TOTS ELS ÀUDIOS

 • Descoberta de l'obra de Leopold Mozart a Ratisbona
  Escolta àudio

  Descoberta de l'obra de Leopold Mozart a Ratisbona

  JORNADES DE MÚSICA ANTIGA DE JORNADES DE MÚSICA ANTIGA DE RATISBONA, 2019 Leopold Mozart: Simfonia en Sol ''Neue Lambacher''. ''Missa solemnis'' en Do. Katja Stuber, soprano. Dorothee Rabsch, contralt. Robert Buckland, tenor. Joachim Höchbauer, baix. Cor de nens de la Catedral de Ratisbona. Hofkapelle de Munic. Dir.: Roland Büchner. Enregistrat per la Ràdio de Baviera el 7 de juny del 2019. Sant Emmeram. Ratisbona (Baviera).

 • L'"Stabat mater" de Dvorák al claustre de la basílica d'Eberbach
  Escolta àudio

  L'"Stabat mater" de Dvorák al claustre de la basílica d'Eberbach

  FESTIVAL DE MÚSICA DE RHEINGAU 2019 Antonín Dvorák: ''Stabat mater'', op. 58. Hanna-Elisabeth Müller, soprano. Gerhild Romberger, contralt. Benjamin Bruns, tenor. Günthe Groissböck, baix. Cor de la Ràdio del Centre d'Alemanya (MDR). Orquestra Simfònica de la Ràdio de Frankfurt. Dir.: Andrés Orozco-Estrada. Enregistrat per la Ràdio de Hessen el 22 de juny del 2019. Claustre de la Basílica. Eberbach.

 • Ramos, Bardolet, Codina i Marigó: Intèrprets catalans al Palau
  Escolta àudio

  Ramos, Bardolet, Codina i Marigó: Intèrprets catalans al Palau

  PALAU INTÈRPRETS CATALANS. TEMPORADA 2018-2019 Philip Glass: ''Mad Rush'' (instrumentació per a quartet de Néstor Giménez). Claude Debussy: Primera rapsòdia per a clarinet i piano. Olivier Messiaen: Quartet per a la fi dels temps. Miquel Ramos, clarinet. Joel Bardolet, violí. Pau Codina, violoncel. Carles Marigó, piano. Enregistrat per Catalunya Música el dijous 20 de juny del 2019. Sala Petit Palau. Palau de la Música Catalana. (66 min.)

 • Recital de piano d'Antonio Pompa-Baldi
  Escolta àudio

  Recital de piano d'Antonio Pompa-Baldi

  SÈRIE DE CONCERTS "AUF SCHWARZEN UND AUF WEISSEN TASTEN" 2019 Obres de Johann Nepomuk Hummel, Franz Liszt, Edvard Grieg, Roberto Piano, Francis Poulenc i Astor Piazzolla. Antonio Pompa-Baldi, piano. Enregistrat per la Ràdio de Bremen el dissabte 12 de gener del 2019. Auditori de la Ràdio. Bremen.

 • Concerts bachians amb les Vespres d'Arnadí
  Escolta àudio

  Concerts bachians amb les Vespres d'Arnadí

  PALAU BACH 2019 Joan Sebastian Bach: Concert per a clavecí en re m, BWV 1052. Concert de Brandenburg n. 5 en re, BWV 1050. Vespres d'Arnadí. Dani Espasa, clavecí i direcció. Enregistrat per Catalunya Música l'11 de febrer del 2019. Palau de la Música Catalana.

 • Pablo González dirigeix Mendelssohn i Mahler
  Escolta àudio

  Pablo González dirigeix Mendelssohn i Mahler

  TEMPORADA DE L'ORQUESTRA SIMFÒNICA DE LA RADIOTELEVISIÓ ESLOVENA, 2018-2019 Felix Mendelssohn: ''Les Hèbrides'', obertura de concert, op. 26. Concert per a piano i orquestra n. 1 en sol m, op. 25. Gustav Mahler: Simfonia n. 1 en Re ''Tità''. Yeol Eum Son, piano. Orquestra Simfònica de la Radiotelevisió Eslovena. Dir.: Pablo González. Enregistrat per la Radiotelevisió Eslovena el dijous 22 de febrer del 2018. Sala Gallus. Auditori Cankar. Ljubljana. (91m)

 • Concert inaugural del Festival Internacional Pau Casals del Vendrell
  Escolta àudio

  Concert inaugural del Festival Internacional Pau Casals del Vendrell

  FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA PAU CASALS DEL VENDRELL 2019 Obres de Johann Sebastian Bach i Ludwig van Beethoven. Victor Julien-Laferrière, violoncel. David Kadouch, piano. Enregistrat el dissabte 13 de juliol del 2019. Auditori Pau Casals. El Vendrell.

 • Jornades de Música Antiga de Ratisbona
  Escolta àudio

  Jornades de Música Antiga de Ratisbona

  JORNADES DE MÚSICA ANTIGA DE RATISBONA 2019 Obres de Gregorio Allegri, William Byrd, Thomas Tallis, Wolfram Buchenberg i James MacMillan. Conjunt vocal ORA Singers. Dir.: Suzi Digby. Enregistrat per la Ràdio de Baviera el 7 de juny del 2019. Catedral de Sant Pere. Ratisbona (Baviera).

 • Lahav Shani dirigeix la Simfònica de Viena
  Escolta àudio

  Lahav Shani dirigeix la Simfònica de Viena

  TEMPORADA DE LA KONZERTHAUS, 2018-2019 Carl Maria von Weber: Obertura de l'òpera ''Oberon''. Ludwig van Beethoven: Concert per a piano i orquestra n. 4 en Sol, op. 58. Robert Schumann: Simfonia n. 1 en Si b ''Primavera'', op. 38. Orquestra Simfònica de Viena. Lahav Shani, piano i direcció. Enregistrat per la Ràdio Austríaca el 12 de desembre del 2018. Konzerthaus. Viena.

 • L'Azahar Ensemble interpreta Joaquín Turina
  Escolta àudio

  L'Azahar Ensemble interpreta Joaquín Turina

  MÚSICA DE CAMBRA AL RIN DEL NORD-WESTFÀLIA Joaquín Turina: ''La oración del torero'', op. 34 (arranjament de José Luis Turina), ''Sevilla'', suite pintoresca, op. 2 (arranjament de José Luis Turina). Maurice Ravel: ''Sonatine'' (arranjament de Wayne Peterson). Joaquín Turina: ''Mujeres españolas n. 2'', op. 73 (arranjament de José Luis Turina). Azahar Ensemble. Enregistrat per la Ràdio de l'Oest d'Alemanya el dimecres 6 de febrer del 2019. Auditori de la Ràdio de l'Oest d'Alemanya. Colònia.

 • El pianista Emanuel Ax interpreta música de Stravinsky i de Haydn
  Escolta àudio

  El pianista Emanuel Ax interpreta música de Stravinsky i de Haydn

  TEMPORADA DE L'ORQUESTRA FILHARMÒNICA DE LA RÀDIO DEL NORD D'ALEMANYA (NDR), 2018-2019 Igor Stravinsky: ''Capriccio'' per a piano i orquestra. Joseph Haydn: Concert per a piano i orquestra n. 1 en re, Hob.XVIII:11. Johannes Brahms: Simfonia n. 1 en do m, op. 68. Emanuel Ax, piano. Orquestra Filharmònica de la Ràdio del Nord d'Alemanya NDR. Dir.: Andrew Manze. Enregistrat per la Ràdio del Nord d'Alemanya el dijous 21 de febrer del 2019. Grand Studio de la Ràdio. Hannover.

 • Simply Quartet al Festival Emergents 2019
  Escolta àudio

  Simply Quartet al Festival Emergents 2019

  Festival Emergents Barcelona 2019 He Xuntian: ''Scent dance III'', per a quartet de corda. Ludwig van Beethoven: Quartet de corda n. 8 en mi m ''Razumovsky'', op. 59 n. 2. Simply Quartet. Enregistrat per Catalunya Música el dijous 21 de març del 2019. Sala Oriol Martorell. L'Auditori. Barcelona.

 • Els 400 anys del naixement de Joan Cererols amb la Jove Capella Reial de Catalunya
  Escolta àudio

  Els 400 anys del naixement de Joan Cererols amb la Jove Capella Reial de Catalunya

  Festival Emergents Temporada de música antiga de L'Auditori, 2017-2018 Joan Cererols: Missa de Difunts a 7 veus. Missa de Batalla a 12 veus. Jove Capella Reial de Catalunya. Dir.: Jordi Savall. Enregistrat per Catalunya Música el 4 d'abril del 2018. Sala Pau Casals. L'Auditori. Barcelona.

 • Ton Koopman dirigeix Bach i Mendelssohn
  Escolta àudio

  Ton Koopman dirigeix Bach i Mendelssohn

  FESTIVAL DE MÚSICA DE SCHLESWIG-HOLSTEIN 2019 Johann Sebastian Bach: Suite per a orquestra n. 4 en Re, BWV 1069. Concert per a tres clavecins, corda i continu en Do, BWV 1064 (versió per a flauta, oboè i violí de Ton Koopman). Felix Mendelssohn: Simfonia n. 5 en Re ''La reforma'', op. 107. Orquestra del Festival de Schleswig-Holstein. Dir.: Ton Koopman. Concert enregistrat per la Ràdio del Nord d'Alemanya, el 13 de juliol del 2019. Teatre d'Itzehoe.

 • El violinista Stefan Pi Jackiw interpreta el segon concert de Prokófiev
  Escolta àudio

  El violinista Stefan Pi Jackiw interpreta el segon concert de Prokófiev

  Temporada de l'orquestra simfònica KBS, 2018-2019 Antonín Dvorák: Obertura ''Carnaval'', op 92. Serguei Prokófiev: Concert per a violí i orquestra n. 2 en sol m, op. 63. Piotr Ilitx Txaikovski: Simfonia n. 5 en mi m, op. 64. Stefan Pi Jackiw, violí. Orquestra Simfònica KBS. Dir.: Yoel Levi. Enregistrat per la Ràdio Televisió de Corea del Sud el 21 de novembre del 2018. Concert Hall. Arts Center. Seül.