Comença la desinfecció de les instal·lacions dels clubs de futbol
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Comença la desinfecció de les instal·lacions dels clubs de futbol

Comença la desinfecció de les instal·lacions dels clubs de futbol

Avui ha estat el primer dia d'entrenament per als esportistes. Això sí, de manera individual. Els clubs de futbol, però, encara hauran d'esperar a fer-ho a les seves instal·lacions. En les últimes hores han rebut el protocol per a aquesta tornada als entrenaments, de moment individuals. A les instal·lacions, primer cal passar-hi un control sanitari i, després, els jugadors també hauran de passar diverses proves, a partir de dimecres. Seran dos tests aquests dies, abans de començar, (PCR i anticossos) i n'hi haurà d'addicionals abans de començar els entrenaments col·lectius.

En aquests primers dies, a partir de la setmana que ve, hi haurà un màxim de 6 jugadors per terreny de joc i la distància de seguretat haurà de ser de 4 metres. A més, l'ús dels fisioterapeutes serà excepcional, els jugadors aniran a entrenar-se vestits de casa i després marxaran a casa a dutxar-se. Però abans que els jugadors passin aquests tests i comencin els entrenaments individualitzats, la Lliga ha de donar el vistiplau a les instal·lacions en les quals es faran i també ha de marcar les pautes a seguir.

Anar al contingut