TOTS ELS ÀUDIOS

 • Concert de celebració
  Escolta àudio

  Concert de celebració

  50è ANIVERSARI DE LA JOVE ORQUESTRA NACIONAL ALEMANYA Edgar Varèse: ''Amèriques'' per a orquestra Richard Strauss: ''Eine Alpensinfonie'' (Una simfonia alpina), op. 64 Jove Orquestra Nacional d'Alemanya Dir.: Ingo Metzmacher Enregistrat per la Ràdio de l'Oest d'Alemanya el 26 d'abril del 2019 Filharmonia. Colònia

 • L'Ensemble Zefiro interpreta Rameau a les Jornades de Música Barroca de Melk
  Escolta àudio

  L'Ensemble Zefiro interpreta Rameau a les Jornades de Música Barroca de Melk

  JORNADES DE MÚSICA BARROCA DE MELK 2018 Jean-Philippe Rameau: Selecció de la tragèdia lírica ''Hippolyte et Aricie''. Selecció de l'òpera ''Castor et Pollux''. Selecció de la comèdia lírica ''Platée''. Ensemble Zefiro. Dir.: Alfredo Bernardini. Enregistrat per la Ràdio Austríaca el dissabte 19 de maig del 2018. Sala Sant Koloman de l'Abadia. Melk (Àustria).

 • Concert de Carnaval amb els Barcelona Clarinet Players
  Escolta àudio

  Concert de Carnaval amb els Barcelona Clarinet Players

  TEMPORADA DE LA BANDA MUNICIPAL DE BARCELONA, 2017-2018 Philip Sparke: ''Música per a un Festival''. Óscar Navarro: ''Els mosqueters'', fantasia per a quartet de clarinets i banda. Antonín Dvorák: Obertura ''Carnaval'', op 92. Herbert Owen Reed: ''La Fiesta Mexicana''. Barcelona Clarinet Players. Banda Municipal de Barcelona. Dir.: Brotons Salvador. Enregistrat l'11 de febrer del 2018. Sala Oriol Martorell de L'Auditori, a Barcelona.

 • El clarinetista Andreas Ottensamer i els Wiener Virtuosen
  Escolta àudio

  El clarinetista Andreas Ottensamer i els Wiener Virtuosen

  FESTIVAL DE SCHWETZINGEN 2019 Wolfgang Amadeus Mozart: Divertiment per a corda en Re, KV 136 Johann Stamitz: Concert per a clarinet i orquestra en Si b Felix Mendelssohn: Simfonia per a corda n. 7 en re Andreas Ottensamer, clarinet. Wiener Virtuosen Enregistrat per la Ràdio del Sud-oest d'Alemanya el 21 de maig del 2019. Teatre Rococó. Schwetzingen

 • El Quartet Casals a la Schubertíada de Vilabertran
  Escolta àudio

  El Quartet Casals a la Schubertíada de Vilabertran

  SCHUBERTÍADA A VILABERTRAN 2018 Franz Joseph Haydn: ''Les set darreres paraules de Crist a la Creu'', adaptació per a Quartet de corda, Hob.III:50-56 op. 51. ''Minuet'', 3r mov. del ''Quartet de corda en fa m, op. 20 n. 5, Hob.III:35''. Vera Martínez Mehner, violí. Abel Tomàs Realp, violí. Jonathan Brown, viola. Arnau Tomàs Realp, violoncel. Josep Pedrals, rapsoda. Quartet Casals. Enregistrat per Catalunya Música el diumenge 2 de setembre del 2018. Església de Santa Maria. Vilabertran.

 • Dos autors: Franz Liszt i Galina Ustvólskaia
  Escolta àudio

  Dos autors: Franz Liszt i Galina Ustvólskaia

  FESTIVAL DE SALZBURG 2018 Franz Liszt: ''Ave verum corpus'', S. 44, ''Via Crucis'', oratori per a solistes, cor i piano, S. 53. Galina Ustvólskaia: Sonata per a violí i piano, Duet per a violí i piano. Mareike Braun, contralt. Andreas Burkhart, baríton. Werner Rosenmüller, baix. Igor Levit, piano. Patricia Kopatchinskaja, violí. Markus Hinterhäuser, piano. Cor de la Ràdio de Baviera. Dir.: Howard Arman. Enregistrat per la Ràdio Austríaca el 22 de juliol del 2018 a la Gran Sala del Mozarteum de Salzburg.

 • Mariona Camats i Mercedes Gancedo: el talent al Festival Emergents
  Escolta àudio

  Mariona Camats i Mercedes Gancedo: el talent al Festival Emergents

  Festival Emergents Barcelona 2019 Johann Sebastian Bach: Sonata per a viola de gamba i clavecí n. 1 en Sol, BWV 1027. Johannes Brahms: Sonata per a violoncel i piano en mi m, op. 38. Mariona Camats, violoncel. Eudald Buch, piano. Carlos Guastavino: Dues cançons. Xavier Montsalvatge: ''Cinco canciones negras'', cicle de cançons. Leonard Bernstein: ''I hate music'' (Odio la música), cicle de cançons, ''Four récipes'', cicle de cançons. Mercedes Gancedo, soprano. Beatriz Miralles, piano. Enregistrat per Catalunya Música el dimarts 19 de març del 2019, a la Sala Oriol Martorell de L'Auditori.

 • Concert de la temporada de l'Orquestra de Cambra de Saint Paul amb Maureen Nelson al violí
  Escolta àudio

  Concert de la temporada de l'Orquestra de Cambra de Saint Paul amb Maureen Nelson al violí

  TEMPORADA DE L'ORQUESTRA DE CAMBRA DE SAINT PAUL, 2017-2018 Charles Gounod: Petita simfonia per a instruments de vent. Lembit Beecher: ''The Conference of the Birds'', per a orquestra de corda. Ralph Vaughan Williams: ''The Lark Ascending'' (L'ascenció de l'alosa), romança per a violí i orquestra. Antonín Dvorák: Serenata per a corda en Mi, op. 22. Maureen Nelson, violí. Orquestra de Cambra Saint Paul. Enregistrat per la Ràdio Pública Americana el dissabte 7 d'abril del 2018. Centre d'Arts Escèniques Ordway. Saint Paul (Minnesota).

 • Marta Puig i Federico Piccotti a la Pedrera
  Escolta àudio

  Marta Puig i Federico Piccotti a la Pedrera

  RESIDÈNCIES MUSICALS A LA PEDRERA, 2018-2019 Domenico Gallo: Sonata per a violí n. 1 en Sol. Gaspar Cassadó: Sonata per a violí i piano. Marcel Olm: Sonata breu, op. 116. Ígor Stravinsky: ''Suite Italienne'', per a violí i piano. Marta Puig, piano. Federico Piccotti, violí. Enregistrat per Catalunya Música el 21 d'octubre del 2018 a l'auditori de la Pedrera, a Barcelona.

 • El violoncel·lista Roger Morelló, a la Pedrera
  Escolta àudio

  El violoncel·lista Roger Morelló, a la Pedrera

  RESIDÈNCIES MUSICALS A LA PEDRERA, 2018-2019 Claude Debussy: Sonata per a violoncel i piano. Robert Schumann: "Adagio i Allegro" en La b, op. 70. Ígor Stravinsky: "Suite Italiana" . José Bragato: "Graciela y Buenos Aires", tango. Johannes Brahms: Sis lieder (versió per a violoncel i piano). Serguei Prokófiev: Sonata per a violoncel i piano, op. 119. Roger Morelló, violoncel. Alica Müller, piano. Enregistrat per Catalunya Música el 18 de novembre del 2018. Auditori de la Pedrera. Barcelona.

 • El "War requiem" de Britten amb Andrew Manze
  Escolta àudio

  El "War requiem" de Britten amb Andrew Manze

  TEMPORADA DE L'ORQUESTRA FILHARMÒNICA DE LA RÀDIO DEL NORD D'ALEMANYA (NDR), 2018-2019 Benjamin Britten: ''War requiem'' (Rèquiem de guerra) per a solistes, cor i orquestra, op. 66. Susanne Bernhard, soprano. Ed Lyon, tenor. Benjamin Appl, baríton. Cor Bach de Hannover. Cor de Nens de Hannover. Cor de Noies de Hannover. Orquestra Filharmònica de la Ràdio del Nord d'Alemanya. Reial Orquestra Filharmònica de Liverpool. Dir.: Andrew Manze. Enregistrat per la Ràdio del Nord d'Alemanya el 3 de novembre del 2018, a la Kuppelsaal de Hannover.

 • "La Passió segons Sant Joan" de Bach amb l'Orquestra Simfònica del Vallès
  Escolta àudio

  "La Passió segons Sant Joan" de Bach amb l'Orquestra Simfònica del Vallès

  CONCERTS SIMFÒNICS AL PALAU - XXII TEMPORADA 2017-2018 Bernat Vivancos: ''Herr!'', per a cor. Johann Sebastian Bach: ''Passió segons Sant Joan''. Osvaldo Golijov: ''Lúa descolorida'' de la ''Passió segons Sant Marc''. Josep Vila I Casañas: ''In Paradisum'', per a cor. Assumpta Mateu, soprano. Gemma Coma-Alabert, mezzosoprano. Francisco Fernández Rueda, tenor. Pau Bordas, baix. Cor Ciutat de Tarragona. Cor Ciutat de Mataró. Coral de l'Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols. Oreig Canela i Adrià Díaz, narradors. Orquestra Simfònica del Vallès. Dir.: Xavier Puig. Enregistrat per Catalunya Música el dissabte 7 d'abril del 2018. Palau de la Música Catalana. Barcelona.

 • La Camerata Musica Limburg a la Schubertíada de Schwarzenberg
  Escolta àudio

  La Camerata Musica Limburg a la Schubertíada de Schwarzenberg

  SCHUBERTÍADA DE SCHWARZENBERG 2018 Franz Schubert: Quatre lieder, D 710, 359, 656 i 877, Quatre lieder, D 916, 98, 424 i 162, Tres lieder, D 423, 99 i 428, Tres lieder, D 983a, 598 i 892, Tres lieder, D 422, 919 i 914, Tres lieder, D 724, 983c i 913, Tres lieder, D 694, 809 i 808, Tres lieder, D 747, 635 i 920. Camerata Musica Limburg , cor d'homes. Elisabeth Kulman, mezzosoprano. Daniel Behle, tenor. Daniel Frese, piano. Zoltan Holb, trompa. Christoph Ellensohn, trompa. Lukas Rüdisser, trompa. Andreas Schuchter, trompa. Dir.: Jan Schumacher. Enregistrat per la Ràdio Austríaca el dijous 30 d'agost del 2018. Sala Angelika Kauffmann. Schwarzenberg.

 • El pianista Igor Levit, amb un programa romàntic
  Escolta àudio

  El pianista Igor Levit, amb un programa romàntic

  SCHUBERTÍADA A VILABERTRAN 2018 Felix Mendelssohn: "Lieder ohne worte"('Cançons sense paraules'), selecció. "Adagio" de la "Simfonia n. 10" (transcripció per a piano de Ronald Stevenson). Franz Schubert: Sonata per a piano en La, D 959. Igor Levit, piano. Enregistrat per Catalunya Música l'1 de setembre del 2018 a l'església de Santa Maria de Vilabertran.

 • Antoine Tamestit al Festival de Schwetzingen
  Escolta àudio

  Antoine Tamestit al Festival de Schwetzingen

  FESTIVAL DE SCHWETZINGEN 2019 Johann Georg Albrechtsberger: Simfonia concertino en Re Franz Anton Hoffmeister: Concert per a viola i orquestra en Re Joseph Haydn: Obertura de l'òpera ''L'isola disabitata'', Hob.XXVIII:9. Simfonia n. 88 en Sol, Hob.I:88 Antoine Tamestit, viola. Orquestra Simfònica de la Ràdio del Sud-oest d'Alemanya (Baden-Baden i Friburg) Dir.: Alessandro de Marchi Enregistrat per la Ràdio del Sud-oest d'Alemanya el 5 de maig del 2019. Teatre Rococó. Schwetzingen (Baden-Würtemberg)