TOTS ELS ÀUDIOS

 • Els experts, de 7 a 8 h - 29/11/2019
  Escolta àudio

  Els experts, de 7 a 8 h - 29/11/2019

  Cinema i més. Cinema: Violeta Kovacsics analitza algunes de les estrenes d'avui, entre les quals "El tiempo contigo", la nova del japonès Makoto Shinkai, director de "Your name".

 • Pere Arquillué: "Johnny Byron 'el Gall' és un gran cabró de bon cor, tots els actors el voldran fer"
  Escolta àudio

  Pere Arquillué: "Johnny Byron 'el Gall' és un gran cabró de bon cor, tots els actors el voldran fer"

  Núria Deulofeu ens porta a fer visita d'obra al Romea per veure "Jerusalem", de Jez Butterworth, dirigida per Julio Manrique, on Pere Arquillué broda el paper de Johnny Byron "el Gall".

 • Belén Funes: "No he retratat gent desfavorida a "La hija de un ladrón", sinó gent lluitadora"
  Escolta àudio

  Belén Funes: "No he retratat gent desfavorida a "La hija de un ladrón", sinó gent lluitadora"

  Belén Funes, cineasta, i Greta Fernández, actriu, són les responsables d'una de les revelacions de la temporada cinematogràfica, "La hija de un ladrón". Fernández s'ha endut la Concha de Plata a la millor actriu per la seva interpretació d'aquesta jove de Ciutat Meridiana, mare soltera, amb l'estigma de tenir un pare delinqüent i que lluita per sobreviure. Estrena el 29 de novembre.

 • Els experts, de 9 a 10 h - 28/11/2019
  Escolta àudio

  Els experts, de 9 a 10 h - 28/11/2019

  Greta Fernández, actriu revelació de la temporada. La directora Belén Funes i l'actriu Greta Fernández ens presenten "Hija de un ladrón", la pel·lícula revelació de la temporada, que protagonitzen Eduard i Greta Fernández, pare i filla en la ficció i en la vida real. Una cinta que es presenta com una història de família desestructurada que lluita per tirar endavant. Teatre: "Jerusalem" és un nou muntatge teatral, dels més celebrats des del començament de la temporada. Núria Deulofeu ja l'ha vist i en parla amb el director, Julio Manrique.

 • El videojoc Death Stranding com a millor esdeveniment cultural del 2019
  Escolta àudio

  El videojoc Death Stranding com a millor esdeveniment cultural del 2019

  Així de contundent s'ha mostrat el nostre especialista Albert Garcia, que ens analitza aquest videojoc distòpic centrat a repartir paquets entre les últimes comunitats humanes d'un món devastat al qual han posat veus i rostres personatges com Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Guillermo del Toro o Nicolas Winding Refn. El seu creador, Hideo Kojima (de qui avui vestim caretes), se'l considera dels millors del món i també un "troll" de la indústria i la premsa. L'Albert Garcia ens explica les seves intervencions més sonades.

 • Els experts, de 8 a 9 h - 28/11/2019
  Escolta àudio

  Els experts, de 8 a 9 h - 28/11/2019

  Greta Fernández, actriu revelació de la temporada. La directora Belén Funes i l'actriu Greta Fernández ens presenten "Hija de un ladrón", la pel·lícula revelació de la temporada que protagonitzen Eduard i Greta Fernández, pare i filla en la ficció i en la vida real. Una cinta que es presenta com una història de família desestructurada que lluita per tirar endavant. Teatre: "Jerusalem" és un nou muntatge teatral, dels més celebrats del que portem de temporada. La Núria Deulofeu ja l'ha vist i en parla amb el seu director, Julio Manrique.

 • Els experts, de 7 a 8 h - 28/11/2019
  Escolta àudio

  Els experts, de 7 a 8 h - 28/11/2019

  Greta Fernández, actriu revelació de la temporada. La directora Belén Funes i l'actriu Greta Fernández ens presenten "Hija de un ladrón", la pel·lícula revelació de la temporada que protagonitzen Eduard i Greta Fernández, pare i filla en la ficció i en la vida real. Una cinta que es presenta com una història de família desestructurada que lluita per tirar endavant. Teatre: "Jerusalem" és un nou muntatge teatral, dels més celebrats d'aquesta temporada. La Núria Deulofeu ja l'ha vist i en parla amb el seu director, Julio Manrique.

 • Afrobeat: de Fela Kuti al futur
  Escolta àudio

  Afrobeat: de Fela Kuti al futur

  Coincidint amb l'estrena de la pel·lícula "My friend Fela", Lalo López fa un repàs cronològic de la història d'un gènere festiu i polític a la vegada. Aprendrem, ja de passada, el significat de conceptes com "polirítmia".

 • Mireia Vives i Borja Penalba, o com engrandir la cançó d'autor
  Escolta àudio

  Mireia Vives i Borja Penalba, o com engrandir la cançó d'autor

  A "Cançons de fer camí", el nou disc de Mireia Vives i Borja Penalba, hi trobem cançó d'autor, però també folk, rock, rumba i, sobretot, molta poesia. Dinou cançons sensibles i compromeses on els valencians han fet, com sempre, el que han volgut.

 • Top musical: Perfils de cantants de Karaoke
  Escolta àudio

  Top musical: Perfils de cantants de Karaoke

  Diríeu que el karaoke treu el millor de nosaltres? Per si la resposta és afirmativa, Pau Barbarà ens porta un "Top musical" karaoke de Bustamante, Raphael, Mecano o Sergio Dalma, entre d'altres. El karaoke torna, esteu preparats?

 • Els experts, de 9 a 10 h - 27/11/2019
  Escolta àudio

  Els experts, de 9 a 10 h - 27/11/2019

  Les cançons de Mireia Vives i Borja Penalba. Mireia Vives i Borja Penalba ens visiten per presentar-nos el generós "Cançons de fer camí", un nou cançoner construït a partir de versions, cançons de collita pròpia i musicacions de poemes. Report: Pau Barbarà diu que el karaoke torna a estar de moda entre "millennials" i zetes. Ens ho demostra amb una "playlist" de les cançons que més es canten els últims temps.

 • Els experts, de 8 a 9 h - 27/11/2019
  Escolta àudio

  Els experts, de 8 a 9 h - 27/11/2019

  Les cançons de Mireia Vives i Borja Penalba. Mireia Vives i Borja Penalba ens visiten per presentar-nos el generós "Cançons de fer camí", un nou cançoner construït a partir de versions, cançons de collita pròpia i musicacions de poemes. Report: Pau Barbarà diu que el karaoke torna a estar de moda entre "millennials" i zetes. Ens ho demostra amb una "playlist" de les cançons que més es canten els últims temps.

 • Els experts, de 7 a 8 h - 27/11/2019
  Escolta àudio

  Els experts, de 7 a 8 h - 27/11/2019

  Les cançons de Mireia Vives i Borja Penalba. Mireia Vives i Borja Penalba ens visiten per presentar-nos el generós "Cançons de fer camí", un nou cançoner construït a partir de versions, cançons de collita pròpia i musicacions de poemes. Report: Pau Barbarà diu que el karaoke torna a estar de moda entre millennials i zetes. Ens ho demostra amb una playlist de les cançons que més es canten els últims temps.

 • Posem música al Mundial d'handbol femení del Japó
  Escolta àudio

  Posem música al Mundial d'handbol femení del Japó

  En Franc Lluís ha escollit una tracklist relacionada amb aquest esport que ha donat per ritmes molt ballables. Sentim Professor Longhair, Arash Labaf, Chloe, Aun Gold i De Höhner.

 • Nopca, l'eròtic, i Kafka, el gracioset
  Escolta àudio

  Nopca, l'eròtic, i Kafka, el gracioset

  Els llibres del Lluís Ruiz d'aquesta setmana: "La teva ombra" de Jordi Nopca a Proa, "Traça un perímetre" de Cesc Martínez a Anagrama i "Petites faules" de Kafka a Comanegra.