El tast de la Gran Anaconda: Haití, amb Pau Farràs, periodista
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El tast de la Gran Anaconda: Haití, amb Pau Farràs, periodista

El tast de la Gran Anaconda: Haití, amb Pau Farràs, periodista

El que més va sorprendre Pau Farràs quan va arribar a Haití va ser veure porcs, cabres i gallines espigolant lliurement pels carrers de la capital, Port-au-Prince. També va quedar xocat pels forats que corcaven l'asfalt als carrers que en tenien, o per l'hàbit de la gent de menjar pel carrer. Després, pel soroll i els rius literalment coberts de brutícia i deixalles de tota mena. Si bé el que més el va desconcertar va ser la capacitat de resiliència de la gent davant els desastres de tota mena que sovint devasten Haití, ja siguin naturals o humans. Viatge a Haití amb Pau Farràs, periodista.

Anar al contingut