TOTS ELS ÀUDIOS

 • Concert del 400 aniversari del naixement de Johann Rosenmüller
  Escolta àudio

  Concert del 400 aniversari del naixement de Johann Rosenmüller

  FESTIVAL DE WARTBURG 2019 Obres vocals i instrumentals de Johann Rosenmüller. Abendmusiken de Basilea. Dir.: Jörg-Andreas Bötticher. Enregistrat per la Ràdio Alemanya Cultura el 7 de setembre del 2019. Castell de Wartburg (Turíngia. Alemanya).

 • Mozart, Simpson i Mahler amb la Filharmònica de la BBC
  Escolta àudio

  Mozart, Simpson i Mahler amb la Filharmònica de la BBC

  Temporada de l'Orquestra Filharmònica de la BBC, 2018-2019 Wolfgang Amadeus Mozart: Fragments de l'òpera ''Idomeneo'', K. 366. Mark Simpson: Concert per a clarinet i orquestra. Gustav Mahler: Simfonia n. 4 en sol. Elisabeth Watts, soprano. Mark Simpson, clarinet. Orquestra Filharmònica de la BBC. Dir.: Ben Gernon. Enregistrat per la BBC el 15 de juny del 2019 Bridgewater Hall. Manchester

 • Mozart i Schubert amb el Quartet Casals i el violoncel·lsta Alban Gerhardt
  Escolta àudio

  Mozart i Schubert amb el Quartet Casals i el violoncel·lsta Alban Gerhardt

  CONCERT DE LA DIADA PAU CASALS 2019 Wolfgang Amadeus Mozart: Quartet de corda n. 17 en Si b "La cacera", KV 458 ("Quartets Haydn"). Franz Schubert: Quintet de corda en Do, D 956. Alban Gerhardt, violoncel. Quartet Casals: Vera Martínez, violí. Abel Tomàs, violí. Jonathan Brown, viola. Arnau Tomàs, violoncel. Enregistrat per Catalunya Música el 19 de juny del 2019 al Palau de la Música Catalana.

 • De l'Escola de Notre-Dame als treballs corals d'avui
  Escolta àudio

  De l'Escola de Notre-Dame als treballs corals d'avui

  PAUL HILLIER I EL THEATRE OF VOICES A LA FILHARMONIA DE L'ELBA John Cage: ''Ear for EAR" (Antiphonies). Guillaume Dufay: ''Gloria ad modum tubae'' (Canon a 2 veus). Arvo Pärt: ''Virgencita''. Guillaume de Machaut: ''Christe, qui lux es / Veni, creator spiritus / Tribulatio'' (Motet a 4 veus mixtes). Jóhann Jóhannsson: ''Orphyc Hymn''. Bernd Franke: ''Rilke-Madrigals''. Michael Gordon: ''A western''. Anònim: ''Al·leluia'', 4 hoquetus del s. XIII per a cor masculí. Heiner Goebbels: ''The excursion into the mountains'' per a cor masculí. Steve Reich: ''Clapping music''. Theatre of Voices. Dir.: Paul Hillier. Enregistrat per la Ràdio del Nord d'Alemanya el 13 de gener del 2019. Filharmonia de l'Elba. Hamburg.

 • "Again and again"
  Escolta àudio

  "Again and again"

  CONCERT DE LA CAPPELLA AMSTERDAM David Lang: ''Evening, morning, day''. Josquin Desprez: ''In principio'', ''Ecce tu pulchra es''. David Lang: ''Where you go'', a partir del llibre de Rut. Josquin Desprez: ''Planxit autem David''. David Lang: ''Solitary'', a partir del llibre de les lamentacions. Orlando di Lasso: ''Pater Abraham''. David Lang: ''Again'', a partir del llibre del predicador. Anònim: ''Audi tellus'', cant gregorià. Arvo Pärt: ''Da pacem Domine''. Capella Amsterdam. Dir.: Daniel Reuss. Enregistrat per la Ràdio Pública dels Països Baixos el 28 de setembre del 2018. Muziekgebouw aan het IJ. Amsterdam.

 • Christoph Eschenbach dirigeix l'"Stabat Mater" de Dvorák
  Escolta àudio

  Christoph Eschenbach dirigeix l'"Stabat Mater" de Dvorák

  TEMPORADA DE LA CAPELLA ESTATAL DE DRESDEN, 2018-2019 Antonín Dvorák: ''Stabat Mater'', op. 58. Venera Gimadieva, soprano. Elisabeth Kulman, contralt. Pavol Breslik, tenor. René Pape, baix. Cor de l'Òpera Estatal de Dresden. Capella Estatal de Dresden. Dir.: Christoph Eschenbach. Enregistrat per la Ràdio del Centre d'Alemanya el 13 de febrer del 2019. Semperoper. Dresden.

 • Cambra a la Pedrera amb la pianista Marta Puig
  Escolta àudio

  Cambra a la Pedrera amb la pianista Marta Puig

  RESIDÈNCIES MUSICALS A LA PEDRERA, 2018-2019 Joseph Haydn: Trio amb piano número 39 en Sol, Hob.XV:25. Xavier Montsalvatge: ''Spanish sketch'' per a violí i piano. Dmitri Xostakóvitx: Trio amb piano n. 1 en do m, op. 8. Xavier Montsalvatge: ''Invenció a la italiana'' per a violoncel i piano. Johannes Brahms: Trio amb piano n. 1 en Si, op. 8. Marta Puig, piano. Federico Piccotti, violí. Carlos Sánchez, violoncel. Enregistrat el 21 d'abril del 2019. Auditori La Pedrera. Barcelona.

 • Recital de Ricard Rovirosa
  Escolta àudio

  Recital de Ricard Rovirosa

  RESIDÈNCIES MUSICALS A LA PEDRERA, 2015-2016 Ludwig van Beethoven: Sonata per a piano n. 18 en Mi b, op. 31 n. 3. Franz Schubert: Impromptu per a piano en Mi b, op. 90 D 899 n. 2, Impromptu per a piano en Sol b, op. 90 D 899 n. 3. Franz Liszt: Balada per a piano n. 2 en si m, S 171. Frédéric Chopin: Nocturn per a piano en Re b, op. 27 n. 2. Pau Casals: ''Preludi orgànic'' n. 2 per a piano. Serguei Prokófiev: Sonata per a piano n. 3 en la m, op. 28. Ricard Rovirosa, piano. Enregistrat el 15 de maig del 2016 a l'Auditori de la Pedrera de Barcelona.

 • El Schumann simfònic amb Gustavo Dudamel
  Escolta àudio

  El Schumann simfònic amb Gustavo Dudamel

  TEMPORADA DE L'ORQUESTRA FILHARMÒNICA DE LOS ANGELES, 2017-2018 Robert Schumann: Simfonia n. 1 ''Frühlings-Symphonie'' (Simfonia de primavera), op. 38. Concert per a piano en la m, op. 54. Simfonia n. 2 en Do, op. 61. Mitsuko Uchida, piano. Orquestra Filharmònica de Los Angeles. Dir.: Gustavo Dudamel. Enregistrat per la Xarxa de Ràdio WFMT el 19 de maig del 2018. Walt Disney Concert Hall. Los Angeles.

 • COMPOSITORS DE L'ESCOLA DE MANNHEIM
  Escolta àudio

  COMPOSITORS DE L'ESCOLA DE MANNHEIM

  FESTIVAL DE SCHWETZINGEN 2019 Ignaz Holzbauer: Obertura de l'òpera ''Alessandro nell'Indie''. Johann Christian Bach: ''Pupille amate'', ària de l'òpera ''Lucio Silla''. Christian Cannabich: Selecció del ballet ''Le rendez-vous''. Niccolò Jommelli: ''Ferma... Senti'', duet de l'òpera ''Zemira e Azore''. Ludwig August Lebrun: Concert per a oboè i orquestra en Fa. Carl Stamitz: Simfonia concertant en re m. Ekaterina Korotkova i Yuliya Poleshchuk, sopranos. Camerata Villa Musica. Dir.: Werner Ehrhardt. Enregistrat per la Ràdio del Sud-oest d'Alemanya el 13 de maig del 2019 a la Sala Gran del Palau Barroc de Mannheim.

 • Cantates de Bach
  Escolta àudio

  Cantates de Bach

  QUATRE CANTATES DE JOHANN SEBASTIAN BACH AMB EL CONJUNT I BAROCCHISTI Johann Sebastian Bach: ''Nun komm, der Heiden Heiland'' (Vine, salvador dels infidels), cantata, BWV 62. ''Wer weiss, wie nahe mir mein Ende?'' (Qui sap com és de prop el meu final), cantata, BWV 27. ''Ach wie flüchtig, ach wie nichtig'' (Ah, que n'és d'efímer i fugaçl), cantata, BWV 26. ''Jesu, der du meine Seele'' (Jesús, tu que la meva ànima), cantata, BWV 78. Hanna Herfurtner, soprano. Marie-Claude Chappuis, mezzosoprano. Berhard Bechtold, tenor. Florian Boesch, baix. Cor de la Radiotelevisió Suïssa de parla italiana (Lugano). I Barocchisti. Dir.: Luca Pianca. Enregistrat per la Ràdiotelevisió Suïssa de parla italiana el 24 de febrer del 2019. Auditori Stelio Molo. Lugano.

 • El concert de Sibelius amb el violinista Sergey Khachatryan
  Escolta àudio

  El concert de Sibelius amb el violinista Sergey Khachatryan

  TEMPORADA DE L'ORQUESTRA DE LA SUÏSSA ITALIANA, 2018-2019 Jean Sibelius: Concert per a violí i orquestra en re m, op. 47. Piotr Ílitx Txaikovski: Simfonia n. 2 en do m ''Petita Rússia'', op. 17. Sergey Khachatryan, violí. Orquestra de la Suïssa Italiana. Dir.: Valentin Uryupin. Enregistrat per la Ràdio Suïssa de Llengua Italiana el 8 de novembre del 2018. Auditori del Centre d'Arts LAC de Lugano.

 • TEMPORADA DE MÚSICA DE CAMBRA DE L'AUDITORI, 2018-2019. BARCELONA OBERTURA SPRING FESTIVAL
  Escolta àudio

  TEMPORADA DE MÚSICA DE CAMBRA DE L'AUDITORI, 2018-2019. BARCELONA OBERTURA SPRING FESTIVAL

  TEMPORADA DE MÚSICA DE CAMBRA DE L'AUDITORI, 2018-2019. BARCELONA OBERTURA SPRING FESTIVAL Ludwig van Beethoven: Serenata per a trio de corda en Re, op. 8. Sándor Veress: Trio de corda. Wolfgang Amadeus Mozart: Divertimento per a trio de corda en Mi b, KV 563. Daniel Sepec, violí. Tabea Zimmermann, viola. Jean-Guihen Queyras, violoncel. Enregistrat per Catalunya Música el dimecres 13 de març del 2019. Sala Oriol Martorell. L'Auditori. Barcelona.

 • Purcell, Bach i Pergolesi amb Emmanuelle Haïm
  Escolta àudio

  Purcell, Bach i Pergolesi amb Emmanuelle Haïm

  TEMPORADA DE L'ORQUESTRA FILHARMÒNICA DE LOS ANGELES, 2017-2018 Henry Purcell: Suite de ''The Fairy Queen'', semiòpera en cinc actes, Z 629. Johann Sebastian Bach: Suite orquestral n. 3 en Re, BWV 1068. Giovanni Battista Pergolesi: ''Stabat Mater''. Laura Claycomb, soprano. Christophe Dumaux, contratenor. Orquestra Filharmònica de Los Angeles. Dir.: Emmanuelle Haïm. Enregistrat per la Xarxa de Ràdio WFMT de Chicago el 17 de novembre del 2017, a la Walt Disney Concert Hall de Los Angeles.

 • Sonates de Jacquet de La Guerre i Corelli
  Escolta àudio

  Sonates de Jacquet de La Guerre i Corelli

  TEMPORADA DE MÚSICA ANTIGA DE L'AUDITORI 2018-2019 FESTIVAL LLUMS D'ANTIGA Élisabeth Jacquet de La Guerre: Sonata per a violí i continu n. 1 en re m. Arcangelo Corelli: Sonata per a violí i baix continu en sol m, op. 5 n. 5. Élisabeth Jacquet de La Guerre: Sonata per a violí i continu n. 2 en Re, Sonata per a violí i continu n. 3 en la m. Arcangelo Corelli: Sonata per a violí i continu en re m ''La follia'', op. 5 n. 12. Lina Tur, violí. Kenneth Weiss, clavecí. Enregistrat per Catalunya Música el 14 de febrer del 2019, a la Capella de Santa Àgata, a Barcelona.

Anar al contingut