La Terra és plana
Anem a Mercuri!
Amb el Joan Anton Català, avui descobrim el planeta més proper al Sol: Mercuri. El nostre astrònom de referència ens explicarà per què hi ha una diferència tan radical entre les seves temperatures, i com pot ser que el seu dia duri més que el seu any.
Estem sols a l'univers?
Què en sabem, de com va sorgir la vida a l'univers? Què es necessita perquè hi hagi vida? Realment estem sols a l'univers? Amb el Joan Anton Català ens plantegem les preguntes més importants sobre el gran tema: la vida.
Què passa si un cometa se'ns acosta massa?
Una pluja de cometes és el mateix que una pluja de meteorits? En què s'assembla un cometa i un gat? El nostre astrònom de referència, Joan Anton Català, ens resol tots els dubtes avui a "La Terra és plana."
Bilions de planetes
Què és un exoplaneta? El podríem arribar a habitar algun dia? Poden existir més planetes que s'assemblin a la Terra? Avui, el Joan Anton Català ens ho explica tot, a "La Terra és plana."
Les supernoves, unes explosions precioses
Avui, amb Joan Anton Català, parlem de la mort de les estrelles. O, dit d'una altra manera, intentem aprendre tots els secrets de les supernoves.
Com ens afecta una ona gravitacional?
Avui Joan Anton Català intenta explicar-nos què són les ones gravitacionals i com funcionen. També comentem alguns dels grans èxits de la NASA, amb motiu del seu 60è aniversari.
La sort d'un eix inclinat
Aprofitant que avui comença oficialment la tardor, parlem amb el nostre astrònom de referència, el Joan Anton Català, sobre l'eix inclinat de la Terra i com aquest afecta les nostres vides.
Anem a Mart!
Avui amb el Joan Anton Català, el nostre astrònom de referència, viatgem fins a Mart per mirar d'entendre què té aquest planeta que ens fa anar tan bojos.
Imatges del passat
L'astrònom Joan Anton Català ens acompanya a "El suplement" de Catalunya Ràdio per explicar-nos tots els misteris sobre l'univers. Avui, parlem sobre com veiem els objectes de l'espai.