L'arca de Nogué

  • Com es fa una barbacoa?
    Escolta àudio

    Com es fa una barbacoa?

    Ara que fa bon temps i ens podem reunir limitadament en espais exteriors, amb el Pep Nogué expliquem què cal saber per fer una barbacoa. A més, també parlem amb el Marcos González, xef i I+D de MIBRASA.

    Ara que fa bon temps i ens podem reunir limitadament en espais exteriors, amb el Pep Nogué expliquem què cal saber per fer una barbacoa. A més, també parlem amb el Marcos González, xef i I+D de MIBRASA.

  • És saludable menjar arrebossat?
    Escolta àudio

    És saludable menjar arrebossat?

    Avui, amb el Pep Nogué i l'Ernesto de Mayo, cuiner i instructor del CIB, parlem sobre els arrebossats. Són saludables? Com s'han de fer?

    Avui, amb el Pep Nogué i l'Ernesto de Mayo, cuiner i instructor del CIB, parlem sobre els arrebossats. Són saludables? Com s'han de fer?

  • Reivindiquem l'esmorzar de forquilla
    Escolta àudio

    Reivindiquem l'esmorzar de forquilla

    Avui, amb el Pep Nogué i el Borja Sierra, cuiner del restaurant Granja Elena de la Zona Franca de Barcelona, parlem sobre l'esmorzar de forquilla, un àpat que s'està reivindicant cada vegada més arran de la pandèmia.

    Avui, amb el Pep Nogué i el Borja Sierra, cuiner del restaurant Granja Elena de la Zona Franca de Barcelona, parlem sobre l'esmorzar de forquilla, un àpat que s'està reivindicant cada vegada més arran de la pandèmia.

  • Descobrim la cuina andalusa des de Sevilla
    Escolta àudio

    Descobrim la cuina andalusa des de Sevilla

    Avui, des de Sevilla, amb el Pep Nogué, la Camila Ferraro, cuinera del restaurant Sobretablas, i el Robert Tetas, sommelier del restaurant, parlem de la cuina andalusa. Hi ha vida més enllà del peixet fregit i el gaspatxo?

    Avui, des de Sevilla, amb el Pep Nogué, la Camila Ferraro, cuinera del restaurant Sobretablas, i el Robert Tetas, sommelier del restaurant, parlem de la cuina andalusa. Hi ha vida més enllà del peixet fregit i el gaspatxo?

  • Oda al biquini
    Escolta àudio

    Oda al biquini

    El 12 d'abril és el Dia Internacional del Biquini, així que avui fem una petita oda a un entrepà que sempre funciona. En parlem amb el Pep Nogué i el Joan Gurguí, de la Bikineria del Mercat del Ninot de Barcelona.

    El 12 d'abril és el Dia Internacional del Biquini, així que avui fem una petita oda a un entrepà que sempre funciona. En parlem amb el Pep Nogué i el Joan Gurguí, de la Bikineria del Mercat del Ninot de Barcelona.

  • Fem la mona amb el Pep Nogué!
    Escolta àudio

    Fem la mona amb el Pep Nogué!

    Demà és Dilluns de Pasqua, dia de la mona! En parlem amb el nostre cuiner de capçalera, Pep Nogué, i Gessamí Caramés, cuinera, pastissera i copresentadora del programa "Cuines" de TV3.

    Demà és Dilluns de Pasqua, dia de la mona! En parlem amb el nostre cuiner de capçalera, Pep Nogué, i Gessamí Caramés, cuinera, pastissera i copresentadora del programa "Cuines" de TV3.

  • Com podem aprofitar les olives a la cuina?
    Escolta àudio

    Com podem aprofitar les olives a la cuina?

    Avui amb Pep Nogué parlem de les olives. Com ens les mengem? En quins plats les podem posar? A més, per explicar-nos-ho, ens acompanyen Imma Roquet, olivaire i paradista de la Boqueria, i Òscar Gómez, redactor gastronòmic i autor del blog i canal de YouTube decuina.net.

    Avui amb Pep Nogué parlem de les olives. Com ens les mengem? En quins plats les podem posar? A més, per explicar-nos-ho, ens acompanyen Imma Roquet, olivaire i paradista de la Boqueria, i Òscar Gómez, redactor gastronòmic i autor del blog i canal de YouTube decuina.net.

  • Quins canvis hem de fer per aprendre a menjar sa a casa?
    Escolta àudio

    Quins canvis hem de fer per aprendre a menjar sa a casa?

    Els bessons Torres, el Sergio i el Javier, acaben de treure nou llibre: "Menja sa, no facis dieta", i avui parlem amb ells i el Pep Nogué per saber com podem establir una dieta més sana en el nostre dia a dia.

    Els bessons Torres, el Sergio i el Javier, acaben de treure nou llibre: "Menja sa, no facis dieta", i avui parlem amb ells i el Pep Nogué per saber com podem establir una dieta més sana en el nostre dia a dia.

  • Com es cultiva un hort urbà?
    Escolta àudio

    Com es cultiva un hort urbà?

    Avui amb el Pep Nogué i el Marc Casabosch, autor del llibre "Un hort per ser feliç", parlem sobre els horts urbans, que cada dia estan més de moda.

    Avui amb el Pep Nogué i el Marc Casabosch, autor del llibre "Un hort per ser feliç", parlem sobre els horts urbans, que cada dia estan més de moda.

  • Com fem una calçotada semiconfinada?
    Escolta àudio

    Com fem una calçotada semiconfinada?

    És temps de calçots, però la Covid ens impedeix fer calçotades com sempre. Així que avui amb el Pep Nogué parlem de com podem aprofitar els calçots més enllà de fer-los a la brasa.

    És temps de calçots, però la Covid ens impedeix fer calçotades com sempre. Així que avui amb el Pep Nogué parlem de com podem aprofitar els calçots més enllà de fer-los a la brasa.

  • És sa, fer dejuni?
    Escolta àudio

    És sa, fer dejuni?

    Avui amb el Pep Nogué i la dietista i nutricionista Carla Zaplana parlem del dejuni. Exactament, què vol dir fer-ne? Què hem de tenir en compte? Quan va bé que en fem?

    Avui amb el Pep Nogué i la dietista i nutricionista Carla Zaplana parlem del dejuni. Exactament, què vol dir fer-ne? Què hem de tenir en compte? Quan va bé que en fem?

  • Fem servir correctament el congelador?
    Escolta àudio

    Fem servir correctament el congelador?

    Avui amb el Pep Nogué repassem quins errors cometem quan congelem els aliments. També ens acompanya la Lluca Rullan, dietista.

    Avui amb el Pep Nogué repassem quins errors cometem quan congelem els aliments. També ens acompanya la Lluca Rullan, dietista.

  • Com es pot fer servir el microones a la cuina?
    Escolta àudio

    Com es pot fer servir el microones a la cuina?

    Avui amb el Pep Nogué i el Rafael Sebastián, director general de Lekué, parlem sobre la cuina del microones. Com podem fer servir aquest aparell més enllà d'escalfar-hi plats de la nevera?

    Avui amb el Pep Nogué i el Rafael Sebastián, director general de Lekué, parlem sobre la cuina del microones. Com podem fer servir aquest aparell més enllà d'escalfar-hi plats de la nevera?

  • Com és la cuina de bistrot?
    Escolta àudio

    Com és la cuina de bistrot?

    Avui amb el Pep Nogué viatgem fins a França per descobrir la cuina de bistrot. I, per fer-ho, ens acompanya també Eric Basset, responsable del Bistrot Bilou de Barcelona.

    Avui amb el Pep Nogué viatgem fins a França per descobrir la cuina de bistrot. I, per fer-ho, ens acompanya també Eric Basset, responsable del Bistrot Bilou de Barcelona.

  • Quins mites alimentaris ens podem creure?
    Escolta àudio

    Quins mites alimentaris ens podem creure?

    La nutricionista Montse Folch ha escrit el llibre "100 mites sobre l'alimentació", i avui amb ella i el Pep Nogué mirem de desmitificar algunes idees alimentàries que sempre ens hem cregut.

    La nutricionista Montse Folch ha escrit el llibre "100 mites sobre l'alimentació", i avui amb ella i el Pep Nogué mirem de desmitificar algunes idees alimentàries que sempre ens hem cregut.

Anar al contingut