Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Torna 'El Papus' amb 'Sor Angustias de la cruz' del dibuixant Jà

Torna 'El Papus' amb 'Sor Angustias de la cruz' del dibuixant Jà

La històrica capçalera 'El Papus' torna en format d'antologia. Es tracta d'una aposta de l'editorial ECC que s'allargarà tot el 2015 recuperant els personatges i seccions més icòniques del setmanari satíric. Començat l'any però, arribava la notícia dels assassinats a la redacció de la revista francesa Charlie Hebdo, referent indiscutible del Papus que en el seu moment també va ser víctima d'un atemptat que va arrancar la vida d'una persona.
Degut i malgrat a la desgraciada coincidència, parlem sobre l'humor satíric de totes les èpoques amb Jordi Amorós JÀ, autor de personatges com 'Sor Angustias de la cruz' o 'El obipso Morales' i veterà de El Papus, El Jueves, Barrabás i actual col·laborador de la revista Mongolia. Ens acompanya l'expert i divulgador dels còmics Daniel Fernández, que va viure de petit l'eclosió del Papus i ens deixa palpar un flamant núm. 2 publicat l'any 1973.

Anar al contingut