Anar a la navegació principalAnar al contingut
Els experts

Els experts, de 9 a 10 h - 13/01/2020

Durada: 1 h
13/01/2020
Guillem Ramisa + setmana especial.
Aquesta setmana, els col·laboradors del programa entren en una juguesca: intercanviar espais. Durant aquests cinc dies, ningú no parlarà de la seva especialitat.
Música: El músic i poeta de Roda de Ter Guillem Ramisa acaba de publicar "Ens enfilarem enlaire", un disc que uneix música i poesia en deu cançons que van del pop-rock al reggae, la balada i el pop-folk. L'entrevistem.
Teatre: Dani Ausente, el nostre especialista en còmics, surt de la seva zona de confort i agafa el paper de Núria Deulofeu, el d'expert en arts escèniques. El tema que ha triat és el teatre de gran guinyol, un gènere teatral ultraviolent que, històricament, ha deixat alguna bona esquitxada de sang a l'espectador.
Videojocs: Laura Conde, la nostra dona de cuina, convida Gisela Vaquero, fundadora de "Mujeres en juegos", una associació que difon els drets, promou, visibilitza i incentiva, i dona veu a les dones que juguen a videojocs i en desenvolupen.
Tota la setmana: Els històrics rapers sabadellencs Falsa Alarma acaben de publicar "Oro y arena". Aquesta setmana la passaran com a selectors musicals del programa.

Àudios

Vídeos