TOTS ELS VÍDEOS

 • Jocs de ciència amb Josep M. Mainat
  Veure vídeo

  Jocs de ciència amb Josep M. Mainat

  Aquest dissabte, al "4 Gats" d'"El suplement", Ricard Ustrell passeja pel CosmoCaixa amb el músic, membre de La Trinca i productor televisiu d'èxit Josep M. Mainat, dedicat darrerament a la divulgació científica.

 • Ricard Ustrell viatja a Islàndia
  Veure vídeo

  Ricard Ustrell viatja a Islàndia

  Aquest dissabte dia 23, al "4 gats"d'"El suplement", Ricard Ustrell vola fins a Islàndia, terra de volcans, de desenvolupament econòmic i de llibertats civils, per veure què pot tenir en comú Catalunya amb aquesta petita illa àrtica de només 300.000 habitants. Parlarem amb catalans que s'hi han establert... i també amb el president del país, Ólafur Ragnar Grímsson.

 • Els Blaumut tornen als seus inicis en un concert per a "El suplement"
  Veure vídeo

  Els Blaumut tornen als seus inicis en un concert per a "El suplement"

  Els Blaumut han tornat al primer local de Barcelona on van actuar i ho han fet en un concert en exclusiva per als oients d'"El suplement". Si no has estat un dels privilegiats que ho ha pogut viure en directe, aquí tens el vídeo.

 • Ricard Ustrell visita la Colita
  Veure vídeo

  Ricard Ustrell visita la Colita

  Aquest dissabte, al "4 Gats" d'"El suplement", coneixerem la casa i el jardí de la Colita, al barri de la Bordeta, a Barcelona. Parlarem amb ella de fotografia, del Photoshop, dels indignats... i de casetes d'ocells

 • Pere Tapias creu que Colau té la clau
  Veure vídeo

  Pere Tapias creu que Colau té la clau

  En moments de tanta incertesa política, necessitem que Pere Tapias ens orienti amb la seva guitarra. Ell ho té molt clar: la persona que ens pot ajudar a sortir de l'atzucac la tenim a la plaça de Sant Jaume i es diu Ada Colau. Au, ara ja ho sabeu!

 • Les "selfies" d'Ustrell i Peñafiel amb els reis Borbons
  Veure vídeo

  Les "selfies" d'Ustrell i Peñafiel amb els reis Borbons

  El 5 de gener, Joan Carles de Borbó compleix 78 anys. Ricard Ustrell se n'ha anat a Madrid... no pas per parlar amb Joan Carles, sinó amb el periodista que més interioritats coneix de la família reial. Jaime Peñafiel, a "Quatre gats" d'"El suplement", es passeja pel Museu de Cera de Madrid i es fa fotos amb unes quantes figures de la monarquia. Ho podreu sentir el dissabte 9 de gener, a les 11.05.

 • Pasdoble socialista
  Veure vídeo

  Pasdoble socialista

  Pere Tapias, sempre atent als avatars de la política espanyola, està preocupat pel futur polític de Pedro Sánchez, el líder del PSOE. En aquest pasdoble li recomana que estigui atent, perquè potser La Moncloa li queda més a prop del que es pensa...

 • Francesc Mauri, al vent
  Veure vídeo

  Francesc Mauri, al vent

  Aquest dissabte, al "4 gats" d'"El Suplement", Ricard Ustrell passeja pel parc eòlic de Pujalt amb el meteoròleg de Catalunya Ràdio i TV3, Francesc Mauri. Amb ell coneixerem millor cap on ens porta el canvi climàtic. Mauri també ens parlarà d'altres aspectes de la seva vida, com la pràctica del nudisme, que el va portar a saludar una màxima autoritat al natural

 • Pere Tapias acomiada el 2015
  Veure vídeo

  Pere Tapias acomiada el 2015

  En aquests dies de balanços de l'any que s'acaba, us oferim el resum exprés de Pere Tapias. En dos minuts fareu un repàs a tot el que ha donat de si el 2015. Esperem que el 2016 sigui molt millor per a tots!

 • La nadala del consum
  Veure vídeo

  La nadala del consum

  Estem vivint dies entranyables de reunions familiars, llumetes al carrer, il·lusió infantil... i moltes cues a totes les botigues i superfícies comercials. Fa vint segles la pregunta era "què li darem al noi de la mare?". Ara la pregunta clau és "Què comprarem?"

 • Exclusiva El Suplement. Primeres imatges de l'assaig de la coral del programa pel 23 de desembre
  Veure vídeo

  Exclusiva El Suplement. Primeres imatges de l'assaig de la coral del programa pel 23 de desembre

  Hem colat una càmera en el primer assaig de la coral de "El Suplement. En el vídeo podem veure l'equip del programa, dirigit pel mestre Pedro Pardo i amb Carme Lluveras fent de coach, treballant intensament l'afinació de les veus i la coreografia que presentaran en el programa especial de Nadal del 23 de desembre.

 • Maruja Torres i Ricard Ustrell es passegen per Sarrià
  Veure vídeo

  Maruja Torres i Ricard Ustrell es passegen per Sarrià

  Dissabte, a "4 gats" d'"El suplement", Ricard Ustrell es passeja pel barri de Sarrià amb l'escriptora Maruja Torres, una dona llegida i viatjada, que també ha estat veïna de Madrid i de Beirut i que en el seu darrer llibre,"Manuela Carmena en el diván de Maruja Torres", entrevista l'alcaldessa de la capital espanyola

 • "El suplement" puja al puig de la Creu per La Marató
  Veure vídeo

  "El suplement" puja al puig de la Creu per La Marató

  "El suplement", acompanyat de diverses entitats excursionistes, ha pujat al puig de la Creu en una iniciativa en favor de La Marató. Entre els que hi han participat, el saxofonista Llibert Fortuny, que ha ofert un concert molt especial des del cim.

 • Pere Tapias ens demana que truquem a La Marató
  Veure vídeo

  Pere Tapias ens demana que truquem a La Marató

  Aquest diumenge, la cançó del Tapias té un missatge ben clar: avui tothom ha de trucar al 905.11.50.50 i aportar el que pugui en la mesura de les seves possibilitats a La Marató. Ell ja ho ha fet i ens anima la resta a fer-ho!

 • Els presentadors de La Marató, a punt
  Veure vídeo

  Els presentadors de La Marató, a punt

  Toni Cruanyes, Ana Boadas i Ricard Ustrell ens ensenyen el plató de La Marató, on diumenge viurem 15 hores de programa en directe. Atenció als 400 fulls de guió!

Anar al contingut