TOTS ELS ÀUDIOS

 • El Schumann simfònic amb Gustavo Dudamel
  Escolta àudio

  El Schumann simfònic amb Gustavo Dudamel

  TEMPORADA DE L'ORQUESTRA FILHARMÒNICA DE LOS ANGELES, 2017-2018 Robert Schumann: Simfonia n. 1 ''Frühlings-Symphonie'' (Simfonia de primavera), op. 38. Concert per a piano en la m, op. 54. Simfonia n. 2 en Do, op. 61. Mitsuko Uchida, piano. Orquestra Filharmònica de Los Angeles. Dir.: Gustavo Dudamel. Enregistrat per la Xarxa de Ràdio WFMT el 19 de maig del 2018. Walt Disney Concert Hall. Los Angeles.

 • COMPOSITORS DE L'ESCOLA DE MANNHEIM
  Escolta àudio

  COMPOSITORS DE L'ESCOLA DE MANNHEIM

  FESTIVAL DE SCHWETZINGEN 2019 Ignaz Holzbauer: Obertura de l'òpera ''Alessandro nell'Indie''. Johann Christian Bach: ''Pupille amate'', ària de l'òpera ''Lucio Silla''. Christian Cannabich: Selecció del ballet ''Le rendez-vous''. Niccolò Jommelli: ''Ferma... Senti'', duet de l'òpera ''Zemira e Azore''. Ludwig August Lebrun: Concert per a oboè i orquestra en Fa. Carl Stamitz: Simfonia concertant en re m. Ekaterina Korotkova i Yuliya Poleshchuk, sopranos. Camerata Villa Musica. Dir.: Werner Ehrhardt. Enregistrat per la Ràdio del Sud-oest d'Alemanya el 13 de maig del 2019 a la Sala Gran del Palau Barroc de Mannheim.

 • Cantates de Bach
  Escolta àudio

  Cantates de Bach

  QUATRE CANTATES DE JOHANN SEBASTIAN BACH AMB EL CONJUNT I BAROCCHISTI Johann Sebastian Bach: ''Nun komm, der Heiden Heiland'' (Vine, salvador dels infidels), cantata, BWV 62. ''Wer weiss, wie nahe mir mein Ende?'' (Qui sap com és de prop el meu final), cantata, BWV 27. ''Ach wie flüchtig, ach wie nichtig'' (Ah, que n'és d'efímer i fugaçl), cantata, BWV 26. ''Jesu, der du meine Seele'' (Jesús, tu que la meva ànima), cantata, BWV 78. Hanna Herfurtner, soprano. Marie-Claude Chappuis, mezzosoprano. Berhard Bechtold, tenor. Florian Boesch, baix. Cor de la Radiotelevisió Suïssa de parla italiana (Lugano). I Barocchisti. Dir.: Luca Pianca. Enregistrat per la Ràdiotelevisió Suïssa de parla italiana el 24 de febrer del 2019. Auditori Stelio Molo. Lugano.

 • El concert de Sibelius amb el violinista Sergey Khachatryan
  Escolta àudio

  El concert de Sibelius amb el violinista Sergey Khachatryan

  TEMPORADA DE L'ORQUESTRA DE LA SUÏSSA ITALIANA, 2018-2019 Jean Sibelius: Concert per a violí i orquestra en re m, op. 47. Piotr Ílitx Txaikovski: Simfonia n. 2 en do m ''Petita Rússia'', op. 17. Sergey Khachatryan, violí. Orquestra de la Suïssa Italiana. Dir.: Valentin Uryupin. Enregistrat per la Ràdio Suïssa de Llengua Italiana el 8 de novembre del 2018. Auditori del Centre d'Arts LAC de Lugano.

 • TEMPORADA DE MÚSICA DE CAMBRA DE L'AUDITORI, 2018-2019. BARCELONA OBERTURA SPRING FESTIVAL
  Escolta àudio

  TEMPORADA DE MÚSICA DE CAMBRA DE L'AUDITORI, 2018-2019. BARCELONA OBERTURA SPRING FESTIVAL

  TEMPORADA DE MÚSICA DE CAMBRA DE L'AUDITORI, 2018-2019. BARCELONA OBERTURA SPRING FESTIVAL Ludwig van Beethoven: Serenata per a trio de corda en Re, op. 8. Sándor Veress: Trio de corda. Wolfgang Amadeus Mozart: Divertimento per a trio de corda en Mi b, KV 563. Daniel Sepec, violí. Tabea Zimmermann, viola. Jean-Guihen Queyras, violoncel. Enregistrat per Catalunya Música el dimecres 13 de març del 2019. Sala Oriol Martorell. L'Auditori. Barcelona.

 • Purcell, Bach i Pergolesi amb Emmanuelle Haïm
  Escolta àudio

  Purcell, Bach i Pergolesi amb Emmanuelle Haïm

  TEMPORADA DE L'ORQUESTRA FILHARMÒNICA DE LOS ANGELES, 2017-2018 Henry Purcell: Suite de ''The Fairy Queen'', semiòpera en cinc actes, Z 629. Johann Sebastian Bach: Suite orquestral n. 3 en Re, BWV 1068. Giovanni Battista Pergolesi: ''Stabat Mater''. Laura Claycomb, soprano. Christophe Dumaux, contratenor. Orquestra Filharmònica de Los Angeles. Dir.: Emmanuelle Haïm. Enregistrat per la Xarxa de Ràdio WFMT de Chicago el 17 de novembre del 2017, a la Walt Disney Concert Hall de Los Angeles.

 • Sonates de Jacquet de La Guerre i Corelli
  Escolta àudio

  Sonates de Jacquet de La Guerre i Corelli

  TEMPORADA DE MÚSICA ANTIGA DE L'AUDITORI 2018-2019 FESTIVAL LLUMS D'ANTIGA Élisabeth Jacquet de La Guerre: Sonata per a violí i continu n. 1 en re m. Arcangelo Corelli: Sonata per a violí i baix continu en sol m, op. 5 n. 5. Élisabeth Jacquet de La Guerre: Sonata per a violí i continu n. 2 en Re, Sonata per a violí i continu n. 3 en la m. Arcangelo Corelli: Sonata per a violí i continu en re m ''La follia'', op. 5 n. 12. Lina Tur, violí. Kenneth Weiss, clavecí. Enregistrat per Catalunya Música el 14 de febrer del 2019, a la Capella de Santa Àgata, a Barcelona.

 • Quartets de Beethoven i Fauré amb el Quartet Ébène
  Escolta àudio

  Quartets de Beethoven i Fauré amb el Quartet Ébène

  FESTIVAL DE VERBIER 2018 Ludwig van Beethoven: Quartet de corda n. 3 en Re, op. 18 n. 3. Gabriel Fauré: Quartet de corda en mi m, op. 121. Ludwig van Beethoven: Quartet de corda n. 9 en Do, op. 59 n. 3 (''Quartets Razumovski''). Quartet Ébène. Enregistrat per la Ràdio de la Suïssa Francòfona el dissabte 4 d'agost del 2018. Església de Verbier (Suïssa).

 • Mariss Jansons dirigeix Beethoven, Weill i Respighi
  Escolta àudio

  Mariss Jansons dirigeix Beethoven, Weill i Respighi

  Temporada de l'Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera, 2018-2019 Ludwig van Beethoven: Simfonia n. 2 en Re, op. 36. Kurt Weill: ''Cançons sobre poemes de Walt Whitman''. Ottorino Respighi: ''Pini di Roma'', poema simfònic. Thomas Hampson, baríton. Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera. Dir.: Mariss Jansons. Enregistrat per la Ràdio de Baviera el 17 de maig del 2019, a la Sala Hèrcules de Munic.

 • Martha Argerich i Daniel Chappuis amb Charles Dutoit, a Suïssa
  Escolta àudio

  Martha Argerich i Daniel Chappuis amb Charles Dutoit, a Suïssa

  CONCERT DE L'ORQUESTRA FILHARMÒNICA EUROPEA DE SUÏSSA Igor Stravinsky: ''Joc de cartes'', ballet en tres mans. Franz Liszt: Concert per a piano i orquestra n. 1 en Mi b, S 124. Camille Saint-Saëns: Simfonia n. 3 en do m ''amb orgue'', op. 78. Martha Argerich, piano. Daniel Chappuis, orgue. Orquestra Filharmònica Europea de Suïssa. Dir.: Charles Dutoit. Enregistrat per la Ràdio de la Suïssa Francòfona el 9 de setembre del 2018. Auditori Stravinsky. Montreux (Suïssa).

 • Festa del violoncel
  Escolta àudio

  Festa del violoncel

  Biennal de violoncel d'Amsterdam 2019 Robert Schumann: ''Adagio i allegro'', op. 70. Joey Roukens: ''Angeli'' per a vuit violoncels i quintet vocal. Antoni Martín i Coll: ''Diferencias sobre la folía''. Diego Ortiz: ''Romanesca'' i ''Pasamezzo''. Anònim: ''Canarios''. Antonio Valente: ''Gallarda napolitana''. Michael Gordon: ''Industry''. Giovanni Battista Costanzi: Sonata per a violoncel i baix continu en sol m. Frank Zappa: ''Wild love''. Kian Soltani, violoncel. Nicolas van Poucke, piano. Amsterdam Cello8ctet, octet de violoncels. Wishful Singing. Ashley Bathgate, violoncel. Giovanni Sollima, violoncel. Caroline Kang, violoncel. Tineke Steenbrinck, clavecí. Mirko Arnone, tiorba. Hespèrion XXI. Membres de l'Orquestra de l'Acadèmia Nacional de Santa Cecília de Roma. Membres de l'Orquestra Filharmònica de la Ràdio dels Països Baixos. Enregistrat per la Ràdio Pública dels Països Baixos el 18 d'octubre del 2018, al Muziekgebouw aan het IJ d'Amsterdam.

 • Les "Vespres" de Rakhmàninov des de Copenhaguen
  Escolta àudio

  Les "Vespres" de Rakhmàninov des de Copenhaguen

  TEMPORADA DEL CONCERT COR NACIONAL DANÈS, 2018-2019 Serguei Rakhmàninov: ''Vespres'' per a cor, op. 37. Concert Cor Nacional Danès. Dir.: Bart van Reyn. Enregistrat per la Ràdio Danesa el 10 de maig del 2019, a l'Església de la Trinitat de Copenhaguen.

 • La Banda Municipal versiona Schumann i Khatxaturian
  Escolta àudio

  La Banda Municipal versiona Schumann i Khatxaturian

  TEMPORADA DE LA BANDA MUNICIPAL DE BARCELONA, 2017-2018 Robert Schumann: Concert per a piano en la m, op. 54 (versió per a piano i banda de Joan Lamote de Grignon). Mikhaïl Mikhailovitx Ippolítov-Ivànov: ''Escenes caucasianes'', suite núm. 1, op. 10 (versió per a banda). Aram Khatxaturian: ''La viuda valenciana'', suite (versió per a banda). Pierre Réach, piano. Banda Municipal de Barcelona. Dir.: Vahan Mardirossian. Enregistrat el 25 de març del 2018. Sala Pau Casals. L'Auditori. Barcelona.

 • Setanta anys del RIAS Kammerchor Berlín
  Escolta àudio

  Setanta anys del RIAS Kammerchor Berlín

  TEMPORADA DEL COR DE CAMBRA DE LA RIAS, 2018-2019 Johann Sebastian Bach: ''Jesu, meine Freude'' (Jesús, la meva joia), motet, BWV 227. Arnold Schönberg: ''Friede auf Erden'' (Pau a la terra) per a cor, op. 13. Roderick Williams: ''World without End'' (''Von Ewigkeit zu Ewigkeit'') per a cor i grup de cambra. Cor de Cambra de la RIAS. Ensemble Sheridan. Dir.: Justin Doyle. Enregistrat per la Ràdio Alemanya Cultura el 17 d'octubre del 2018, a la sala de cambra de la Filharmonia de Berlín.

 • Mozart, Guix i Brahms, interpretats pel Quartet Gerhard
  Escolta àudio

  Mozart, Guix i Brahms, interpretats pel Quartet Gerhard

  CICLE INTÈRPRETS CATALANS AL PALAU DE LA MÚSICA Wolfgang Amadeus Mozart: Quartet de corda n. 15 en re m, KV 421. Josep Maria Guix: ''Tres haikus'' per a quartet de corda. Johannes Brahms: Quartet de corda n. 2 en la m, op. 51 n. 2. Quartet Gerhard. Enregistrat per Catalunya Música el 23 de gener del 2019 a la sala Petit Palau del Palau de la Música Catalana.

Anar al contingut