Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Els viatgers de la Gran Anaconda: un arbre de més de vuit segles al Montseny i una llegenda maputxe

Els viatgers de la Gran Anaconda: un arbre de més de vuit segles al Montseny i una llegenda maputxe

L'ecòleg Ramón Margalef deia que per entendre un arbre no n'hi ha prou amb la ciència, cal un poeta. I si parlem del castanyer gros de Can Cuch, llavors la comprensió encara es fa més feixuga. Es tracte de l'arbre més gran de Catalunya, una autèntica catedral de la natura al Montseny. La història de més vuit segles de vida és escrita en les seves branques tortuoses. En la capçada hi nia el gamarús. I el pica-soques blau i el gaig refilen amagats pel brancatge. En el seu mateix cor buit, hi va viure un carboner durant més d'un any. Bé que ho sap l'avi Cuch, patriarca de la família, que porta imprès l'insigne castanyer en el seu mateix cognom. El castanyer gros de Can Cuch, amb la família Cuch i en Martí Boada, doctor en ciències ambientals.
També viurem l'Any Nou Thai amb l'escriptor i viatger Josep Maria Romero, i amb la periodista free-lance Laura Millan coneixerem la llegenda mitològica maputxe d'en Kai-kai Vilu i tren-tren vilu.

Anar al contingut