Com ser un expert

 • Com ser un expert vivint un eclipsi
  Escolta àudio

  Com ser un expert vivint un eclipsi

  Avui hem estat testimonis d'un eclipsi solar que ha arribat a tapar fins al 70% del sol en el moment àlgid. Hi ha fenòmens de la natura molt bonics, com que floreixin les flors o que els ocells cantin. Tot té un sentit. Excepte els eclipsis, que són molt bonics però no serveixen de res, per això ens molen.

 • Com ser un expert a Matrix (IIIa part)
  Escolta àudio

  Com ser un expert a Matrix (IIIa part)

  Concloem la trilogia de Matrix. Què faran els escollits? Resultaran no ser-ho? I en Morfeu, perdrà els estreps? I la Cristrinity? Tindrà algun paper important en aquesta paròdia? O es conformarà en ser una mera espectadora? Escolteu aquí la 2a part: http://catradio.cat/icat/programes/Els-experts/1448/audios/Com-ser-un-expert-a-Matrix-IIa-part/872880 Escolteu aquí la 1a part: http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/els-experts/com-ser-un-expert-a-matrix-ia-part/audio/871956/

 • Com ser un expert a Matrix (IIa part)
  Escolta àudio

  Com ser un expert a Matrix (IIa part)

  Sou o no els escollits? Viviu al món real o a una simulació controlada per l'imperi de les màquines? Abans de les respostes, escolteu la primera part: http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/els-experts/com-ser-un-expert-a-matrix-ia-part/audio/871956/

 • Com ser un expert a Matrix (Ia part)
  Escolta àudio

  Com ser un expert a Matrix (Ia part)

  No us heu plantejat mai si tot el que ens envolta no és més que una simulació informàtica i, realment, vivim tots connectats a una moguda immensa controlada per les màquines? Seria molt fort, oi? Descobriu-ho en la primera part de la nostra nova trilogia. Entrem a Matrix! Ep, no... Volíem dir: Sortim de Matrix! Ara sí!

 • Com ser un expert a 'La metamorfosi' de Kafka
  Escolta àudio

  Com ser un expert a 'La metamorfosi' de Kafka

  Celebrem el centenari de la publicació del títol més conegut de l'escriptor de Praga. Per fer-ho, ens convertim en insectes sense deixar de visitar les tavernes txeques, plenes de cervesa artesana. Mmm... Boníssima! Voleu saber com? Cliqueu!

 • Com ser un expert disfressant-se
  Escolta àudio

  Com ser un expert disfressant-se

  Us proposem quatre tipus de disfresses i us expliquem el com lluir-les: - Disfressa pedant - Disfressa sexy - Disfressa artesana - Disfressa d'objecte És molt important seguir les instruccions al peu de la lletra

 • Com ser un expert en un gala de lliurament de premis
  Escolta àudio

  Com ser un expert en un gala de lliurament de premis

  Us han convidat a assistir a la gala dels premis Goya de diumenge? No? Als Oscar, doncs? Sigui com sigui avui us oferim una protocol·lària lliçó d'etiqueta per complir en tan magnes ocasions, gens plenes de tòpics remarcables.

 • Com ser un expert a Tinder (IIIa part i última)
  Escolta àudio

  Com ser un expert a Tinder (IIIa part i última)

  Per tal de triomfar a Tinder heu de mostrar les quatre fotos clàssiques: - Foto fent escalada - Foto fent paracaigudisme - Foto somrient al Machu Picchu - Foto trucant des d'una cabina telefònica a Londres, a poder ser vermella. Podeu sentir el primer i segon capítol del manual a: Segona part: http://catradio.cat/icat/programes/Els-experts/1448/audios/Com-ser-un-expert-a-Tinder-part-II/868231 Primer part: http://catradio.cat/icat/programes/Els-experts/1448/audios/Com-ser-un-expert-a-Tinder-part-I/867566

 • Com ser un expert a Tinder (part II)
  Escolta àudio

  Com ser un expert a Tinder (part II)

  Fa uns quants dies vam iniciar el nostre tutorial per ser més efectiu a l'app Tinder. Com que és un tema tan complex i delicat, hem decidit dedicar diversos dies al tema. Avui, la segona part.

 • Com ser un expert a Tinder (part I)
  Escolta àudio

  Com ser un expert a Tinder (part I)

  Què, estimats solters? Teniu Tinder? En Roger diu que no, però també es lamenta de no aconseguir fer 'match' amb altres persones. És tot culpa de les fotos de perfil, així que avui us (li) ensenyem la primera lliçó per ser un triomfador a aquesta simpatiquíssima xarxa social de cites.

 • Com ser un expert en una odissea espacial (IIIa part)
  Escolta àudio

  Com ser un expert en una odissea espacial (IIIa part)

  Arribem, per fi, a la fi de la nostra trilogia èpica per evolucionar i transcendir com a éssers humans. És el 'Com ser un expert definitiu'. Qualsevol semblança amb pel·lícules de culte de ciència-ficció NO és pura coincidència.

 • Com ser un expert en una odissea espacial (IIa part)
  Escolta àudio

  Com ser un expert en una odissea espacial (IIa part)

  Heu vist 'Interstellar'? Heu vist '2001: una odissea de l'espai'? No? Molt millor! Així entrareu directament a les grans preguntes existencialistes de la humanitat. Això sí, cal que primer escolteu la primera part aquí: http://catradio.cat/icat/programes/Els-experts/1448/audios/Com-ser-un-expert-en-una-odissea-espacial-Ia-part/865409

 • Com ser un expert en una odissea espacial (Ia part)
  Escolta àudio

  Com ser un expert en una odissea espacial (Ia part)

  Heu vist 'Interstellar'? Heu pensat en la transcendència de la humanitat en el temps i l'espai? Avui reflexionem sobre el tema amb aquesta lliçó per evolucionar com a ésser viu i arribar a ser un expert còsmic.

 • Com ser un expert el 2015 (IIa part)
  Escolta àudio

  Com ser un expert el 2015 (IIa part)

  Dilluns, que era 12, vam decidir fer allò de "el millor per aquest any", tipus 'notícies del futur', que és un gènere periodístic molt cultivat aquests dies. Avui us proposem la segona part del nostre magne consell per aprofitar el 2015.

 • Com ser un expert el 2015 (Ia part)
  Escolta àudio

  Com ser un expert el 2015 (Ia part)

  Encara viviu de les sobres de Nadal, eh? Encara esteu cansats de cap d'any perquè ja tenim una edat, oi? Ja us esteu lamentat que el 2015 serà igual de fatídic que el 2014, cert? Si heu respost sí a aquestes tres preguntes cal que escolteu el nostre manual per treure-li tot el suc a aquest any imparell.

Anar al contingut