TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 4 resultats.

 • Concert de l'Orquestra Simfònica de la Ciutat de Birmingham
  Escolta àudio

  Concert de l'Orquestra Simfònica de la Ciutat de Birmingham

  TEMPORADA DE L'ORQUESTRA SIMFÒNICA DE LA CIUTAT DE BIRMINGHAM, 2018-2019 Esa-Pekka Salonen: "Dona nobis pacem", per a cor a cappella. Einojuhani Rautavaara: "Cantus Arcticus", concert per a ocells i orquestra, op. 61. Jean Sibelius: ''Rakastava'' per a orquestra de corda, timbals i triangle, op. 14, ''En saga'', poema simfònic, op. 9. Edvard Grieg: "Peer Gynt", música incidental, op. 23. Klara Ek, soprano. Cor de l'Orquestra Simfònica de la Ciutat de Birmingham. Cor Jove de l'Orquestra Simfònica de la Ciutat de Birmingham. Orquestra Simfònica de la Ciutat de Birmingham. Dir.: Mirga Grazinyte-Tyla. Transmissió des del Symphony Hall de Birmingham.

 • Concert del pianista Barry Douglas i l'OBC dirigida per Josep Caballé Domenech
  Escolta àudio

  Concert del pianista Barry Douglas i l'OBC dirigida per Josep Caballé Domenech

  TEMPORADA DE L'OBC, 2018-2019 Serguei Rakhmàninov: Concert per a piano i orquestra n. 3 en re m, op. 30. Robert Gerhard: "Don Quixot", ballet. Barry Douglas, piano. Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. Dir.: Josep Caballé. Transmissió realitzada des de L'Auditori de Barcelona.

 • Concert del violoncel·lista Jian Wang i l'Orquestra Simfònica Escocesa de la BBC des de Glasgow
  Escolta àudio

  Concert del violoncel·lista Jian Wang i l'Orquestra Simfònica Escocesa de la BBC des de Glasgow

  TEMPORADA DE L'ORQUESTRA SIMFÒNICA ESCOCESA DE LA BBC, 2018-2019 Leonard Bernstein: Obertura de l'opereta "Candide". Ernest Bloch: "Schelomo", rapsòdia hebraica per a violoncel i orquestra. Gustav Mahler: Simfonia n. 1 en Re "Tità". Jian Wang, violoncel. Orquestra Simfònica Escocesa de la BBC. Dir.: Thomas Dausgaard. Transmissió realitzada des del City Hall de Glasgow.

 • La "Gran Missa" d'Anton Bruckner, en directe des de Munic
  Escolta àudio

  La "Gran Missa" d'Anton Bruckner, en directe des de Munic

  TEMPORADA DE L'ORQUESTRA SIMFÒNICA DE LA RÀDIO DE BAVIERA, 2018-2019 Richard Strauss: ''Quatre últims Lieder'' per a soprano i orquestra. Anton Bruckner: Missa n. 3 en fa m. Diana Damrau, soprano. Sally Matthews, soprano. Karen Cargill , mezzosoprano. Ilker Arcayürek , tenor. Stanislav Trofimov, baix. Cor de la Ràdio de Baviera. Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera. Dir.: Mariss Jansons. Transmissió realitzada des de la Herkulessaal de Munic