TOTS ELS ÀUDIOS

 • La Simfònica de la Ràdio de Baviera interpreta Sibelius, Stenhammar i Mendelssohn
  Escolta àudio

  La Simfònica de la Ràdio de Baviera interpreta Sibelius, Stenhammar i Mendelssohn

  TEMPORADA DE L'ORQUESTRA SIMFÒNICA DE LA RÀDIO DE BAVIERA, 2018-2019 Jean Sibelius: Simfonia n. 4 en la m, op. 63. Wilhelm Stenhammar: ''Intermezzo'' de la cantata ''Sangen'' (Cançó), op. 44. Felix Mendelssohn: Simfonia n. 3 en la m ''Escocesa'', op. 56. Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera. Dir.: Herbert Blomstedt. Enregistrat per la Ràdio de Baviera el divendres 31 de maig del 2019. Philharmonie. Munic. (79 min.)

 • Jordi Savall dirigeix la integral de Beethoven
  Escolta àudio

  Jordi Savall dirigeix la integral de Beethoven

  Transmissió des de l'Auditori de Barcelona Jordi Savall - El so original, 2019-2020 Ludwig van Beethoven: Simfonia n. 3 en Mi b "Heroica", op. 55. Simfonia n. 5 en do m, op. 67. Acadèmia Beethoven 250. Le Concert des Nations. Jakob Lehmann, concertino. Dir.: Jordi Savall.

 • Mikhail Tatarnikov dirigeix la Simfònica Alemanya de Berlín
  Escolta àudio

  Mikhail Tatarnikov dirigeix la Simfònica Alemanya de Berlín

  TEMPORADA DE L'ORQUESTRA SIMFÒNICA ALEMANYA DE BERLÍN, 2018-2019 Albert Roussel: Suite del ballet pantomima ''El festí de l'aranya'', op. 17. Camille Saint-Saëns: Concert per a violoncel i orquestra n. 1 en la m, op. 33. Serguei Prokófiev: Simfonia n. 4 en Do, op. 112 (versió del 1947). Gautier Capuçon, violoncel. Orquestra Simfònica Alemanya de Berlín. Dir.: Mikhail Tatarnikov. Enregistrat per la Ràdio Alemanya Cultura el diumenge 16 de juny del 2019. Filharmonia. Berlín. (84m)

 • La pianista Anna Vinnitskaia interpreta el segon concert de Prokófiev
  Escolta àudio

  La pianista Anna Vinnitskaia interpreta el segon concert de Prokófiev

  TEMPORADA DE L'ORQUESTRA SIMFÒNICA DE LA RÀDIO DEL SUD-OEST D'ALEMANYA, 2018-2019 Serguei Prokófiev: Concert per a piano i orquestra n. 2 en sol m, op. 16. Dmitri Xostakóvitx: Simfonia n. 10 en mi m, op. 93. Anna Vinnitskaia, piano. Orquestra Simfònica de la Ràdio del Sud-oest d'Alemanya. Dir.: Michael Sanderling. Enregistrat per la Ràdio del Sud-oest d'Alemanya, el 25 de gener del 2019. Liederhalle. Stuttgart.

 • Ramos, Bardolet, Codina i Marigó: Intèrprets catalans al Palau
  Escolta àudio

  Ramos, Bardolet, Codina i Marigó: Intèrprets catalans al Palau

  PALAU INTÈRPRETS CATALANS. TEMPORADA 2018-2019 Philip Glass: ''Mad Rush'' (instrumentació per a quartet de Néstor Giménez). Claude Debussy: Primera rapsòdia per a clarinet i piano. Olivier Messiaen: Quartet per a la fi dels temps. Miquel Ramos, clarinet. Joel Bardolet, violí. Pau Codina, violoncel. Carles Marigó, piano. Enregistrat per Catalunya Música el dijous 20 de juny del 2019. Sala Petit Palau. Palau de la Música Catalana. (66 min.)

 • La Simfonia de Berio amb The Swingle Singers
  Escolta àudio

  La Simfonia de Berio amb The Swingle Singers

  CONCERT DE L'ORQUESTRA SIMFÒNICA DE COREA DEL SUD I THE SWINGLE SINGERS Johann Sebastian Bach: Suite per a orquestra n. 2 en si m, BWV 1067. Béla Bartók: ''El mandarí meravellós'', suite del ballet pantomima, Sz 73. Luciano Berio: Simfonia per a vuit veus i orquestra. Astor Piazzolla: ''Libertango'', tango (versió per a vuit veus). Johann Sebastian Bach: ''Badinerie'' de la Suite n. 2 en si m, BWV 1067 (arranjament per a vuit veus). Tradicional: ''Cançó popular afganesa'' per a vuit veus. Myung-joo Ahn, flauta. The Swingle Singers, conjunt vocal. Orquestra Simfònica de Corea del Sud. Dir.: Yoel Levi. Enregistrat per la Radiotelevisió de Corea del Sud el 20 de juliol del 2018. Sala de Concerts del Centre de les Arts. Seül.

 • Andrés Orozco-Estrada i Sophie Karthäuser: Schubert i melodies franceses
  Escolta àudio

  Andrés Orozco-Estrada i Sophie Karthäuser: Schubert i melodies franceses

  TEMPORADA DE L'ORQUESTRA SIMFÒNICA DE LA RÀDIO DE FRANKFURT, 2018-2019 Franz Schubert: Simfonia n. 3 en Re, D 200. Gabriel Fauré: ''Le papillon et la fleur'', cançó, op. 1 n. 1. Déodat de Séverac: ''Les Hiboux'', cançó. Emmanuel Chabrier: ''Villanelle des petits canards'', cançó. Maurice Ravel: ''Le paon'', cançó del cicle ''Histoires naturelles''. Eric Satie: ''La statue de bronze'', cançó, ''Daphénéo'', cançó, ''Le Chapelier'', cançó. Francis Poulenc: ''La souris'' de les ''Deux mélodies''. Franz Schubert: Simfonia n. 6 en Do, D 589, Selecció de Lieder, Simfonia n. 5 en Si b, D 485. Sophie Karthäuser, soprano. Simon Lepper, piano. Orquestra Simfònica de la Ràdio de Frankfurt. Dir.: Andrés Orozco-Estrada. Enregistrat per la Ràdio de Hessen el dijous 4 d'abril del 2019. Alte Oper (Òpera Antiga). Frankfurt. (117m)

 • Pablo González dirigeix Mendelssohn i Mahler
  Escolta àudio

  Pablo González dirigeix Mendelssohn i Mahler

  TEMPORADA DE L'ORQUESTRA SIMFÒNICA DE LA RADIOTELEVISIÓ ESLOVENA, 2018-2019 Felix Mendelssohn: ''Les Hèbrides'', obertura de concert, op. 26. Concert per a piano i orquestra n. 1 en sol m, op. 25. Gustav Mahler: Simfonia n. 1 en Re ''Tità''. Yeol Eum Son, piano. Orquestra Simfònica de la Radiotelevisió Eslovena. Dir.: Pablo González. Enregistrat per la Radiotelevisió Eslovena el dijous 22 de febrer del 2018. Sala Gallus. Auditori Cankar. Ljubljana. (91m)

 • Divertimenti de Mozart amb l'Ensemble Zefiro
  Escolta àudio

  Divertimenti de Mozart amb l'Ensemble Zefiro

  CONCERT DE L'ENSEMBLE ZEFIRO A NOVA ZELANDA Wolfgang Amadeus Mozart: Divertimento en Fa, KV 213, Divertimento en Si b, KV 240, Divertimento en Mi b, KV 252, Divertimento en Fa, KV 253, Divertimento en Si b, KV 270. Ensemble Zefiro. Enregistrat per la Ràdio de Nova Zelanda el 10 d'agost del 2018. Auditori municipal. Auckland.

 • Recordem Jessye Norman
  Escolta àudio

  Recordem Jessye Norman

  Amb motiu de la mort de la cèlebre soprano nord-americana, recuperem un enregistrament històric de la "Missa de Rèquiem" de Giuseppe Verdi fet l'any 1981 a la Herkulessaal de Munic. Hi sentim Jessye Norman al costat de la mezzosoprano Agnes Baltsa, el tenor Josep Carreras, el baix Evgeny Nesterenko i el Cor i Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera sota la direcció de Riccardo Muti. A més, sentim altres enregistraments de concerts, com les peces que va interpretar l'any 1968 a Munic en guanyar el prestigiós concurs de l'ARD i un actuació al festival de Ludwigsburg. Un homenatge que acaba amb el cèlebre "Summertime", de George Gershwin.

 • Cantates de casament de Telemann amb La Stagione
  Escolta àudio

  Cantates de casament de Telemann amb La Stagione

  FESTIVAL DE WARTBURG 2019 Georg Philipp Telemann: ''Der weiberorden'', cantata per a soprano, corda i continu, TWV 20:49. Johann Friedrich Fasch: Concert per a flauta de bec, corda i continu en Fa. Georg Philipp Telemann: ''Lieben will ich'', cantata núm. 5 de les ''6 moralische kantaten'', TWV 20:21, ''Liebe, was ist schöner als die liebe'', cantata per a soprano, tenor, corda i continu, TWV 11:26. Julia Kirchner, soprano. Georg Poplutz, tenor. La Stagione Frankfurt. Michael Schneider, flauta de bec i direcció. Enregistrat per la Ràdio Alemanya Cultura el dissabte 11 de maig del 2019. Castell. Wartburg (Eisenach, Turíngia. Alemanya).

 • Simply Quartet al Festival Emergents 2019
  Escolta àudio

  Simply Quartet al Festival Emergents 2019

  FESTIVAL EMERGENTS BARCELONA 2019 He Xuntian: ''Scent dance III'', per a quartet de corda. Ludwig van Beethoven: Quartet de corda n. 8 en mi m ''Razumovsky'', op. 59 n. 2. Simply Quartet. Enregistrat per Catalunya Música el dijous 21 de març del 2019. Sala Oriol Martorell. L' Auditori. Barcelona.

 • Andrew Davis dirigeix el Rèquiem de Duruflé
  Escolta àudio

  Andrew Davis dirigeix el Rèquiem de Duruflé

  TEMPORADA DE LA REIAL ORQUESTRA FILHARMÒNICA DE LIVERPOOL, 2018-2019 Wolfgang Amadeus Mozart: ''Kyrie'' en re m, KV 341, Simfonia n. 39 en Mi b, KV 543. Maurice Duruflé: ''Requiem'' per a solistes, cor i orquestra, op. 9. Catriona Morison, mezzosoprano. Roderick Williams, baríton. Reial Cor Filharmònic de Liverpool. Reial Orquestra Filharmònica de Liverpool. Dir.: Andrew Davis. Enregistrat per la BBC el 8 de juny del 2019. Sala Filharmònica. Liverpool.

 • L'Azahar Ensemble interpreta Joaquín Turina
  Escolta àudio

  L'Azahar Ensemble interpreta Joaquín Turina

  MÚSICA DE CAMBRA AL RIN DEL NORD-WESTFÀLIA Joaquín Turina: ''La oración del torero'', op. 34 (arranjament de José Luis Turina), ''Sevilla'', suite pintoresca, op. 2 (arranjament de José Luis Turina). Maurice Ravel: ''Sonatine'' (arranjament de Wayne Peterson). Joaquín Turina: ''Mujeres españolas n. 2'', op. 73 (arranjament de José Luis Turina). Azahar Ensemble. Enregistrat per la Ràdio de l'Oest d'Alemanya el dimecres 6 de febrer del 2019. Auditori de la Ràdio de l'Oest d'Alemanya. Colònia.

 • Berlioz, l'últim romàntic
  Escolta àudio

  Berlioz, l'últim romàntic

  150 ANIVERSARI DE LA MORT D'HECTOR BERLIOZ: Hector Berlioz: ''La belle Isabeau'', ''Le ballet des ombres'', ''Le chant des Bretons'', ''Invitation à louer Dieu'', ''Irlande'', cicle de cançons. Nancy Cole, mezzosoprano. Alice Gribbin, soprano. Olivia Robinson, soprano. Jessica Gillinwater, mezzosoprano. Katherine Nicholson, mezzosoprano. Tom Raskin, tenor. Stephen Jeffes, tenor. Jamie W. Hall, baix. BBC Singers. Anna Tilbrook, piano. Enregistrat per la BBC el 16 de febrer del 2019. Església de Sant Pau. Knightsbrige (Londres).