TOTS ELS ÀUDIOS

 • Els experts, de 9 a 10 h - 03/12/2019
  Escolta àudio

  Els experts, de 9 a 10 h - 03/12/2019

  El trastorn de l'espectre autista, de la normalització a l'admiració. Sèries i cultura pop: Què tenen en comú Sheldon Cooper de "The Big Bang Theory" i Abed Nadir de "Community" o Raymond Babbitt de "Rain Man"? Tots tres tenen trastorns de l'espectre autista. Parlem de més sèries com "Atypical" i "The Good Doctor" amb els testimonis del psicòleg Xec Joanico i del president i fundador d'Univers Àgatha Autisme, Gabriel Maria Pérez. Llibres: Lucía Berlin torna a ser protagonista. Després de descobrir aquesta autora de relats nord-americana gràcies a les traduccions al català de l'Altra Editorial, ara se'n publica un nou volum, "Benvinguda a casa". Les crítiques de les novetats literàries les signa Lluís Ruiz.

 • Els experts, de 8 a 9 h - 03/12/2019
  Escolta àudio

  Els experts, de 8 a 9 h - 03/12/2019

  El trastorn de l'espectre autista, de la normalització a l'admiració. Sèries i cultura pop: Què tenen en comú Sheldon Cooper de "The big bang theory" i Abed Nadir de "Community" o Raymond Babbitt de "Rain man"? Tots tres tenen trastorns de l'espectre autista. Parlem de més sèries com "Atypical" i "The good doctor" amb els testimonis del psicòleg Xec Joanico i del president i fundador d'Univers Àgatha Autisme, Gabriel Maria Pérez. Llibres: Lucia Berlin torna a ser protagonista. Després de descobrir aquesta autora de relats nord-americana gràcies a les traduccions al català de l'Altra Editorial, ara es publica un nou volum, "Benvinguda a casa". Les crítiques de les novetats literàries les signa Lluís Ruiz.

 • Els experts, de 7 a 8 h - 03/12/2019
  Escolta àudio

  Els experts, de 7 a 8 h - 03/12/2019

  El trastorn de l'espectre autista, de la normalització a l'admiració. Sèries i cultura pop: Què tenen en comú Sheldon Cooper de "The Big Bang Theory" i Abed Nadir de "Community" o Raymond Babbitt de "Rain Man"? Tots tres tenen trastorns de l'espectre autista. Parlem de més sèries com "Atypical" i "The Good Doctor" amb els testimonis del psicòleg Xec Joanico i del president i fundador d'Univers Àgatha Autisme, Gabriel Maria Pérez. Llibres: Lucía Berlin torna a ser protagonista. Després de descobrir aquesta autora de relats nord-americana gràcies a les traduccions al català de l'Altra Editorial, ara es publica un nou volum, "Benvinguda a casa". Les crítiques de les novetats literàries les signa Lluís Ruiz.

 • Queralt Lahoz: Quan totes les músiques flueixen en una sola persona
  Escolta àudio

  Queralt Lahoz: Quan totes les músiques flueixen en una sola persona

  Posa-hi rap, flamenc i son cubà i et surt Queralt Lahoz, una jove cantant de Santa Coloma de Gramenet que acaba de publicar el seu primer EP. L'ha titulat "1917", l'any en què va néixer la seva àvia, una granadina que va fer arrels a Catalunya. Tota aquella herència -i molt més- es condensa en la primera referència de la nostra convidada.

 • Tast per als bojos dels cereals: més de cent varietats amb llets de colors
  Escolta àudio

  Tast per als bojos dels cereals: més de cent varietats amb llets de colors

  Esmorzem amb Laura Conde, que ens porta una mostra del Barcelona Cereals Hunter, on es pot triar entre més de cent varietats de cereals, dels clàssics a les edicions limitades d'importació. Ho podem regar amb vint-i-una llets diferents i completar-ho amb dotze toppings i quatre xarops. El consell: aquesta mena de cereals són productes de consum ocasional, no l'esmorzar de cada dia.

 • Com era l'humor digital abans de les xarxes socials? I la vida, com era?
  Escolta àudio

  Com era l'humor digital abans de les xarxes socials? I la vida, com era?

  Guillem Latorre ens proposa un viatge en el temps per descobrir com eren els mems d'abans de l'existència de les xarxes socials.

 • Els experts, de 9 a 10 h - 02/12/2019
  Escolta àudio

  Els experts, de 9 a 10 h - 02/12/2019

  Queralt Lahoz. Música: Ens visita Queralt Lahoz, nova veu nascuda a Santa Coloma de Gramenet que parteix del flamenc per acabar rapejant la seva condició de dona de classe obrera i d'extraradi. Ens presenta el seu primer EP, "1917". Tecnologia: Com eren els mems abans de les xarxes socials? És més, com eren les persones abans de les xarxes socials? Una investigació antropològica en forma de caixa plena d'objectes a càrrec de Guillem Latorre. Tota la setmana: L'Orchestra Fireluche acaba de presentar en societat "Ataràxia", nou disc construït amb Pau Riba. El grup de la Cellera de Ter exerceix de selector experta tota aquesta setmana.

 • Els experts, de 8 a 9 h - 02/12/2019
  Escolta àudio

  Els experts, de 8 a 9 h - 02/12/2019

  Queralt Lahoz. Música: Ens visita Queralt Lahoz, nova veu nascuda a Santa Coloma de Gramenet que parteix del flamenc per acabar rapejant la seva condició de dona de classe obrera i d'extraradi. Ens presenta el seu primer EP, "1917". Tecnologia: Com eren els mems abans de les xarxes socials? És més, com eren les persones abans de les xarxes socials? Una investigació antropològica en forma de caixa plena d'objectes a càrrec de Guillem Latorre. Tota la setmana: L'Orchestra Fireluche acaba de presentar en societat "Ataràxia", nou disc construït amb Pau Riba. El grup de Cellera de Ter exerceix de selector experta tota aquesta setmana.

 • Els experts, de 7 a 8 h - 02/12/2019
  Escolta àudio

  Els experts, de 7 a 8 h - 02/12/2019

  Queralt Lahoz. Música: Ens visita Queralt Lahoz, nova veu nascuda a Santa Coloma de Gramenet, que parteix del flamenc per acabar rapejant la seva condició de dona de classe obrera i d'extraradi. Ens presenta el seu primer EP, "1917". Tecnologia: Com eren els mems abans de les xarxes socials? És més, com eren les persones abans de les xarxes socials? Una investigació antropològica en forma de caixa plena d'objectes a càrrec de Guillem Latorre. Tota la setmana: L'Orchestra Fireluche acaba de presentar en societat "Ataràxia", nou disc construït amb Pau Riba. El grup de Cellera de Ter exerceix de selector experta tota aquesta setmana.

 • La nova precarietat arriba avui al cinema amb "Gloria mundi" i "La hija de un ladrón"
  Escolta àudio

  La nova precarietat arriba avui al cinema amb "Gloria mundi" i "La hija de un ladrón"

  Tres estrenes del cap de setmana amb la Violeta Kovacsics: "Puñales por la espalda" de Rian Johnson, "La hija de un ladrón", primera pel·lícula de Belén Funes, i "Gloria Mundi", dirigida per Robert Guédiguian.

 • Els experts, de 9 a 10 h - 29/11/2019
  Escolta àudio

  Els experts, de 9 a 10 h - 29/11/2019

  Cinema i més. Cinema: Violeta Kovacsics analitza algunes de les estrenes d'avui, entre les quals "El tiempo contigo", la nova del japonès Makoto Shinkai, director de "Your name".

 • Els experts, de 8 a 9 h - 29/11/2019
  Escolta àudio

  Els experts, de 8 a 9 h - 29/11/2019

  Cinema i més. Cinema: Violeta Kovacsics analitza algunes de les estrenes d'avui, entre les quals "El tiempo contigo", la nova del japonès Makoto Shinkai, director de "Your name".

 • Els experts, de 7 a 8 h - 29/11/2019
  Escolta àudio

  Els experts, de 7 a 8 h - 29/11/2019

  Cinema i més. Cinema: Violeta Kovacsics analitza algunes de les estrenes d'avui, entre les quals "El tiempo contigo", la nova del japonès Makoto Shinkai, director de "Your name".

 • Pere Arquillué: "Johnny Byron 'el Gall' és un gran cabró de bon cor, tots els actors el voldran fer"
  Escolta àudio

  Pere Arquillué: "Johnny Byron 'el Gall' és un gran cabró de bon cor, tots els actors el voldran fer"

  Núria Deulofeu ens porta a fer visita d'obra al Romea per veure "Jerusalem", de Jez Butterworth, dirigida per Julio Manrique, on Pere Arquillué broda el paper de Johnny Byron "el Gall".

 • Belén Funes: "No he retratat gent desfavorida a "La hija de un ladrón", sinó gent lluitadora"
  Escolta àudio

  Belén Funes: "No he retratat gent desfavorida a "La hija de un ladrón", sinó gent lluitadora"

  Belén Funes, cineasta, i Greta Fernández, actriu, són les responsables d'una de les revelacions de la temporada cinematogràfica, "La hija de un ladrón". Fernández s'ha endut la Concha de Plata a la millor actriu per la seva interpretació d'aquesta jove de Ciutat Meridiana, mare soltera, amb l'estigma de tenir un pare delinqüent i que lluita per sobreviure. Estrena el 29 de novembre.