L'arca de Nogué
És sa, fer dejuni?
Avui amb el Pep Nogué i la dietista i nutricionista Carla Zaplana parlem del dejuni. Exactament, què vol dir fer-ne? Què hem de tenir en compte? Quan va bé que en fem?
Fem servir correctament el congelador?
Avui amb el Pep Nogué repassem quins errors cometem quan congelem els aliments. També ens acompanya la Lluca Rullan, dietista.
Com es pot fer servir el microones a la cuina?
Avui amb el Pep Nogué i el Rafael Sebastián, director general de Lekué, parlem sobre la cuina del microones. Com podem fer servir aquest aparell més enllà d'escalfar-hi plats de la nevera?
Com és la cuina de bistrot?
Avui amb el Pep Nogué viatgem fins a França per descobrir la cuina de bistrot. I, per fer-ho, ens acompanya també Eric Basset, responsable del Bistrot Bilou de Barcelona.
Quins mites alimentaris ens podem creure?
La nutricionista Montse Folch ha escrit el llibre "100 mites sobre l'alimentació", i avui amb ella i el Pep Nogué mirem de desmitificar algunes idees alimentàries que sempre ens hem cregut.
La cuina dels robots
Avui, amb el Pep Nogué i el Carles Montori de Culinàrium, parlem sobre com cal fer servir els robots a la cuina.
La cuina dels cítrics
Avui amb el Pep Nogué intentem fer bondat per fer baixar els àpats de Nadal amb els cítrics.
Escudella de Nadal per a principiants
Aprofitant que s'acosten dates de Nadal, aprenem a fer escudella i carn d'olla amb el Pep Nogué... i el Gerard Jubany.
Com podem fer atractius els llegums?
Avui amb el Pep Nogué parlem d'un ingredient menyspreat a l'alta cuina: els llegums. I ho fem acompanyats del Joan Massegur, xef del restaurant Hostal dels Ossos, i el Joan Orri, productor de fesols de Santa Pau.
Ha passat de moda la cuina de cassola?
Avui amb el Pep Nogué reivindiquem la cuina de cassola. Ha passat de moda? La veiem com una cosa antiga? Pot ser saludable? A més, també comptem amb el gastrònom Jaume Padrós, que ha escrit un nou llibre, "Cap i pota. El gran llibre dels menuts".
Com podem perdre la por a cuinar?
Avui el Pep Nogué ha vingut acompanyat de Pablo Albuerne, conegut com a Gipsy Chef, per ajudar-nos a perdre la por a posar-nos davant dels fogons per primera vegada.
El menjar per emportar: sobreviure o morir
Avui amb el Pep Nogué parlem del menjar per emportar, que s'ha tornat l'única opció de molts restaurants per continuar sobrevivint. En parlem amb l'Ivan Surinder, xef del restaurant Tandoor de Barcelona.
Com fem panellets casolans?
Avui, amb el Pep Nogué aprenem a fer panellets a casa. I comptem amb l'ajuda del Jordi Morera, forner de l'Espiga d'Or de Vilanova i la Geltrú.
Es pot actualitzar la cuina catalana?
Avui amb el Pep Nogué ens preguntem sobre el repte d'actualitzar la cuina catalana. I per fer-ho, comptem amb David Andrés, xef del restaurant Via Veneto de Barcelona.
Com es cuina a baixa temperatura?
Avui amb el Pep Nogué parlem d'una tècnica de cuina que s'està posant molt de moda: la cocció a baixa temperatura. En què consisteix? En parlem també amb Salvador Brugués, de l'Escola de Cuina de Girona i expert en cuina a baixa temperatura.