TOTS ELS ÀUDIOS

 • Final del concurs Let The Peoples Sing 2019
  Escolta àudio

  Final del concurs Let The Peoples Sing 2019

  Final del concurs bianual "Let the Peoples Sing", de la Unió Europea de Radiodifusió, organitzat per Catalunya Música i el Palau de la Música Catalana. L'edició d'enguany reuneix cors amateurs de primer nivell de tota Europa. Un jurat internacional avalua les actuacions dels 9 cors finalistes: Ponomaryov Vesna Children's Choir de Moscou (Rússia); Wells Cathedral School Choralia (Gran Bretanya); Via-nova-chor München (Alemanya); Lautitia Chamber Choir in Debrecen (Hongria); Sireen Chamber Choir de Tallin (Estònia); "Fortissimo" Vocal Ensemble de Burgas (Bulgària); BarbAros d'Aaehus (Dinamarca); Anima Solla d'Ogre (Letònia) i el Cor de Noies de l'Orfeó Català. El guanyador absolut s'endú la Silver Rose Bowl. Enregistrat per Catalunya Música el diumenge 13 d'octubre del 2019. Palau de la Música Catalana de Barcelona. *El guanyador absolut del concurs internacional Let the Peoples sing 2019 i, per tant, de la Silver Rose Bowl ha estat el cor danès BarbAros.

 • Concert de gala del concurs Let The Peoples Sing 2019
  Escolta àudio

  Concert de gala del concurs Let The Peoples Sing 2019

  Concert de gala del concurs biennal "Let the peoples sing" de la Unió Europea de Radiodifusió organitzat per Catalunya Música i el Palau de la Música Catalana. Hi participen tots els cors finalistes del concurs, i l'Orfeó Català en qualitat d'amfitrió, i el cor guanyador de la darrera edició, el Collegium Musicale d'Estònia. La gala compta també amb la presència de Veus-Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers, guanyadors del certamen de fa sis anys. Enregistrat per Catalunya Música el dissabte 12 d'octubre del 2019. Palau de la Música Catalana. Barcelona. (120m)

 • Jordi Savall dirigeix la integral de Beethoven
  Escolta àudio

  Jordi Savall dirigeix la integral de Beethoven

  Transmissió des de l'Auditori de Barcelona Jordi Savall - El so original, 2019-2020 Ludwig van Beethoven: Simfonia n. 3 en Mi b "Heroica", op. 55. Simfonia n. 5 en do m, op. 67. Acadèmia Beethoven 250. Le Concert des Nations. Jakob Lehmann, concertino. Dir.: Jordi Savall.

 • Pablo Ferrández debuta a Munic
  Escolta àudio

  Pablo Ferrández debuta a Munic

  TRANSMISSIÓ DES DEL HERKULESSAAL DEL RESIDENZ DE MUNIC TEMPORADA DE L'ORQUESTRA SIMFÒNICA DE LA RÀDIO DE BAVIERA, 2019-2020 Henri Dutilleux: "Le Mystère de l'Instant" per a címbal, orquestra de corda i percussió. Camille Saint-Saëns: Concert per a violoncel i orquestra n. 1 en la m, op. 33. Dmitri Xostakóvitx: Simfonia n. 5 en re m, op. 47. Pablo Ferrández, violoncel. Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera. Dir.: Daniele Gatti.

 • Concert inaugural de la nova temporada de l'OBC des de L'Auditori
  Escolta àudio

  Concert inaugural de la nova temporada de l'OBC des de L'Auditori

  TEMPORADA DE L'OBC, 2019-2020 - CONCERT INAUGURAL Ferran Cruixent: "Beyond Human", per a soprano i orquestra (obra encàrrec). Johannes Brahms: "Un Rèquiem alemany", op. 45. Ilona Krzywicka, soprano. Dietrich Henschel, baríton. Orfeó Català. Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. Dir.: Kazushi Ono.

 • La "Resurrecció" de Mahler, dirigida per Daniel Harding
  Escolta àudio

  La "Resurrecció" de Mahler, dirigida per Daniel Harding

  TRANSMISSIÓ DES DE LA FILHARMONIA DEL CENTRE CULTURAL GASTEIG DE MUNIC TEMPORADA DE L'ORQUESTRA SIMFÒNICA DE LA RÀDIO DE BAVIERA, 2019-2020 Gustav Mahler: Simfonia núm. 2 en do m "Resurrecció". Katharina Konradi, soprano. Okka von der Damerau, mezzosoprano. Cor de la Ràdio de Baviera. Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera. Dir.: Daniel Harding. (85 min)