TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 172 resultats.

 • "Bed&Breakfast" a Lapònia
  Escolta àudio

  "Bed&Breakfast" a Lapònia

  La directora Laia Fort i l'actriu Marta Borràs, components del musical "Bed&Breakfast", que s'acaba d'estrenar al Gaudí Teatre de Barcelona, ens expliquen per què una trobada entre tres parelles amigues esdevé un temporal de tensions, recels i desitjos entrecreuats. També ens visiten la dramaturga i directora Cristina Clemente i l'actriu Meritxell Calvo, integrants del "Lapònia", actualment en cartell al Teatre Capitol de Barcelona, una obra on el descobriment de qui és en realitat el Pare Noël desencadenarà una allau de conflictes. També entrevistem Pedro Penim, responsable de l'espectacle "Before", que es pot veure a la Sala Hiroshima de Barcelona.

 • Plorar de riure i riure per no plorar
  Escolta àudio

  Plorar de riure i riure per no plorar

  Ens visiten (i riurem) amb dos clowns: Toni Albà, que és al Teatre del Raval de Barcelona dirigint "DesSEXperats", i Marcel Tomàs, que interpreta "El comediant" a la Sala Barts. I parlem (i plorarem) amb la Clara Segura, protagonista de "La bona persona de Sezuan" al TNC. Per si això fos poc, parlem amb el quartet protagonista de la punyent "ASAP" (Sala Atrium) i amb el seu director, Marc Rosich.

 • Apropar el teatre contemporani arreu de Catalunya: arrenquen les "Noves escenes"
  Escolta àudio

  Apropar el teatre contemporani arreu de Catalunya: arrenquen les "Noves escenes"

  Laura Cuenca, impulsora del projecte "Noves escenes", que s'organitzen des de la Xarxa Transversal, ens explica quins espectacles voltaran per tot Catalunya; l'acompanyarà el creador David Espinosa, autor de l'obra "Conferència espectacular". També ens visiten Blanca García Lladó i Clara Manyós, dues actrius de "Monster", que s'estrena al Tantarantana. Finalment, la gran Míriam Iscla narra la seva experiència com a coprotagonista d'"El chico de la última fila", que acaba d'aterrar a la Sala Beckett de Barcelona.

 • Els afanys d'amor perduts dels Petits prínceps
  Escolta àudio

  Els afanys d'amor perduts dels Petits prínceps

  Programa doble al TNC: Parlant d'"Afanys d'amor perduts", amb Pere Planella (director) i Pep Anton Muñoz (un dels actors principals) sabrem per què el rei de Navarra i els seus tres cavallers no deixen que se'ls acosti cap dona. També parlarem d'un espectacle imaginatiu i apte per a tots els públics: "Petits prínceps", amb els seus creadors, Clara Poch i Marçal Calvet.

 • Neil (Nigel Planer), un actor molt "gran", d'"Els joves"
  Escolta àudio

  Neil (Nigel Planer), un actor molt "gran", d'"Els joves"

  Nigel Planer, el Neil de la sèrie "Els joves", conversa amb la Carme Canet una estona abans d'actuar al Teatre Condal, amb l'espectacle "Hey tius! Mola!". Sobre la llibertat d'expressió, l'origen del Neil, la revolució francesa i "Les noces de Figaro", què passa entre caixes en un gran musical com "Wicked" o "Charlie i la fàbrica de xocolata", i finalment ens explica quins són els projectes en què està treballant. Traducció d'Aina Girbau.

 • La tendresa envaeix la cartellera teatral
  Escolta àudio

  La tendresa envaeix la cartellera teatral

  Ens visiten Jordi Rico, Elisabet Casanovas i Javier Beltran, que, entre d'altres, donen vida al text d'Alfredo Sanzol "La tendresa", que s'estrena els pròxims dies al Teatre Poliorama, un projecte de Dagoll Dagom i les T de Teatre. Per la seva banda, Mario Gas posarà veu als seus amics literaris i musicals amb "Amici miei", estrena a la Gleva Teatre. Actors i creadors al servei de la tendresa i la vida.

 • Una estona entre caixes amb el Manel Veiga
  Escolta àudio

  Una estona entre caixes amb el Manel Veiga

  Manel Veiga ha mort el 8 de gener del 2019. Volem recordar l'actor, dramaturg i amic amb l'entrevista que li vam fer, el 5 de març del 2018, al programa "Entre caixes" d'iCat amb motiu de l'estrena de la seva obra "Siempre a la veirta tuya" a l'Escenari Joan Brossa.

 • Dones lliures a les arts escèniques
  Escolta àudio

  Dones lliures a les arts escèniques

  Dones molt lliures parlaran de textos clàssics en què alliberen els seus protagonistes del fet de ser homes. "Frankenstein", "Dorian Gray", "La guerra dels mons" o "Otel·lo" es deslliuraran del seu gènere gràcies a dramaturgues catalanes dins el cicle Clàssics Desgenerats. I una actriu, Claudia Benito, de la Kumpanyia del Lliure, mirarà el futur i el present dels joves i les joves actrius.

 • Una tarda amb Margarida Xirgu
  Escolta àudio

  Una tarda amb Margarida Xirgu

  Lectura dramatitzada del guió radiofònic escrit per Montserrat Julió i Nonell, amb motiu de l'Any Xirgu. Interpretat per: Margarida Xirgu: Imma Colomer Actriu: Araceli Bruch Oritn: Enric Cervera Villaragut: Pep Vila Edició: Carme Canet

 • El que has de veure (i escoltar) aquest Nadal
  Escolta àudio

  El que has de veure (i escoltar) aquest Nadal

  Dediquem aquest programa, en plena nit de Nadal, a fer una guia dels espectacles teatrals més destacats d'aquestes festes a la cartellera catalana. També sentirem les músiques d'una temporada de teatre farcida de musicals, i farem sonar hits de musicals com "La jaula de las locas", "Maremar" i "Carrie".

 • Fantasmes i esperits de Nadal: especial Margarida Xirgu
  Escolta àudio

  Fantasmes i esperits de Nadal: especial Margarida Xirgu

  Ens unim a la celebració de l'Any Xirgu i convidem l'actriu Imma Colomer, últim Premi Margarida Xirgu, i els també actors i directors Ignasi Roda i Araceli Bruch. Imma Colomer donarà vida a la Xirgu en el guió radiofònic "Una tarda amb Margarida Xirgu", de l'actriu Montserrat Julió i Nonell, guardonat en els Premis Eduard Rifà de guions radiofònics en llengua catalana. I Ignasi Roda cantarà en directe l'havanera feta especialment per a l'efemèride, acompanyat al piano per Pep Pladellorens. En una altra dimensió, entrevistem l'actriu Nora Navas, que actualment protagonitza "4D òptic", de Javier Daulte.

 • Tornen el Nadal, l'exili i l'eterna comèdia
  Escolta àudio

  Tornen el Nadal, l'exili i l'eterna comèdia

  "El llarg dinar de Nadal" i "Rastres - Argelers" són dos espectacles d'èxit i, per aquest motiu, tornen a la cartellera. Ignasi Guasch, Bàrbara Roig i Aina Huguet ens n'explicaran les claus. Miquel Sitjar ens parlarà d'un altre espectacle que també torna, "Pel davant i pel darrera". I el dramaturg Marc Artigau, amb els actors Lluís Marco i Clàudia Riera, respondran a les nostres preguntes sobre l'obra "Alba".

 • La lluita contra la violència masclista des de l'escenari
  Escolta àudio

  La lluita contra la violència masclista des de l'escenari

  Darrerament, en molts actes públics es fan reivindicacions feministes i contra la violència de gènere. Dos espectacles alçaran la veu des del programa: "Imposible violar a una mujer tan viciosa", que es pot veure a la sala La Vilella, i "Llueven vacas", al Versus Glòries. Seran amb nosaltres els seus creadors, Alba Alonso, Jordi Pérez i Carlos Be i Lídia Navarro. També mirarem de sortir de l'"Escape room" amb Joel Joan i de l'"Habitació del costat" amb Carlota Olcina i Ivan Benet.

 • Marta Angelat minuts abans de rebre el Premi Butaca Honorífic
  Escolta àudio

  Marta Angelat minuts abans de rebre el Premi Butaca Honorífic

  Els records dels seus inicis, allò que més li interessa del món del teatre, els seus mestres, i la seva nominada preferida als Premis Butaca. Qui deu ser? Alguns secrets de vida, de professió i de la visió del món actual.

 • Gala Premis Butaca de Teatre de Catalunya
  Escolta àudio

  Gala Premis Butaca de Teatre de Catalunya

  En directe, des de Sant Cugat, seguirem la 24a edició del premis Butaca de Teatre, que atorga el públic. Parlarem amb la Marta Angelat, que rebrà el premi honorífic Anna Lizaran. 45 espectacles de la temporada passada opten a premis; entre els nominats, "Temps salvatge", "Sopa de pollastre amb ordi" i "Frankenstein". Parlarem amb els guanyadors, els organitzadors i amb algun o alguna agitadora lliure.