TOTS ELS ÀUDIOS

 • Els experts, de 7 a 8 h - 19/11/2019
  Escolta àudio

  Els experts, de 7 a 8 h - 19/11/2019

  Delaporte, de "Fama" a "Els experts". Delaporte és un duet d'electrònica de Madrid que es va fer famós pel seu pas pel programa "Fama, a bailar". Tenen nou disc i un concert a la vista, i ens visiten per parlar-nos-en. "Esports de franc": Franc Lluís continua enganxat als esports i a la música. Avui és el torn de la boxa, un esport que ha generat infinitat de cançons. Sonarà James Brown, això us ho assegurem.

 • "Ardara", un viatge musical a Irlanda sobre la impossibilitat dels records
  Escolta àudio

  "Ardara", un viatge musical a Irlanda sobre la impossibilitat dels records

  Ardara és un poble d'Irlanda que ben bé podria ser un poble imaginari, de somni o d'un record dubtós havent vist la pel·lícula que porta el mateix nom. "Ardara" és, a més, la primera pel·lícula de Bruna Cusí, rodada abans que esclatés amb els seus papers a pel·lícules com "Incerta glòria" o "Estiu 1993". Parlem amb ella i el codirector de la cinta Xavier Puig. Estrena el divendres 22.

 • Els experts, de 9 a 10 h - 18/11/2019
  Escolta àudio

  Els experts, de 9 a 10 h - 18/11/2019

  "Ardara". Han estat molts anys de creació i, finalment, arriba la pel·lícula "Ardara". Ens en parlen el director, Xavi Puig, i una de les actrius, la gran Bruna Cusí. "Opinió de merda": Nova entrega de Guillem Latorre, on recull els millors/pitjors comentaris a les xarxes socials sobre temes d'actualitat. Avui rep fortament Tsunami Democràtic. Tota la setmana: L'il·lustrador Oriol Malet, entre llibre i llibre, troba cinc minuts per exercir de selector expert de la setmana.

 • "Vaig al Tsunami" és el nou "vaig al cau"
  Escolta àudio

  "Vaig al Tsunami" és el nou "vaig al cau"

  Si esteu convençuts que sabeu què és el Tsunami Democràtic és que encara no heu sentit el Guillem Latorre.

 • Els aliments més sorprenents, saludables i també clàssics, al Fòrum Gastronòmic
  Escolta àudio

  Els aliments més sorprenents, saludables i també clàssics, al Fòrum Gastronòmic

  Amb el periodista gastronòmic Josep Sucarrats ens acostem al Fòrum Gastronòmic, a la Fira del Barcelona. Amb ell parlem, entre d'altres coses, del concurs per triar el plat internacional preferit dels catalans. Será el cebiche, els tacos o potser el falafel? Ens ho explica la Laura Conde.

 • Els experts, de 8 a 9 h - 18/11/2019
  Escolta àudio

  Els experts, de 8 a 9 h - 18/11/2019

  "Ardara". Han estat molts anys de creació i, finalment, arriba la pel·lícula "Ardara". Ens en parla el seu director, Xavi Puig, i una de les seves actrius, la gran Bruna Cusí. "Opinió de merda": Nova entrega de Guillem Latorre, on recull els millors/pitjors comentaris a xarxes socials sobre temes d'actualitat. Avui rep fortament Tsunami Democràtic. "Tota la setmana": L'il·lustrador Oriol Malet, entre llibre i llibre, troba cinc minuts per exercir de selector expert de la setmana.

 • Els experts, de 7 a 8 h - 18/11/2019
  Escolta àudio

  Els experts, de 7 a 8 h - 18/11/2019

  "Ardara". Han estat molts anys de creació i, finalment, arriba la pel·lícula "Ardara". Ens en parla el director, Xavi Puig, i una de les seves actrius, la gran Bruna Cusí. "Opinió de merda": Nova entrega de Guillem Latorre, on recull els millors/pitjors comentaris a xarxes socials sobre temes d'actualitat. Avui rep fortament Tsunami Democràtic. "Tota la setmana": L'il·lustrador Oriol Malet, entre llibre i llibre, troba cinc minuts per exercir de selector expert de la setmana.

 • Scorsese torna al cinema de mafiosos amb "El Irlandés"
  Escolta àudio

  Scorsese torna al cinema de mafiosos amb "El Irlandés"

  "The Irishman" és la història, narrada en més de 3 hores, d'un irlandès retirat dels negocis (Robert De Niro) que recorda les seves relacions amb la màfia italiana i amb el cap sindicalista Jimmy Hoffa (Al Pacino). La Violeta Kovacsics ens porta també les pel·lícules "Liberté" d'Albert Serra i "Madre" de Rodrigo Sorogoyen.

 • Els experts, de 9 a 10 h - 15/11/2019
  Escolta àudio

  Els experts, de 9 a 10 h - 15/11/2019

  La nova dels directors de "Ciutat morta". "Idrissa. Crònica d'una mort qualsevol" és la nova pel·lícula dels directors de l'aclamada "Ciutat morta". Es tracta d'una altra investigació periodística que, en aquesta ocasió, ressegueix les circumstàncies de la mort d'Idrissa Diallo l'any 2012. Cinema: Violeta Kovacsics analitza algunes de les estrenes d'avui, entre elles "El irlandès", la nova de Martin Scorsese.

 • Els experts, de 8 a 9 h - 15/11/2019
  Escolta àudio

  Els experts, de 8 a 9 h - 15/11/2019

  La nova dels directors de "Ciutat morta". "Idrissa. Crònica d'una mort qualsevol" és la nova pel·lícula dels directors de l'aclamada "Ciutat morta". Es tracta d'una altra investigació periodística que, en aquesta ocasió, ressegueix les circumstàncies de la mort d'Idrissa Diallo l'any 2012. Cinema: Violeta Kovacsics analitza algunes de les estrenes d'avui, entre elles "El irlandés", la nova de Martin Scorsese.

 • Els experts, de 7 a 8 h - 15/11/2019
  Escolta àudio

  Els experts, de 7 a 8 h - 15/11/2019

  La nova dels directors de "Ciutat morta". "Idrissa. Crònica d'una mort qualsevol" és la nova pel·lícula dels directors de l'aclamada "Ciutat morta". Es tracta d'una altra investigació periodística que, en aquesta ocasió, ressegueix les circumstàncies de la mort d'Idrissa Diallo l'any 2012. Cinema: Violeta Kovacsics analitza algunes de les estrenes d'avui, entre les quals "El irlandès", la nova de Martin Scorsese.

 • Torna el power-pop de proximitat de Mareta Bufona
  Escolta àudio

  Torna el power-pop de proximitat de Mareta Bufona

  Marc Bala i Llorenç Orriols són les veus de la banda de Vilanova i la Geltrú. Publiquen "L'amic mecànic", un segon disc que estrenem en exclusiva, amb ells a l'estudi i amb bandes com Guided by Voices, Superchunk o Teenage Fanclub ben presents a les seves noves cançons.

 • Entendre la mort a "Rita" i "Les coses excepcionals"
  Escolta àudio

  Entendre la mort a "Rita" i "Les coses excepcionals"

  Dues obres en cartellera ens parlen de la mort. La Núria Deulofeu ha vist "Les coses excepcionals", un muntatge de Sixto Paz i el Terrat al Teatre Capitol, i "Rita", de Marta Buchaca, a la sala Beckett.

 • D'Atari fins avui: Història dels videojocs d'"Star Wars"
  Escolta àudio

  D'Atari fins avui: Història dels videojocs d'"Star Wars"

  Divendres, 15 de novembre, es publica el nou videojoc de Star Wars, Jedi Fallen Order, i el divendres 20 de desembre s'estrena la nova pel·lícula, "L'ascens de Skywalker". L'Albert Garcia ens explica que amb el nou joc pretenen esquivar les últimes decepcions i aprofita per explicar-nos com una mateixa franquícia cinematogràfica ha provocat més de 150 jocs per a tota mena de plataformes.

 • Els experts, de 9 a 10 h - 14/11/2019
  Escolta àudio

  Els experts, de 9 a 10 h - 14/11/2019

  Mareta Bufona treuen disc: estrena. Els vilanovins Mareta Bufona publiquen demà el disc "L'amic mecànic", una nova col·lecció de cançons de power-pop que ens enamora, sobretot per la presència del millor imitador d'Albert Puig que tenim al país, Marc Bala. Estrena exclusiva!!! Teatre: Núria Deulofeu, ànima teatral del programa, ens parla d'un parell de peces imperdibles. La primera, "Rita", la teniu a la Sala Beckett de Barcelona. La segona és la reposició de "Les coses excepcionals", de Pau Roca. La Núria en parla amb els equips de tots dos muntatges.