Tocant els fogons, amb Pep Nogué

  • Com ens hem de fer el tàper per emportar-nos a la platja?
    Escolta àudio

    Com ens hem de fer el tàper per emportar-nos a la platja?

    T'agrada dinar a la platja? Què t'emportes quan hi vas? En parlem amb Pep Nogué i el nutricionista Àlex Blasco.

    T'agrada dinar a la platja? Què t'emportes quan hi vas? En parlem amb Pep Nogué i el nutricionista Àlex Blasco.

  • Aprenem a combinar aliments
    Escolta àudio

    Aprenem a combinar aliments

    T'agrada el cafè amb llet? I la pasta amb carn? Saps que no són una bona combinació nutricional? Amb en Pep Nogué i la doctora Montse Folch aprenem a combinar bé els aliments.

    T'agrada el cafè amb llet? I la pasta amb carn? Saps que no són una bona combinació nutricional? Amb en Pep Nogué i la doctora Montse Folch aprenem a combinar bé els aliments.

  • La cuina catalana està de moda?
    Escolta àudio

    La cuina catalana està de moda?

    Els restaurants amb estrella aposten per la cuina catalana? Quin públic té? En parlem amb Pep Nogué i el cuiner del restaurant Natrus de Granollers, Josep Nogués.

    Els restaurants amb estrella aposten per la cuina catalana? Quin públic té? En parlem amb Pep Nogué i el cuiner del restaurant Natrus de Granollers, Josep Nogués.

  • Com ha de ser una bona ratafia?
    Escolta àudio

    Com ha de ser una bona ratafia?

    Heu elaborat mai ratafia o altres licors a casa vostra? Com els feu? Com us han quedat? D'on heu tret les receptes? Avui n'hem parlat amb Xavi Amat, que és membre de la Confraria de la Ratafia de Santa Coloma de Farners, i el nostre gastrònom de capçalera, en Pep Nogué.

    Heu elaborat mai ratafia o altres licors a casa vostra? Com els feu? Com us han quedat? D'on heu tret les receptes? Avui n'hem parlat amb Xavi Amat, que és membre de la Confraria de la Ratafia de Santa Coloma de Farners, i el nostre gastrònom de capçalera, en Pep Nogué.

  • Com hem d'escollir el vi en un restaurant? Amb Pep Nogué i Carles Xuriguera
    Escolta àudio

    Com hem d'escollir el vi en un restaurant? Amb Pep Nogué i Carles Xuriguera

    Un plat de carn sempre reclama vi negre i, un de peix, vi blanc? Quedarem fatal si demanem vi de la casa? Pep Nogué i Carles Xuriguera ens aconsellen la millor manera per escollir el vi quan anem a un restaurant.

    Un plat de carn sempre reclama vi negre i, un de peix, vi blanc? Quedarem fatal si demanem vi de la casa? Pep Nogué i Carles Xuriguera ens aconsellen la millor manera per escollir el vi quan anem a un restaurant.

  • El futur després de l'escola de cuina
    Escolta àudio

    El futur després de l'escola de cuina

    Què els espera als estudiants de cuina un cop acaben la seva formació? Quines portes se'ls obren? Amb en Pep Nogué hem conversat amb David Andrés, cap de cuina del restaurant Àbac, propietari del restaurant Somiatruites i un dels líders i emprenedors del futur segons la revista "Forbes".

    Què els espera als estudiants de cuina un cop acaben la seva formació? Quines portes se'ls obren? Amb en Pep Nogué hem conversat amb David Andrés, cap de cuina del restaurant Àbac, propietari del restaurant Somiatruites i un dels líders i emprenedors del futur segons la revista "Forbes".

  • El vocabulari de la nostra gastronomia!
    Escolta àudio

    El vocabulari de la nostra gastronomia!

    Poble a poble, casa a casa, els plats es cuinen als fogons però també a cada paraula. Com en diem, a casa, de l'albergínia? I de les patates? Les verdures, les fruites o els peixos tenen gairebé tants noms com habitants que se les mengen! N'hem parlat amb en Pep Nogué i el periodista i filòleg Magí Camps.

    Poble a poble, casa a casa, els plats es cuinen als fogons però també a cada paraula. Com en diem, a casa, de l'albergínia? I de les patates? Les verdures, les fruites o els peixos tenen gairebé tants noms com habitants que se les mengen! N'hem parlat amb en Pep Nogué i el periodista i filòleg Magí Camps.

  • Com cuinem amb el microones?
    Escolta àudio

    Com cuinem amb el microones?

    Amb en Pep Nogué i en Pere Castells, autor del llibre "La cuina del futur", hem parlat de cuinar amb el microones. S'hi pot preparar qualsevol cosa? És segur? És el futur de la cuina?

    Amb en Pep Nogué i en Pere Castells, autor del llibre "La cuina del futur", hem parlat de cuinar amb el microones. S'hi pot preparar qualsevol cosa? És segur? És el futur de la cuina?

  • Fer la compra al mercat
    Escolta àudio

    Fer la compra al mercat

    Anem al mercat amb Pep Nogué a fer la compra de la setmana!

    Anem al mercat amb Pep Nogué a fer la compra de la setmana!

  • De tant en tant hem de depurar el nostre cos?
    Escolta àudio

    De tant en tant hem de depurar el nostre cos?

    Parlem dels productes detox amb Pep Nogué i Marta Vergés, especialistes en nutrició i cuina natural.

    Parlem dels productes detox amb Pep Nogué i Marta Vergés, especialistes en nutrició i cuina natural.

  • Què ha de tenir un bon cambrer?
    Escolta àudio

    Què ha de tenir un bon cambrer?

    Els cambrers són molt importants per a un bon servei i per marxar amb una bona sensació d'un restaurant. En parlem amb en Pep Nogué i l'Isidre Gironès, propietari de Ca l'Isidre, del carrer de les Flors de Barcelona.

    Els cambrers són molt importants per a un bon servei i per marxar amb una bona sensació d'un restaurant. En parlem amb en Pep Nogué i l'Isidre Gironès, propietari de Ca l'Isidre, del carrer de les Flors de Barcelona.

  • Fem un Suplement a la brasa!
    Escolta àudio

    Fem un Suplement a la brasa!

    Unes costelles, un entrecot, patates, altres verdures... Tot es pot cuinar a la brasa. En Pep Nogué ens descobreix com aprofitar al màxim aquesta tècnica amb l'ajuda de Jordi Campos, responsable d'operacions del restaurant Pura Brasa.

    Unes costelles, un entrecot, patates, altres verdures... Tot es pot cuinar a la brasa. En Pep Nogué ens descobreix com aprofitar al màxim aquesta tècnica amb l'ajuda de Jordi Campos, responsable d'operacions del restaurant Pura Brasa.

  • L'art de la fotografia gastronòmica
    Escolta àudio

    L'art de la fotografia gastronòmica

    Avui, a la secció del Pep Nogué, hem parlat de la fotografia i l'estilisme gastronòmic amb la Laura López (@lauraponts) i la Mariona Villavieja, fotògrafa de la revista "Sàpiens".

    Avui, a la secció del Pep Nogué, hem parlat de la fotografia i l'estilisme gastronòmic amb la Laura López (@lauraponts) i la Mariona Villavieja, fotògrafa de la revista "Sàpiens".

  • Saps com és l'aigua que beus?
    Escolta àudio

    Saps com és l'aigua que beus?

    Avui, a la secció del Pep Nogué, un imprescindible del nostre dia a dia: l'aigua. Però, sabem realment quina aigua bevem? I quina aigua fem servir a l'hora de cuinar?

    Avui, a la secció del Pep Nogué, un imprescindible del nostre dia a dia: l'aigua. Però, sabem realment quina aigua bevem? I quina aigua fem servir a l'hora de cuinar?

  • Menús diaris a casa i al restaurant!
    Escolta àudio

    Menús diaris a casa i al restaurant!

    Amb el Pep Nogué parlem d'un clàssic dels restaurants: els menús diaris! I, a casa, com ens organitzem els menús del dia a dia?

    Amb el Pep Nogué parlem d'un clàssic dels restaurants: els menús diaris! I, a casa, com ens organitzem els menús del dia a dia?

Anar al contingut