Tecnologia i videojocs, amb Albert García

 • "Reacondicionament": Donar més vida als mòbils i tecnologia
  Escolta àudio

  "Reacondicionament": Donar més vida als mòbils i tecnologia

  El projecte Back Market és una de les iniciatives que ens presenta l'Albert Garcia per comprar (o vendre) tecnologia i altres equipaments molt més barat que el preu de venda al públic. A més, en el camp dels videojocs ens acosta a les novetats d'"StarCraft II".

 • Analitzem l'Xbox One X, la consola més potent de la història
  Escolta àudio

  Analitzem l'Xbox One X, la consola més potent de la història

  L'Albert Garcia ja l'ha desempaquetat i provat. Tècnicament, és la consola amb més capacitat de la història, tot i que es presenta com una millora de l'Xbox One i, per tant, no arriba amb un nou catàleg de jocs. Els pros i els contres els té el nostre guru tecnològic.

 • La final mundial de "League of legends" espera més de 40 milions d'espectadors
  Escolta àudio

  La final mundial de "League of legends" espera més de 40 milions d'espectadors

  L'Albert Garcia ens dóna tots els detalls de la final del campionat mundial del videojoc competitiu amb més usuaris i, sobretot, amb més fans. Dissabte 4 de novembre a les vuit del matí (hora catalana) s'enfrontaran a l'estadi olímpic de Pequín els dos equips finalistes: SK Telecom T1 contra Samsung Galaxy, tots dos oriünds de Corea del Sud.

 • Apps per fer la compra
  Escolta àudio

  Apps per fer la compra

  L'Albert García ens porta aplicacions per fer la compra i evitar el malbaratament. Per exemple Abouit, que permet analitzar l'impacte en la salut, la societat i el medi ambient de més de 16.000 productes d'alimentació, cosmètica o cura personal. Una altra és Smarter Fridge Cam, una càmera sense fils que poses dins de la nevera i ens informa sobre els aliments que estan a punt d'acabar-se o si ens quedem sense algun ingredient. Ja no hi ha excusa per tenir la nevera buida.

 • "Super Mario Odyssey" trenca amb el cànon de la saga
  Escolta àudio

  "Super Mario Odyssey" trenca amb el cànon de la saga

  Menys monedes i bolets i nous artefactes, com una gorra que et permet canviar de forma. L'acció de la nova aventura de Mario, que ha d'evitar que Bowser es casi definitivament amb Peach, transcorre en escenaris reals. Aquesta setmana es posen a la venda tres pesos pesants, el nou Mario, el nou Assassin's Creed i el nou Wolfenstein. L'Albert García ha jugat a tots.

 • Experts Box: Jocs de plataformes
  Escolta àudio

  Experts Box: Jocs de plataformes

  Quina relació té la Divina Comèdia de Dante amb els videojocs de Super Mario? El cinema ha influenciat els jocs de plataformes o més aviat ha estat a l'inrevés? Aquesta caixa que ens envia en Guillem Latorre torna a contenir una joguina sexual? La resposta a l'última d'aquestes preguntes és "sí".

 • Ja hem jugat al joc d'"Stranger things"
  Escolta àudio

  Ja hem jugat al joc d'"Stranger things"

  L'Albert Garcia ens analitza aquesta novetat gratuïta, ja disponible per a smartphones. A més, ens destaca el joc de terror "The Evil Within 2" i una aposta indie amb un disseny incomparable, el joc de plataformes "Cuphead ".

 • Preparats per un cap de setmana de videojocs? Barcelona Games World i RetroBarcelona
  Escolta àudio

  Preparats per un cap de setmana de videojocs? Barcelona Games World i RetroBarcelona

  Comença a la Fira de Montjuïc la segona edició de Barcelona Games World, amb 130 novetats que porten les grans companyies de videojocs. Ens hi porta l'Albert Garcia, que ens parla de convidats de renom internacional, com ara Toru Iwatani, creador de Pac-Man. I comparem el FIFA18 amb el PES 2018. Un cap de setmana per no parar de jugar...

 • La Super Nintendo Mini porta un joc nou dissenyat el 1992
  Escolta àudio

  La Super Nintendo Mini porta un joc nou dissenyat el 1992

  El dia abans que surti a la venda, l'Albert Garcia analitza la Super Nintendo Mini. La consola que ens permet recuperar videojocs de 16 bits incorpora, a banda de 20 jocs clàssics, un títol que no es va arribar a publicar mai. Fins ara!

 • El joc "Unknown Player Battlegrounds" és el hype del moment
  Escolta àudio

  El joc "Unknown Player Battlegrounds" és el hype del moment

  El "shootter" col·laboratiu que s'ha convertit en el joc més venut des de començament del 2017 és també el videojoc més viral. Més rècords, "Unknown Player Battlegrounds" ha aconseguit la xifra de tenir un milió de persones jugant-hi a la vegada. L'Albert Garcia ens analitza aquest fenomen que -alerta- és col·laboratiu però al final només pot quedar un jugador. Podem confiar en els membres del nostre equip?

 • Com esprémer fins a l'última gota del wifi
  Escolta àudio

  Com esprémer fins a l'última gota del wifi

  L'expert en tecnologia Albert Garcia ens explica tots els trucs per treure el màxim rendiment del nostre wifi. Per exemple, que cal situar l'aparell emissor com més amunt millor i que és important evitar obstacles i interferències.

 • El nou iPhone es queda amb la teva cara
  Escolta àudio

  El nou iPhone es queda amb la teva cara

  El reconeixement facial és una de les novetats principals del model més avançat del telèfon d'Apple. L'Albert Garcia ha posat l'ull en la presentació de fa unes hores dels nous dispositius de l'empresa creada per Steve Jobs: els models 8, 8 Plus i X dels telèfons i les noves versions de gadgets com l'Apple TV i l'Apple Watch.

 • Coneixem el sensei Yoshio Sakamoto, creador de "Metroid"
  Escolta àudio

  Coneixem el sensei Yoshio Sakamoto, creador de "Metroid"

  L'Albert Garcia ha tingut el plaer de conversar uns minuts amb Yoshio Sakamoto, un veterà de Nintendo (hi treballa des de fa quatre dècades) que ens parla sobre l'origen de la seva creació més coneguda, la franquícia "Metroid". Tot plegat, el dia abans que es publiqui la nova referència, "Metroid: Samus Return", que l'Albert ja ha pogut provar i analitzar.

 • Aplicacions per organitzar-nos millor el temps
  Escolta àudio

  Aplicacions per organitzar-nos millor el temps

  Todoist, Wunderlist o Trello, per fer treballs en equip, són algunes de les apps que ens recomana avui l'Albert Garcia, el nostre expert en tecnologia.

 • Mario es fusiona amb els Rabbits
  Escolta àudio

  Mario es fusiona amb els Rabbits

  Un nou joc de Mario que no és ni de plataformes, ni de conducció, ni de cantar. Nintendo i Ubisoft han fusionat els personatges de l'univers Mario i l'univers Rabbits per crear aquest joc d'estratègia per a la Nintendo Switch. Una anàlisi d'Albert Garcia.