Sans i estalvis
Sans i estalvis
Hem parlat amb els responsable de la cooperativa agroalimentària Frescoop i després, amb la periodista Esther Vivas i autora del llibre "El negocio de la comida", hem après com funciona la indústria alimentària.
Hem parlat amb els responsable de la cooperativa agroalimentària Frescoop i després, amb la periodista Esther Vivas i autora del llibre "El negocio de la comida", hem après com funciona la indústria alimentària.
Sans i estalvis
Amb la cuinera Mireia Anglada hem après com aprofitar els sabors dels aliments i amb Edgar Barrionuevo, el nostre expert en esport i nutrició, hem sabut com fer dejuni sense complicacions.
Amb la cuinera Mireia Anglada hem après com aprofitar els sabors dels aliments i amb Edgar Barrionuevo, el nostre expert en esport i nutrició, hem sabut com fer dejuni sense complicacions.
Sans i estalvis
Amb l'Àstrid Arqué, especialista en esport i nutrició i al capadavant de Vitampleni, hem après a tenir cura de la nostra salut. I amb Ana Flo, directora comercial de La Finestra sul Cielo, hem parlat sobre els aliments ecològics, ja que Catalunya n'és la principal productora i consumidora de l'Estat.
Amb l'Àstrid Arqué, especialista en esport i nutrició i al capadavant de Vitampleni, hem après a tenir cura de la nostra salut. I amb Ana Flo, directora comercial de La Finestra sul Cielo, hem parlat sobre els aliments ecològics, ja que Catalunya n'és la principal productora i consumidora de l'Estat.
Sans i estalvis
Amb la nostra cuinera Mireia Anglada hem sabut com podem aprofitar les qualitats de l'oli a la cuina. I amb l'Edgar Barrionuevo, el nostre expert en esport i nutrició, hem sabut de quina manera l'alimentació ens pot ajudar a prevenir o millorar lesions fruit de fer esport.
Amb la nostra cuinera Mireia Anglada hem sabut com podem aprofitar les qualitats de l'oli a la cuina. I amb l'Edgar Barrionuevo, el nostre expert en esport i nutrició, hem sabut de quina manera l'alimentació ens pot ajudar a prevenir o millorar lesions fruit de fer esport.
Sans i estalvis
Al "'Club eco" hem sabut més coses dels aliments ecològics gràcies a tot un entès, Marc Bàrbara, director de l'empresa de productes ecològics Natursoy. I amb la periodista gastronòmica Laura Conde hem après a fer receptes casolanes, gràcies al llibre que acaba de publicar, 'Fet a casa' (Ara Llibres)
Al "'Club eco" hem sabut més coses dels aliments ecològics gràcies a tot un entès, Marc Bàrbara, director de l'empresa de productes ecològics Natursoy. I amb la periodista gastronòmica Laura Conde hem après a fer receptes casolanes, gràcies al llibre que acaba de publicar, 'Fet a casa' (Ara Llibres)
Sans i estalvis
Amb la nostra xef i cuinera Mireia Anglada, hem sabut quines són les propietats dels vegetals fermentats i també hem après com els podem fer a casa. I l'Edgar Barrionuevo, el nostre expert en esport i nutrició, ens ha explicat si cal que prenguem suplements quan fem exercici.
Amb la nostra xef i cuinera Mireia Anglada, hem sabut quines són les propietats dels vegetals fermentats i també hem après com els podem fer a casa. I l'Edgar Barrionuevo, el nostre expert en esport i nutrició, ens ha explicat si cal que prenguem suplements quan fem exercici.
Sans i estalvis
Amb Montse Bradford, experta en nutrició, hem repassat quins aliments del món vegetal són una font de proteïnes. I a continuació hem fet una taula sobre nedar en aigües obertes amb Xavier Pérez Carrasco, de Travessia Catalunya Nedant, amb la biòloga marina i nedadora Sònia Cervià, i amb David Campà, director de Marnaton.
Amb Montse Bradford, experta en nutrició, hem repassat quins aliments del món vegetal són una font de proteïnes. I a continuació hem fet una taula sobre nedar en aigües obertes amb Xavier Pérez Carrasco, de Travessia Catalunya Nedant, amb la biòloga marina i nedadora Sònia Cervià, i amb David Campà, director de Marnaton.
Sans i estalvis
Amb la xef Mireia Anglada, a "La cuina que cura", hem après com tractar els cefalòpodes als fogons per menjar-los al punt i sense perdre propietats. I amb el nostre expert en esport i nutrició, Edgar Barrionuevo, hem sabut si fer exercici és la millor manera per perdre pes.
Amb la xef Mireia Anglada, a "La cuina que cura", hem après com tractar els cefalòpodes als fogons per menjar-los al punt i sense perdre propietats. I amb el nostre expert en esport i nutrició, Edgar Barrionuevo, hem sabut si fer exercici és la millor manera per perdre pes.
Sans i estalvis
Hem parlat de cistelles de fruita i verdura ecològica amb Jordi Llauradó, director de La Tavella. I també hem aprofundit en l'acupuntura amb Noelia Martínez, fisioterapeuta i fundadora d'Armonic Body.
Hem parlat de cistelles de fruita i verdura ecològica amb Jordi Llauradó, director de La Tavella. I també hem aprofundit en l'acupuntura amb Noelia Martínez, fisioterapeuta i fundadora d'Armonic Body.
Sans i estalvis
Hem descobert com és l'alimentació i la pauta d'entrenament de l'atleta Elena Congost, i amb Maria Àngels Farreny, directora de Natura Respira 3.0, hem après a respirar bé per viure millor.
Hem descobert com és l'alimentació i la pauta d'entrenament de l'atleta Elena Congost, i amb Maria Àngels Farreny, directora de Natura Respira 3.0, hem après a respirar bé per viure millor.
Sans i estalvis
La cuinera Mireia Anglada ens ha explicat la manera de preparar la quinoa i amb Edgar Barrinuevo hem après a hidratar-nos abans i després de fer esport.
La cuinera Mireia Anglada ens ha explicat la manera de preparar la quinoa i amb Edgar Barrinuevo hem après a hidratar-nos abans i després de fer esport.