Anar a la navegació principalAnar al contingut
El suplement

Les Tàpias variades i l'olla que bull: l'hamburguesa.

Durada: 23 min
04/10/2014
L'hamburguesa és un plat habitual de la nostra cuina que s'ha revaloritzat en els últims anys. Fa un temps se l'associativa directament amb el menjar fast-food i se la considerava de poca qualitat, mentre que l'steak tàrtar era considerat alta gastronomia.
Ara l'hamburguesa està al nivell d'altres plats gràcies a tota la feina que s'ha fet a l'hora de reivindicar-la com a plat que pot estar fet de carn de qualitat, i amb l'arribada d'aquesta revaloralització també se n'ha disparat el mercat. L'hamburguesa de vedella seria la més convencional, però ara en podem trobar de pollastre, de porc o de xai, entre d'altres, i combinades amb tot tipus d'ingredients: des del formatge, els bolets i l'escalivada fins al foie. Amb Pere Tàpias i Pep Nogué, i amb la sommelier Meritxell Falgueras.

Àudios

Vídeos