Pau Arenós: "L' Enigma d'Albert Adrià és un espai singular, un pèl fred, amb menjar excel·lent"
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

Pau Arenós: "L' Enigma d'Albert Adrià és un espai singular, un pèl fred, amb menjar excel·lent"

Pau Arenós: "L' Enigma d'Albert Adrià és un espai singular, un pèl fred, amb menjar excel·lent"

Pau Arenós ha anat al restaurant Enigma d'Albert Adrià. Tota una experiència perquè la distribució dels espais fa que els clients no coincideixin al mateix menjador. Arenós parla d'un espai singular i un menjar excel·lent. I la realitzadora d'"Un restaurant caníbal a Berlín" prepara un reportatge sobre les dones pageses de Catalunya: una de cada tres explotacions agràries la porta una dona. La tendència és a l'alça, tot i que encara pesa la tradició i continua viva la figura de l'hereu. També parlarem dels restaurants urbanites que més han agradat aquestes setmanes al Pau Arenós.