L'arca de Nogué

  • Com es cuina un bon "chuletón"?
    Escolta àudio

    Com es cuina un bon "chuletón"?

    Avui, amb el Pep Nogué parlem sobre la mitjana de vedella, un plat que no pot faltar en cap barbacoa. És saludable menjar carn vermella? En parlem amb Àlex Castany, de la carnisseria Sanmartí 1850 de Sabadell, i la dietista i nutricionista Montse Folch.

    Avui, amb el Pep Nogué parlem sobre la mitjana de vedella, un plat que no pot faltar en cap barbacoa. És saludable menjar carn vermella? En parlem amb Àlex Castany, de la carnisseria Sanmartí 1850 de Sabadell, i la dietista i nutricionista Montse Folch.

  • Què està passant amb el preu de la llet a Catalunya?
    Escolta àudio

    Què està passant amb el preu de la llet a Catalunya?

    Avui amb el Pep Nogué parlem de la polèmica que s'ha generat aquesta setmana al voltant del preu de la llet. Quin és el preu real? Què reivindiquen els ramaders catalans? En parlem amb el Dani Bassas, director general de la Cooperativa plana de Vic.

    Avui amb el Pep Nogué parlem de la polèmica que s'ha generat aquesta setmana al voltant del preu de la llet. Quin és el preu real? Què reivindiquen els ramaders catalans? En parlem amb el Dani Bassas, director general de la Cooperativa plana de Vic.

  • Com es dissenya un còctel?
    Escolta àudio

    Com es dissenya un còctel?

    Avui amb el Pep Nogué parlem sobre còctels. Com es dissenyen? Quins són els que més triomfen? El secret està en el gel? Ho fem acompanyats del Carles Bonnin, bàrman i propietari de La Destilateca.

    Avui amb el Pep Nogué parlem sobre còctels. Com es dissenyen? Quins són els que més triomfen? El secret està en el gel? Ho fem acompanyats del Carles Bonnin, bàrman i propietari de La Destilateca.

  • Del Calippo al Frigopie: els gelats de la infància
    Escolta àudio

    Del Calippo al Frigopie: els gelats de la infància

    Avui amb el Pep Nogué parlem amb el Joan Viñallonga, inventor de gelats mítics de la infància com el Frigopie o el Drácula. Ens explica quin és el secret de l'èxit d'aquests gelats, i d'on surten les idees per fer-los.

    Avui amb el Pep Nogué parlem amb el Joan Viñallonga, inventor de gelats mítics de la infància com el Frigopie o el Drácula. Ens explica quin és el secret de l'èxit d'aquests gelats, i d'on surten les idees per fer-los.

  • Què és el "food porn"?
    Escolta àudio

    Què és el "food porn"?

    Avui, amb el Pep Nogué, parlem sobre un concepte que cada vegada està més de moda: el "food porn"! Què és? Ens ho explica juntament amb el Miquel Antoja, xef de Foodlona.

    Avui, amb el Pep Nogué, parlem sobre un concepte que cada vegada està més de moda: el "food porn"! Què és? Ens ho explica juntament amb el Miquel Antoja, xef de Foodlona.

  • Quina diferència hi ha entre les galetes i les cookies?
    Escolta àudio

    Quina diferència hi ha entre les galetes i les cookies?

    Avui amb el Pep Nogué i amb la Betina Montagne, cuinera i pastissera, cofundadora de Wonder Cookies, parlem sobre un dels berenars americans per excel·lència: les cookies.

    Avui amb el Pep Nogué i amb la Betina Montagne, cuinera i pastissera, cofundadora de Wonder Cookies, parlem sobre un dels berenars americans per excel·lència: les cookies.

  • Què hem de fer per menjar de manera sostenible?
    Escolta àudio

    Què hem de fer per menjar de manera sostenible?

    Aprofitant que avui és el Dia Mundial del Medi Ambient, amb el Pep Nogué volem anar més enllà del reciclatge per saber com ho hem de fer per menjar de la manera més sostenible possible.

    Aprofitant que avui és el Dia Mundial del Medi Ambient, amb el Pep Nogué volem anar més enllà del reciclatge per saber com ho hem de fer per menjar de la manera més sostenible possible.

  • Com es cuina la tonyina?
    Escolta àudio

    Com es cuina la tonyina?

    Avui amb el Pep Nogué parlem d'un dels productes més rics gastronòmicament parlant: la tonyina. Com la cuinem? Quines parts se n'aprofiten? Ho expliquem amb el Juan Serrano, director general de Balfegó.

    Avui amb el Pep Nogué parlem d'un dels productes més rics gastronòmicament parlant: la tonyina. Com la cuinem? Quines parts se n'aprofiten? Ho expliquem amb el Juan Serrano, director general de Balfegó.

  • El secret d'unes bones patates braves
    Escolta àudio

    El secret d'unes bones patates braves

    Avui amb el Pep Nogué parlem d'un aperitiu que no pot faltar: les patates braves. I per fer-ho, també ens acompanya l'Eduard González, de l'Instagram Bravas Barcelona.

    Avui amb el Pep Nogué parlem d'un aperitiu que no pot faltar: les patates braves. I per fer-ho, també ens acompanya l'Eduard González, de l'Instagram Bravas Barcelona.

  • Com es fa una barbacoa?
    Escolta àudio

    Com es fa una barbacoa?

    Ara que fa bon temps i ens podem reunir limitadament en espais exteriors, amb el Pep Nogué expliquem què cal saber per fer una barbacoa. A més, també parlem amb el Marcos González, xef i I+D de MIBRASA.

    Ara que fa bon temps i ens podem reunir limitadament en espais exteriors, amb el Pep Nogué expliquem què cal saber per fer una barbacoa. A més, també parlem amb el Marcos González, xef i I+D de MIBRASA.

  • És saludable menjar arrebossat?
    Escolta àudio

    És saludable menjar arrebossat?

    Avui, amb el Pep Nogué i l'Ernesto de Mayo, cuiner i instructor del CIB, parlem sobre els arrebossats. Són saludables? Com s'han de fer?

    Avui, amb el Pep Nogué i l'Ernesto de Mayo, cuiner i instructor del CIB, parlem sobre els arrebossats. Són saludables? Com s'han de fer?

  • Reivindiquem l'esmorzar de forquilla
    Escolta àudio

    Reivindiquem l'esmorzar de forquilla

    Avui, amb el Pep Nogué i el Borja Sierra, cuiner del restaurant Granja Elena de la Zona Franca de Barcelona, parlem sobre l'esmorzar de forquilla, un àpat que s'està reivindicant cada vegada més arran de la pandèmia.

    Avui, amb el Pep Nogué i el Borja Sierra, cuiner del restaurant Granja Elena de la Zona Franca de Barcelona, parlem sobre l'esmorzar de forquilla, un àpat que s'està reivindicant cada vegada més arran de la pandèmia.

  • Descobrim la cuina andalusa des de Sevilla
    Escolta àudio

    Descobrim la cuina andalusa des de Sevilla

    Avui, des de Sevilla, amb el Pep Nogué, la Camila Ferraro, cuinera del restaurant Sobretablas, i el Robert Tetas, sommelier del restaurant, parlem de la cuina andalusa. Hi ha vida més enllà del peixet fregit i el gaspatxo?

    Avui, des de Sevilla, amb el Pep Nogué, la Camila Ferraro, cuinera del restaurant Sobretablas, i el Robert Tetas, sommelier del restaurant, parlem de la cuina andalusa. Hi ha vida més enllà del peixet fregit i el gaspatxo?

  • Oda al biquini
    Escolta àudio

    Oda al biquini

    El 12 d'abril és el Dia Internacional del Biquini, així que avui fem una petita oda a un entrepà que sempre funciona. En parlem amb el Pep Nogué i el Joan Gurguí, de la Bikineria del Mercat del Ninot de Barcelona.

    El 12 d'abril és el Dia Internacional del Biquini, així que avui fem una petita oda a un entrepà que sempre funciona. En parlem amb el Pep Nogué i el Joan Gurguí, de la Bikineria del Mercat del Ninot de Barcelona.

  • Fem la mona amb el Pep Nogué!
    Escolta àudio

    Fem la mona amb el Pep Nogué!

    Demà és Dilluns de Pasqua, dia de la mona! En parlem amb el nostre cuiner de capçalera, Pep Nogué, i Gessamí Caramés, cuinera, pastissera i copresentadora del programa "Cuines" de TV3.

    Demà és Dilluns de Pasqua, dia de la mona! En parlem amb el nostre cuiner de capçalera, Pep Nogué, i Gessamí Caramés, cuinera, pastissera i copresentadora del programa "Cuines" de TV3.

Anar al contingut