Tecnologia i videojocs, amb Albert García

 • Com ens afectarà la fi de la neutralitat a la xarxa?
  Escolta àudio

  Com ens afectarà la fi de la neutralitat a la xarxa?

  L'Albert Garcia ens explica de forma senzilla com afectarà les nostres vides i també les petites empreses el canvi de legislació que donarà més poders a les operadores.

 • Els videojocs més esperats aquest 2018
  Escolta àudio

  Els videojocs més esperats aquest 2018

  Des de jocs de rol ambientats en un món medieval fins a anime, recerca de tresors o les aventures del salvatge oest. Ens ho explica l'Albert García.

 • Top 5: Els millors videojocs del 2017
  Escolta àudio

  Top 5: Els millors videojocs del 2017

  L'Albert Garcia, que s'emociona com pocs amb les bones històries, ens tria els seus videojocs preferits de l'any deixant-se endur tant per l'emoció com per la jugabilitat. Un "top" complet que inclou acció, estratègia, aventura i plataformes.

 • Storyboard, Selfíssimo i Scrubbies. Les noves apps de fotografia
  Escolta àudio

  Storyboard, Selfíssimo i Scrubbies. Les noves apps de fotografia

  Tres noves apps de fotografia: Storyboard, que converteix un vídeo en les vinyetes d'un còmic. Selfíssimo, que permet fer selfies en blanc i negre en diferents posicions. Scrubbies, que permet agafar un vídeo i fer com un DJ, manipulant-ne les imatges, rebobinant i creant "loops". A més, la compra de Shazam per part d'Apple, GeoGuessR, un curiós joc amb Google Street, i Grim Fandango, la clàssica aventura gràfica de LucasArts.

 • Els 5 grans fails tecnològics del 2017
  Escolta àudio

  Els 5 grans fails tecnològics del 2017

  Aquesta imatge impressionant d'una balena s'ha creat amb la no tan exitosa tecnologia Magic Leap. L'Albert Garcia ens parla dels 5 grans fails tecnològics d'aquest any: les ulleres Snapchat, l'empresa de realitat augmentada Magic Leap, les pífies de seguretat de Yahoo i de macOs High Sierra, la màquina espremedora per fer sucs Juicero i les caixes de "loot" de Star Wats Battlefront II. A més, també fem una prèvia dels Games Award, els premis anuals de més renom de la indústria dels videojocs, que es concediran aquesta matinada.

 • Trenta anys del hack televisiu més misteriós de la història
  Escolta àudio

  Trenta anys del hack televisiu més misteriós de la història

  Era possible assaltar el senyal televisiu als anys 80? Albert García ens explica com el 22 de novembre del 1987, fa trenta anys, quan la cadena de Chicago WTTW emetia un capítol de "Doctor Who", es va interrompre l'emissió i va aparèixer, misteriosament, un personatge disfressat de Max Headroom. També ens explica un altre cas de "TV hack" i ens recomana seguir l'instagram de "Pollomuerto", del jove il·lustrador barceloní Miquel Rodríguez, que ha publicat recentment el còmic "La senda de los druidas".

 • La revolució d'internet és la xarxa "Blockchain"
  Escolta àudio

  La revolució d'internet és la xarxa "Blockchain"

  Fora del domini de les grans corporacions, la xarxa de trànsit lliure i segura "Blockchain" ha arribat per canviar la forma en què ens comuniquem i enviem arxius per internet. Com si es tractés de la tecnologia Bitcoin, però ara per diners i per qualsevol informació. L'Albert Garcia ens introdueix a aquesta nova tecnologia i celebra el retorn del videojoc "L.A. Noire", que ens transporta a casos d'assassinat reals de Los Angeles als anys 40.

 • "Reacondicionament": Donar més vida als mòbils i tecnologia
  Escolta àudio

  "Reacondicionament": Donar més vida als mòbils i tecnologia

  El projecte Back Market és una de les iniciatives que ens presenta l'Albert Garcia per comprar (o vendre) tecnologia i altres equipaments molt més barat que el preu de venda al públic. A més, en el camp dels videojocs ens acosta a les novetats d'"StarCraft II".

 • Analitzem l'Xbox One X, la consola més potent de la història
  Escolta àudio

  Analitzem l'Xbox One X, la consola més potent de la història

  L'Albert Garcia ja l'ha desempaquetat i provat. Tècnicament, és la consola amb més capacitat de la història, tot i que es presenta com una millora de l'Xbox One i, per tant, no arriba amb un nou catàleg de jocs. Els pros i els contres els té el nostre guru tecnològic.

 • La final mundial de "League of legends" espera més de 40 milions d'espectadors
  Escolta àudio

  La final mundial de "League of legends" espera més de 40 milions d'espectadors

  L'Albert Garcia ens dóna tots els detalls de la final del campionat mundial del videojoc competitiu amb més usuaris i, sobretot, amb més fans. Dissabte 4 de novembre a les vuit del matí (hora catalana) s'enfrontaran a l'estadi olímpic de Pequín els dos equips finalistes: SK Telecom T1 contra Samsung Galaxy, tots dos oriünds de Corea del Sud.

 • Apps per fer la compra
  Escolta àudio

  Apps per fer la compra

  L'Albert García ens porta aplicacions per fer la compra i evitar el malbaratament. Per exemple Abouit, que permet analitzar l'impacte en la salut, la societat i el medi ambient de més de 16.000 productes d'alimentació, cosmètica o cura personal. Una altra és Smarter Fridge Cam, una càmera sense fils que poses dins de la nevera i ens informa sobre els aliments que estan a punt d'acabar-se o si ens quedem sense algun ingredient. Ja no hi ha excusa per tenir la nevera buida.

 • "Super Mario Odyssey" trenca amb el cànon de la saga
  Escolta àudio

  "Super Mario Odyssey" trenca amb el cànon de la saga

  Menys monedes i bolets i nous artefactes, com una gorra que et permet canviar de forma. L'acció de la nova aventura de Mario, que ha d'evitar que Bowser es casi definitivament amb Peach, transcorre en escenaris reals. Aquesta setmana es posen a la venda tres pesos pesants, el nou Mario, el nou Assassin's Creed i el nou Wolfenstein. L'Albert García ha jugat a tots.

 • Experts Box: Jocs de plataformes
  Escolta àudio

  Experts Box: Jocs de plataformes

  Quina relació té la Divina Comèdia de Dante amb els videojocs de Super Mario? El cinema ha influenciat els jocs de plataformes o més aviat ha estat a l'inrevés? Aquesta caixa que ens envia en Guillem Latorre torna a contenir una joguina sexual? La resposta a l'última d'aquestes preguntes és "sí".

 • Ja hem jugat al joc d'"Stranger things"
  Escolta àudio

  Ja hem jugat al joc d'"Stranger things"

  L'Albert Garcia ens analitza aquesta novetat gratuïta, ja disponible per a smartphones. A més, ens destaca el joc de terror "The Evil Within 2" i una aposta indie amb un disseny incomparable, el joc de plataformes "Cuphead ".

 • Preparats per un cap de setmana de videojocs? Barcelona Games World i RetroBarcelona
  Escolta àudio

  Preparats per un cap de setmana de videojocs? Barcelona Games World i RetroBarcelona

  Comença a la Fira de Montjuïc la segona edició de Barcelona Games World, amb 130 novetats que porten les grans companyies de videojocs. Ens hi porta l'Albert Garcia, que ens parla de convidats de renom internacional, com ara Toru Iwatani, creador de Pac-Man. I comparem el FIFA18 amb el PES 2018. Un cap de setmana per no parar de jugar...

Anar al contingut