TOTS ELS VÍDEOS

 • Ustrell i Altafaj fan el cim a "El suplement"
  Veure vídeo

  Ustrell i Altafaj fan el cim a "El suplement"

  Aquest dissabte, al "4 gats" d'"El suplement", Ricard Ustrell fa sortir dels despatxos el català que més en sap d'Europa: Amadeu Altafaj, representant permanent de la Generalitat davant la Unió Europea. La seva altra passió és el muntanyisme i per això ens n'hem anat amb ell a pujar al Puigsacalm. Superarà el repte? Ens referim a l'Ustrell, evidentment...

 • El dramàtic canvi climàtic
  Veure vídeo

  El dramàtic canvi climàtic

  A diferència del cosí de Rajoy, el Pere Tapias sí que nota l'escalfament global. Està tan preocupat pel desenvolupament de la cimera sobre el canvi climàtic de París que li ha dedicat la cançó de la setmana.

 • El 4 Gats d'"El suplement", amb el Dr. Bonaventura Clotet
  Veure vídeo

  El 4 Gats d'"El suplement", amb el Dr. Bonaventura Clotet

  Aquesta setmana, en què es commemora el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida, Ricard Ustrell conversa amb un dels màxims coneixedors de la malaltia, el doctor Bonaventura Clotet, cap de la unitat de VIH de l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. Amb ell visitarem Can Ruti i coneixerem tots els espais on, des de fa anys, treballa per controlar i eradicar el virus de la Sida

 • Pere Tapias es converteix en Florentino Pérez
  Veure vídeo

  Pere Tapias es converteix en Florentino Pérez

  A Pere Tapias, encara li dura la ressaca del 0 a 4. A les orelles, li ressonen els crits de "Florentino, dimisión" que van retronar al Bernabéu la setmana passada. Per això ha volgut posar-se a dins del cap del president del Madrid... i ho ha fet en forma de xotis.

 • Enric Duran, el "Robin Hood dels bancs", al Suplement
  Veure vídeo

  Enric Duran, el "Robin Hood dels bancs", al Suplement

  L'any 2008, Enric Duran va demanar prèstecs a 39 entitats bancàries per valor de 492.000 euros que no tenia intenció de tornar. Per aquesta acció que ell considera de desobediència civil, ara mateix l'Enric és en recerca i captura. Ricard Ustrell hi ha pogut contactar per mantenir una extensa conversa. Aquest dissabte l'escoltarem a ell i també a experts en economia i activisme social que valoren la seva acció, no tots de la mateixa manera.

 • Felip Puig: "Jordi Pujol va ser un molt bon amic"
  Veure vídeo

  Felip Puig: "Jordi Pujol va ser un molt bon amic"

  Ricard Ustrell se n'ha anat a jugar a petanca a Nou Barris amb el conseller d'Empresa i Ocupació en funcions, Felip Puig, que no té pas aspecte de jubilat. Amb ell ha repassat l'actual moment del país, el trencament de Convergència amb Unió, les relacions amb l'expresident Jordi Pujol i el ressò, tres anys després, del "cas Ester Quintana".

 • Forcadell, la nova musa de Pere Tapias
  Veure vídeo

  Forcadell, la nova musa de Pere Tapias

  La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, és un dels 21 alts càrrecs amenaçats pel Tribunal Constitucional amb conseqüències penals si no acaten la invalidació de la moció independentista. Per animar-la, en Pere Tapias li ha dedicat una cançó.

 • Junqueras: "A partir del 24 de novembre toca jersei"
  Veure vídeo

  Junqueras: "A partir del 24 de novembre toca jersei"

  El dia que Ricard Ustrell va passejar amb Junqueras per Món Sant Benet es va comprometre a tornar-hi, passat l'estiuet de Sant Martí, per valorar quin temps fa. Avui ha complert i ens ha explicat que aquest estiuet s'acabarà com a molt tard el dia 24 de novembre. Entenem que es referia al temps atmosfèric... o al polític?

 • Ricard Ustrell menja flors
  Veure vídeo

  Ricard Ustrell menja flors

  Ricard Ustrell no para. Ha aprofitat l'inici de setmana per anar a visitar el nostre expert en plantes, un dels tres experts en felicitat de cada diumenge, en Marc Casabosch. Tots dos, envoltats de natura, han acabat vivint una experiència pròpia d'un Robinson Crusoe

 • Tres anys després, Ester Quintana al "4 gats"
  Veure vídeo

  Tres anys després, Ester Quintana al "4 gats"

  Durant la manifestació per la vaga general del 14 de novembre de 2012, Ester Quintana va rebre l'impacte d'una pilota de goma que li va fer perdre un ull. Ella va mantenir des del primer moment que l'impacte havia estat d'una pilota de goma dels antiavalots. Tres anys després, Quintana passeja amb Ricard Ustrell pel barri del Fòrum de Barcelona repassant la seva vida abans i després d'aquell moment, la reacció de les autoritats i la lluita per la prohibició de les pilotes de goma.

 • En Pere Tapias li canta a l'OMS
  Veure vídeo

  En Pere Tapias li canta a l'OMS

  L'alerta sanitària de l'Organització Mundial de la Salut respecte als embotits, la carn processada i el béicon no ha estat del tot ben rebuda pel nostre "gourmet". Pere Tapias té molt clara quina ha de ser la seva dieta

 • "4 Gats" amb l'Albert Pla
  Veure vídeo

  "4 Gats" amb l'Albert Pla

  Albert Pla ara viu prop de Girona, però va néixer a Sabadell. El "4 Gats" d'"El suplement" el fa tornar a la seva terra natal. Ricard Ustrell l'ha citat a l'Hotel Urpí de Sabadell per parlar d'hotels, turisme, provocacions, toros, guerres... i guàrdies de seguretat.

 • Pilar Rahola, al "4 gats"
  Veure vídeo

  Pilar Rahola, al "4 gats"

  La tertuliana més polèmica, la veu més atronadora de Catalunya, passeja amb Ricard Ustrell per un dels seus racons preferits de Barcelona: el call jueu. Aquest dissabte el repte de l'Ustrell és clar: aconseguir que Rahola li doni la raó en alguna cosa.

 • En Pere Tapias ja no va en moto. Ara va en un Volkswagen
  Veure vídeo

  En Pere Tapias ja no va en moto. Ara va en un Volkswagen

  Aquesta setmana, el Pere Tapias ens confessa la seva admiració per l'enginyeria alemanya, que havia aconseguit ocultar l'emissió de gasos contaminants en els seus cotxes

 • El "4 Gats" d'"El suplement" viatja a Grècia
  Veure vídeo

  El "4 Gats" d'"El suplement" viatja a Grècia

  Ricard Ustrell ha estat a Atenes aquesta setmana per viure de primera mà les diferents crisis que s'hi estan vivint, per conèixer les persones i les històries que hi ha darrere de les xifres i estadístiques. Ha estat conversant amb catalans que viuen a Grècia, amb grecs que coneixen molt bé la situació i amb refugiats acabats d'arribar d'altres països, a l'espera de poder establir-se en algun altre país europeu.

Anar al contingut