Com ser un expert

 • Com ser un expert perdent objectes personals al Primavera Sound
  Escolta àudio

  Com ser un expert perdent objectes personals al Primavera Sound

  Claus, samarretes i smartphones són els tres elements més perduts al Primavera segons un estudi que hem fet sobre el terreny. En quart i cinquè llocs queden els papers i la dignitat. Escolta els nostres consells per no perdre objectes personals en cap festival d'aquest estiu! Aquesta setmana hem dedicat l'espai "Com ser un expert" al Primavera Sound: Com ser un expert navegant fins al fòrum: http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/els-experts/com-ser-un-expert-arribant-al-primavera-sound-per-mar/audio/882975/ Com ser un expert perdent els amics: http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/el-primavera-sound-2015-a-icat-cat/com-ser-un-expert-perdent-els-amics-al-primavera-sound/coleccio/2450/883292/

 • Com ser un expert perdent els amics al Primavera Sound
  Escolta àudio

  Com ser un expert perdent els amics al Primavera Sound

  En Roger Seró i l'Albert Miralles són especialistes en perdre's durant el primer concert de cada any. Gràcies a la seva experiència irrefutable, us presenten aquesta guia per retrobar les amistats i, potser, fer-ne de noves. Fotografia de Dani Cantó.

 • Com ser un expert arribant al Primavera Sound per mar
  Escolta àudio

  Com ser un expert arribant al Primavera Sound per mar

  Encetem una nova minisèrie dedicada al Primavera Sound que comença aquests dimecres. La primera lliçó: Com arribar-hi? Nosaltres apostem pel veler. Escolteu aquesta guia indie-naval.

 • Els Experts buiden la nevera d'una oient
  Escolta àudio

  Els Experts buiden la nevera d'una oient

  Un dels regals més sonats de la temporada ha estat regalar els mateixos presentadors. Escolta la visita de l'Albert i el Roger a casa la Cristina Daura, on han analitzat llibres, discos, còmics, decoració, cervesa i alvocats. La sorpresa, però, ha estat per ells. Al menjador de la Cristina s'han trobat en Xavi Daura del duet còmic "Venga Monjas".

 • Com ser un expert preparant el kit pel Primavera Sound '15
  Escolta àudio

  Com ser un expert preparant el kit pel Primavera Sound '15

  Tant l'Albert com en Roger es preparen bosses i maletes ells solets des que tenien ben bé vint-i-quatre anys. Necessiteu una guia pel kit de supervivència del Primavera Sound? Escolteu la lliçó experta per arribar al fòrum ben equipats. Recordeu que per guanyar dos abonaments VIP pel Primavera Sound 2015 podeu participar al nostre concurs: http://www.ccma.cat/cultura/quin-sera-el-teu-kit-de-supervivencia-del-primavera-sound/participacions/278/ Volem saber com serà el vostre kit!

 • Com ser un expert fent d'extra (IIIa part)
  Escolta àudio

  Com ser un expert fent d'extra (IIIa part)

  La nostra mini-sèrie homenatge als extres del cinema arriba a un altre gran gènere èpic: Les històries de judicis i advocats! El vostre somni de sempre és ser el membre del jurat adormit? O el que seu a l'última fila de seients del públic? Qui és l'agosarat de ser el funcionari que porta les ampolletes d'aigua?

 • Com ser un expert fent d'extra (IIa part)
  Escolta àudio

  Com ser un expert fent d'extra (IIa part)

  Continuem amb la nostra mini sèrie homenatge als extres del cinema i la televisió. En l'anterior lliçó us vam ensenyar a passar el càsting i a fer d'extra en una batalla més que èpica. Avui, un altre gènere televisiu, les sèries que tenen com a escenari un dels llocs més terrorífics dels darrers cinc o sis anys, els hospitals públics.

 • Com ser un expert fent d'extra (Ia part)
  Escolta àudio

  Com ser un expert fent d'extra (Ia part)

  Oi que sempre us ha fet il·lusió fer d'extra d'alguna sèrie que us agradi, o d'una gran super-producció del cinema? Avui us donem les claus per superar el procés de càsting i triomfar com a extra d'una sèrie èpica. El següent capítol: Sèries d'hospitals! Estigueu atents!

 • Com ser un expert en una preqüela
  Escolta àudio

  Com ser un expert en una preqüela

  Us ha passat mai allò de conèixer algú amb qui ja havíeu coincidit en el passat però no el relacionàveu? Per explicar-ho ens posem auto referencials (com sempre, de fet) i us regalem la nostra història. Descobriu com es van conèixer en Roger i l'Albert.

 • Banksy a Els Experts
  Escolta àudio

  Banksy a Els Experts

  Sortir al carrer a dibuixar per fer-nos els bohemis ho tenim més que après. Però... Com fer-se passar per l'artista desconegut més conegut de l'actualitat?

 • Com ser un expert pintant al carrer
  Escolta àudio

  Com ser un expert pintant al carrer

  Aprofitem l'arribada del bon temps per sortir a fer el bohemi! Us ensenyem a dibuixar en tres paratges a l'aire lliure: - Dibuixar al parc - Dibuixar al port - Dibuixar a la paret

 • Com ser un expert llegint
  Escolta àudio

  Com ser un expert llegint

  Per Sant Jordi us ensenyem a llegir. Però a la manera experta: Gaudint de la lectura en les seves 4 modalitats: - Llegir abans d'anar a dormir - Llegir just despertar-se pel matí - Llegir per lligar en un museu - Llegir en una biblioteca

 • Com ser un expert per Setmana Santa
  Escolta àudio

  Com ser un expert per Setmana Santa

  A punt per a la litúrgia, el dogma, el ritual i els panegírics? Si ho teniu tot, només us fa falta sentir la nostra guia de setmana santa per gaudir d'aquests dies sacres. Des de la dansa de la mort fins a la mona com si no hi hagués demà.

 • Com ser un expert corrent una marató (Km 22-42)
  Escolta àudio

  Com ser un expert corrent una marató (Km 22-42)

  Primer vam entrenar-nos (mentalment, es clar). Podeu sentir la nostra preparació en aquest enllaç: http://catradio.cat/icat/programes/Els-experts/1448/audios/Com-ser-un-expert-corrent-una-marato-Km-1-21/875587 I ara, toca córrer com si no hi hagués demà els 42 quilòmetres i 195 metres de la Marató. Alerta oients runners! Som els vostres nous coachers esportius!

 • Com ser un expert corrent una marató (Km 1-21)
  Escolta àudio

  Com ser un expert corrent una marató (Km 1-21)

  Superar-se a un mateix és trampa. Nosaltres preferim superar els plusmarquistes, que per això es diuen així! Voleu saber com córrer una marató com els millors? Escolteu la nostra guia de fitness-runner. Podeu escoltar la segona part aquí: http://catradio.cat/icat/programes/Els-experts/1448/audios/Com-ser-un-expert-corrent-una-marato-Km-1-21/875587

Anar al contingut