dels plats imprescindibles de Ca l'Esteve, la recomanació setmanal del gastrònom Pau Arenós. Per cert no us podeu perdre tampoc la carta d'arrossos amb el paelló de tres sabors.

 • Estat de Gràcia, de 17 a 18 h - 01/07/2020
  Escolta àudio

  Estat de Gràcia, de 17 a 18 h - 01/07/2020

  16.07: AFERS D'ESTAT, amb Juanjo Sáez i David Olivares. Com podem aconseguir un bon descans amb la calor de l'estiu? Entrevista al doctor Òscar Sans, especialista en medicina del son i cap de la Unitat del Son de l'Hospital Sant Joan de Déu. 17.08: MINISTRE DE CLAVEGUERES, amb Carlos Enrique Bayo. 17.30: SANS I ESTALVIS, amb Adam Martín i David Olivares. 17.50: TIR AL PLAT, amb Pau Arenós. Avui: consideracions i recomanacions.

Anar al contingut