TOTS ELS ÀUDIOS

 • Assaig sobre la lucidesa: Elena Fortuny i Júlia Santacana
  Escolta àudio

  Assaig sobre la lucidesa: Elena Fortuny i Júlia Santacana

  Roger Julià ha posat en escena "Assaig sobre la lucidesa", de José Saramago. En parlem amb dues de les actrius, Elena Fortuny i Júlia Santacana. Xantal Gabarró, que fa teatre amb presos a Can Brians, preguntarà com li va a l'"Entredós" a Neus Molina, gestora i periodista cultural. Anna Sahun no canta, però la muntanya balla; és la nova proposta de La Perla 29 a la Biblioteca de Catalunya.

 • Dos dramaturgs, a escena: Ramon Madaula i Estel Solé
  Escolta àudio

  Dos dramaturgs, a escena: Ramon Madaula i Estel Solé

  Ells són Els Brugarol, una família amb pedigrí. I al costat de la dramatúrgia catalana, la nord-americana; Madaula vs. Tennessee Williams. Joan Carreras passarà amb nosaltres "la nit de la iguana". I la tècnica en il·luminació, so i espai Paula ("Polín") Miranda pregunta a Xantal Gabarró, actriu, creadora i experta en teatre social, a l'"Entredós".

 • M'EstiGmes o no m'estiGmes: Francesc Cuéllar i Concha Milla
  Escolta àudio

  M'EstiGmes o no m'estiGmes: Francesc Cuéllar i Concha Milla

  El rol de mare, en qüestió. Ser dona en una societat que pressiona. Concha Milla ha escrit i interpreta un text sobre tot allò que s'imposa a les dones. Francesc Cuéllar ha dirigit "Estigmes". Seran al programa, i també Alícia Gorina i Paula Miranda, dramaturga i tècnica d'il·luminació que s'entrevisten l'una a l'altra. I sobre el pas de l'obra "La jauría", de Jordi Casanovas, per quatre escenaris catalans, però no per Barcelona.

 • Riure, riure i només riure, amb José Corbacho i Carles Sans
  Escolta àudio

  Riure, riure i només riure, amb José Corbacho i Carles Sans

  Ens permetem començar el febrer amb tot el bon humor del món i amb José Corbacho i Carles Sans, que actuaran al Teatre Auditori de Cornellà. Si el "triciclo" vol estar sol, no el deixarem: haurà de compartir l'entrevista amb el "cubano". També subornarem Àurea Márquez i Sergi Torrecilla, i se les tindran l'escenògrafa Judit Colomer i la directora i dramaturga Alícia Gorina.

 • L'abús de poder i la guerra, amb Patrícia Mendoza i Pau Carrió
  Escolta àudio

  L'abús de poder i la guerra, amb Patrícia Mendoza i Pau Carrió

  Com tractem els mitjans de comunicació els conflictes bèl·lics? Aquest és el tema de "Testimoni de guerra", i Pau Carrió ens oferirà la mirada teatral que n'ha fet. I de l'abús de poder en parlarà Patrícia Mendoza, que es posa a la pell de Júlia, el personatge d'August Strindberg a què se sotmeten les grans actrius. Amb ella, Raimon Molins, director de l'obra i de la sala, que aquest any celebra deu anys d'història.

 • El Terrat, 30 anys d'èxits
  Escolta àudio

  El Terrat, 30 anys d'èxits

  El Terrat celebra tres dècades d'espectacles amb "L'èxit de la temporada" al Coliseum Teatre, i nosaltres també ho celebrarem amb Alba Florejachs, Sílvia Abril i Fermí Fernández. Per la seva banda, Daniela Feixas parla sobre els abusos a la infància a la colpidora "Serà el nostre secret". Finalment, a la secció "Entre dos", Marcos Morau, de la Companyia La Veronal, preguntarà el que es pot preguntar (i el que no, també) a Israel Solà, de La Calòrica.

 • Temes seriosos tractats amb seriositat i amb humor
  Escolta àudio

  Temes seriosos tractats amb seriositat i amb humor

  Betsy Túrnez és una de les protagonistes de "La gran ofensa", una obra que tracta sobre els límits de l'humor; Ariadna Gil i Anna Maria Ricart formen part de l'espectacle "Encara hi ha algú al bosc". Elles tres i Sol Picó i Marcos Moreau, de la Veronal, són els nostres regals de Reis i seran al programa.

 • Ciència i música: especial teatre per a públic familiar
  Escolta àudio

  Ciència i música: especial teatre per a públic familiar

  Les companyies Anna Roca i Pentina el Gat presenten els espectacles que rodaran durant l'any que ve, "Valentina Quàntica" i "Corre Trufa".

 • "Jesucrist superstar" en català, l'èxit de la temporada vinent
  Escolta àudio

  "Jesucrist superstar" en català, l'èxit de la temporada vinent

  Ricard Farré i Arnau Puig en són els protagonistes. Jordi Bosch i Emma Vilarasau ens faran la prèvia de "La cabra, o qui és Sylvia?" Marta Díez, de la companyia José y sus hermanas, pregunta a l'espai "Entredós" a Pia Mazuela, gerent i mànager de Sol Picó.

 • Rostres de dones i de cabres
  Escolta àudio

  Rostres de dones i de cabres

  Clara Segura i Oriol Broggi teatralitzen Svetlana Aleksiévitx. Emma Vilarasau i Jordi Bosch faran la prèvia de "La cabra". Ada Vilaró (Escena Poblenou) pregunta a Marta Díez (José y sus Hermanas).

 • Premis Butaca als millors de les arts escèniques
  Escolta àudio

  Premis Butaca als millors de les arts escèniques

  Un dia abans de l'entrega dels Butaca, els seus organitzadors són al programa. També tenim la directora Lurdes Barba, que porta a escena "L'hèroe", de Rusiñol. I a David Verdaguer li fem una entrevista de feina amb l'anomenat "Mètode Gronholm". A l'Entredós, Anna Giribet, directora de Fira Tàrrega, fa preguntes a Ada Vilaró, actriu i directora del festival Escena Poblenou.

 • Grans espectacles en espais petits
  Escolta àudio

  Grans espectacles en espais petits

  Montse Guallar i Xavier Ripoll, dirigits per Mario Gas, estan a punt d'estrenar "L'home de la flor als llavis". Nacho Aldeguer, al costat de Bàrbara Mestanza, fa "Sucia" al Festival Temporada Alta, on parla de l'abús sexual posant el focus en com acompanyem aquest tipus d'experiències. Catbasur és un festival de petit format que fan a la Sala Badabadoc; tenim invitacions per veure dues de les obres que s'hi presenten.

 • Recordem la Carulla amb el seu fill Roger Peña, Àgata Roca i Sònia Masuda
  Escolta àudio

  Recordem la Carulla amb el seu fill Roger Peña, Àgata Roca i Sònia Masuda

  Montserrat Carulla va morir el 24 de novembre. Avui la recordem amb el seu fill Roger Peña. Recuperem l'"Entredós" on Victòria Pagès feia 3 preguntes a Montserrat Carulla el passat 12 d'octubre. "53 diumenges" és l'últim text teatral de Cesc Gay i Àgata Roca n'és una de les protagonistes. Carles Batlle ha imaginat una conversa entre Marilyn Monroe i Hedy Lamarr. Sònia Masuda és Yoko Ono a "This is not here" escrit, dirigit i protagonizat per ella.

 • Obrim el teló: go!
  Escolta àudio

  Obrim el teló: go!

  Marta Aran, recent premi Max a millor text, i Ivan Padilla han (o haurien) d'estrenar al Tantarantana. Com s'ho faran? Carol López, autora i directora de "Bonus track", que es veu online al Teatre Lliure, passaran a presencial? I la gestora cultural Marta Oliveres pregunta a Vicenç Fibla, director de l'Eufònic, el Festival d'Arts Visuals i Sonores de les Terres de l'Ebre.

 • Si ets jove i arriscat, embarca't a "Fila zero"
  Escolta àudio

  Si ets jove i arriscat, embarca't a "Fila zero"

  En temps de crisi, nous projectes: la revista en paper i digital d'arts escèniques "Fila zero" ja ha tret el número u. Els "irresponsables" d'aquesta aventura (Nil Martin i Anna Molinet) ens expliquen la seva gosadia. En temps de crisi també, molts actors es busquen la vida fora de Catalunya: sentirem Pablo Derqui, Guillem Albà, Vicky Luengo i Guillem Barbosa. I a la secció "Entre dos", la gestora cultural Tena Busquets pregunta i parla amb la també gestora cultural Marta Oliveres.

Anar al contingut