TOTS ELS ÀUDIOS

 • Concert de Sant Esteve amb tots els cors de l'Escola Coral de l'Orfeó Català i l'Orfeó Català
  Escolta àudio

  Concert de Sant Esteve amb tots els cors de l'Escola Coral de l'Orfeó Català i l'Orfeó Català

  Transmissió del tradicional concert de Sant Esteve des del Palau de la Música Catalana.

  Sota el lema "Celebrem que ens retrobem", el tema
  principal del concert és la pau al món, tenint present en tot moment la frase que va dir Eleanor Roosevelt: "No n'hi ha prou a parlar de pau. Un ha de creure-hi i treballar per aconseguir-la." Per això el repertori del concert està format per obres que realcen aquest missatge pacifista, com també el repertori nadalenc estrella, tant de casa nostra com d'arreu del món, a càrrec dels cors Infantil i Mitjans, el Cor Jove, el Cor de Noies de l'Orfeó Català, el Cor de Cambra del Palau i l'Orfeó Català, amb els seus directors al capdavant.

  Comentaris d'Olga Cardús.

  Transmissió del tradicional concert de Sant Esteve des del Palau de la Música Catalana. Sota el lema "Celebrem que ens retrobem", el tema principal del concert és la pau al món, tenint present en tot moment la frase que va dir Eleanor Roosevelt: "No n'hi ha prou a parlar de pau. Un ha de creure-hi i treballar per aconseguir-la." Per això el repertori del concert està format per obres que realcen aquest missatge pacifista, com també el repertori nadalenc estrella, tant de casa nostra com d'arreu del món, a càrrec dels cors Infantil i Mitjans, el Cor Jove, el Cor de Noies de l'Orfeó Català, el Cor de Cambra del Palau i l'Orfeó Català, amb els seus directors al capdavant. Comentaris d'Olga Cardús.

 • "Nimbus": Recital de la pianista Laura Farré Rozada
  Escolta àudio

  "Nimbus": Recital de la pianista Laura Farré Rozada

  TRANSMISSIÓ EN DIRECTE DES DEL PALAU DE LA MÚSICA CATALANA

  TEMPORADA EURORADIO TOP YOUNG PERFORMERS SERIES, 2021-2022
  Obres de Pier
  re Jodlowski, Unsuk Chin, Josep Maria Guix, Maurice Ravel, Olivier Messiaen, Toru Takemitsu, Dai Fujikura i Yixuan Zhao.
  Laura Farré Rozada, piano.
  (91 min)

  TRANSMISSIÓ EN DIRECTE DES DEL PALAU DE LA MÚSICA CATALANA TEMPORADA EURORADIO TOP YOUNG PERFORMERS SERIES, 2021-2022 Obres de Pierre Jodlowski, Unsuk Chin, Josep Maria Guix, Maurice Ravel, Olivier Messiaen, Toru Takemitsu, Dai Fujikura i Yixuan Zhao. Laura Farré Rozada, piano. (91 min)

 • Temporada de l'OBC: les músiques de Pau Casals
  Escolta àudio

  Temporada de l'OBC: les músiques de Pau Casals

  TEMPORADA DE L'OBC, 2020-2021 - GIRA PER CATALUNYA

  Centenari de l'Orquestra Pau Casals - Les músiques de Pau Casals

  Joan Man
  én: Divertimento per a orquestra, op. A-32. Robert Gerhard: Sis cançons populars catalanes. Ludwig van Beethoven: Simfonia n. 1 en Do, op. 21.

  Anna Alàs, mezzosoprano.
  Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC).
  Dir.: Alexander Liebreich.

  TEMPORADA DE L'OBC, 2020-2021 - GIRA PER CATALUNYA Centenari de l'Orquestra Pau Casals - Les músiques de Pau Casals Joan Manén: Divertimento per a orquestra, op. A-32. Robert Gerhard: Sis cançons populars catalanes. Ludwig van Beethoven: Simfonia n. 1 en Do, op. 21. Anna Alàs, mezzosoprano. Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). Dir.: Alexander Liebreich.

 • Final del concurs Let The Peoples Sing 2019
  Escolta àudio

  Final del concurs Let The Peoples Sing 2019

  Final del concurs bianual "Let the Peoples Sing", de la Unió Europea de Radiodifusió, organitzat per Catalunya Música i el Palau de la Música Catalana. L'edició d'enguany reuneix cors amateurs de primer nivell de tota Europa. Un jurat internacional avalua les actuacions dels 9 cors finalistes: Ponomaryov Vesna Children's Choir de Moscou (Rússia); Wells Cathedral School Choralia (Gran Bretanya); Via-nova-chor München (Alemanya); Lautitia Chamber Choir in Debrecen (Hongria); Sireen Chamber Choir de Tallin (Estònia); "Fortissimo" Vocal Ensemble de Burgas (Bulgària); BarbAros d'Aaehus (Dinamarca); Anima Solla d'Ogre (Letònia) i el Cor de Noies de l'Orfeó Català. El guanyador absolut s'endú la Silver Rose Bowl.

  Enregistrat per Catalunya Música el diumenge 13 d'octubre del 2019. Palau de la Música Catalana de Barcelona.

  *El guanyador absolut del concurs internacional Let the Peoples sing 2019 i, per tant, de la Silver Rose Bowl ha estat el cor danès BarbAros.

  Final del concurs bianual "Let the Peoples Sing", de la Unió Europea de Radiodifusió, organitzat per Catalunya Música i el Palau de la Música Catalana. L'edició d'enguany reuneix cors amateurs de primer nivell de tota Europa. Un jurat internacional avalua les actuacions dels 9 cors finalistes: Ponomaryov Vesna Children's Choir de Moscou (Rússia); Wells Cathedral School Choralia (Gran Bretanya); Via-nova-chor München (Alemanya); Lautitia Chamber Choir in Debrecen (Hongria); Sireen Chamber Choir de Tallin (Estònia); "Fortissimo" Vocal Ensemble de Burgas (Bulgària); BarbAros d'Aaehus (Dinamarca); Anima Solla d'Ogre (Letònia) i el Cor de Noies de l'Orfeó Català. El guanyador absolut s'endú la Silver Rose Bowl. Enregistrat per Catalunya Música el diumenge 13 d'octubre del 2019. Palau de la Música Catalana de Barcelona. *El guanyador absolut del concurs internacional Let the Peoples sing 2019 i, per tant, de la Silver Rose Bowl ha estat el cor danès BarbAros.

 • Concert de gala del concurs Let The Peoples Sing 2019
  Escolta àudio

  Concert de gala del concurs Let The Peoples Sing 2019

  Concert de gala del concurs biennal "Let the peoples sing" de la Unió Europea de Radiodifusió organitzat per Catalunya Música i el Palau de la Música Catalana.
  Hi participen tots els cors finalistes del concurs, i l'Orfeó Català en qualitat d'amfitrió, i el cor guanyador de la darrera edició, el Collegium Musicale d'Estònia. La gala compta també amb la presència de Veus-Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers, guanyadors del certamen de fa sis anys.
  Enregistrat per Catalunya Música el dissabte 12 d'octubre del 2019.
  Palau de la Música Catalana. Barcelona.
  (120m)

  Concert de gala del concurs biennal "Let the peoples sing" de la Unió Europea de Radiodifusió organitzat per Catalunya Música i el Palau de la Música Catalana. Hi participen tots els cors finalistes del concurs, i l'Orfeó Català en qualitat d'amfitrió, i el cor guanyador de la darrera edició, el Collegium Musicale d'Estònia. La gala compta també amb la presència de Veus-Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers, guanyadors del certamen de fa sis anys. Enregistrat per Catalunya Música el dissabte 12 d'octubre del 2019. Palau de la Música Catalana. Barcelona. (120m)

Anar al contingut