Tapias variades
Els millors gelats per aquest estiu
A l'últim "Tapias Variades" de la temporada hem convidat Rafael Pinyol, de la gelateria Tutti Frutti de Vilanova i la Geltrú perquè ens recomanés els millors gelats per a aquests mesos calorosos que s'acosten.
A l'últim "Tapias Variades" de la temporada hem convidat Rafael Pinyol, de la gelateria Tutti Frutti de Vilanova i la Geltrú perquè ens recomanés els millors gelats per a aquests mesos calorosos que s'acosten.
Cuinem un suquet de peix al "Tapias variades"
Ens visita Marc Gascons, xef d'Els Tinars, per parlar d'un plat estrella: el suquet de peix. Descobrirem el seu secret i sabrem alguna de les millors receptes.
Ens visita Marc Gascons, xef d'Els Tinars, per parlar d'un plat estrella: el suquet de peix. Descobrirem el seu secret i sabrem alguna de les millors receptes.
Tomàquets per a tots els gustos
Hem analitzat les diferents varietats de tomàquets amb Jordi Daunés, de la Fruiteria Torrent, del Mercat de Santa Caterina.
Hem analitzat les diferents varietats de tomàquets amb Jordi Daunés, de la Fruiteria Torrent, del Mercat de Santa Caterina.
Les millors amanides d'estiu
La Paquita Rexach del restaurant Hispània d'Arenys de Mar ens ha donat les claus per fer una bona amanida. Amb ella i els oients hem comentat receptes d'amanides d'estiu.
La Paquita Rexach del restaurant Hispània d'Arenys de Mar ens ha donat les claus per fer una bona amanida. Amb ella i els oients hem comentat receptes d'amanides d'estiu.
Les claus d'un bon suc verd
Amb la Marta Castells, autora del llibre "Vegana i catalana", hem parlat de la moda dels sucs verds i de la millor manera de preparar-los.
Amb la Marta Castells, autora del llibre "Vegana i catalana", hem parlat de la moda dels sucs verds i de la millor manera de preparar-los.
Totes les possiblitats culinàries del cava al "Tapias variades"
Hem recopilat receptes amb cava amb l'enòleg Àlex Torelló, i amb Xavier Mestres, president de l'Institut Català de la Cuina
Hem recopilat receptes amb cava amb l'enòleg Àlex Torelló, i amb Xavier Mestres, president de l'Institut Català de la Cuina
El secret de l'arròs a la cassola
Ens ha visitat Quim Marquès, xef del Restaurant Suquet de l'Almirall, per parlar de l'arròs a la cassola. Hem comentat algunes receptes i hem diferenciat l'arròs a la cassola de la paella.
Ens ha visitat Quim Marquès, xef del Restaurant Suquet de l'Almirall, per parlar de l'arròs a la cassola. Hem comentat algunes receptes i hem diferenciat l'arròs a la cassola de la paella.
Cuinem vedella al Restaurant Occi, de Girona
Amb Pere Tapias i Pep Nogué hem entrat al Restaurant Occi, de Girona, on hem parlat de vedella i hem descobert diferents maneres de cuinar-la
Amb Pere Tapias i Pep Nogué hem entrat al Restaurant Occi, de Girona, on hem parlat de vedella i hem descobert diferents maneres de cuinar-la
Cuinem carbassó al "Tapias variades"!
Hem recopilat receptes amb carbassó acompanyats de Víctor Quintillà, xef del restaurant Lluerna de Santa Coloma de Gramenet.
Hem recopilat receptes amb carbassó acompanyats de Víctor Quintillà, xef del restaurant Lluerna de Santa Coloma de Gramenet.
Descobrim receptes per cuinar quinoa al "Tapias Variades"
Ho hem fet acompanyats de la Teresa Carles, xef del restaurant de cuina vegetariana Teresa Carles.
Ho hem fet acompanyats de la Teresa Carles, xef del restaurant de cuina vegetariana Teresa Carles.
La sobrassada, al "Tapias Variades"
Ens acompanya la mallorquina Pema Maymó, del restaurant Idò DO Balear, per parlar de la sobrassada. Hem comentat algunes de les receptes més populars de Mallorca.
Ens acompanya la mallorquina Pema Maymó, del restaurant Idò DO Balear, per parlar de la sobrassada. Hem comentat algunes de les receptes més populars de Mallorca.
Les millors receptes de macarrons
Avui, al "Tapias variades", hem parlat d'un clàssic de la nostra cuina: els macarrons. Amb el cuiner Sergi de Meià n'hem repassat algunes de les millors receptes.
Avui, al "Tapias variades", hem parlat d'un clàssic de la nostra cuina: els macarrons. Amb el cuiner Sergi de Meià n'hem repassat algunes de les millors receptes.
Cuinem rap al "Tapias variades"
Hem recopilat receptes amb rap amb David Solé, xef del Restaurant Barquet, de Tarragona.
Hem recopilat receptes amb rap amb David Solé, xef del Restaurant Barquet, de Tarragona.
Múrgoles i moixernons, bolets que es cullen i es cuinen per primavera
Al "Tapias variades" hem parlat de múrgoles i moixernons amb Edu Azuaza, cuiner del restaurant Les Voltes de Sant Sebastià, a Moià
Al "Tapias variades" hem parlat de múrgoles i moixernons amb Edu Azuaza, cuiner del restaurant Les Voltes de Sant Sebastià, a Moià
Cuinem lluç al "Tapias variades"!
Hem recopilat receptes amb lluç amb el xef Sergio Humada, del Via Veneto
Hem recopilat receptes amb lluç amb el xef Sergio Humada, del Via Veneto